- Poruka
- 6.538
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao da si mene pitao....prvo sto mi pada na pamet...
![]()
http://1.***************/_8FUlQzcyLdc/SVDUVzWL00I/AAAAAAAALq0/oXHK2c2oP-o/s400/angelina_jolie_9.jpg
![]()
Posto je svi stavljaju na liste najpozeljnijih,evo ja malo da kontriramSalim se,nekada je bila ok,ali sada,posle nove plasticne operacije....izgleda kao nenormalna,ne znam sta joj je ovo trebalo.Ovakve osobe imaju rupetinu u glavi....
Nova Megan Fox
![]()
E,k.e.nj.ast,bas!!Ima nesto jako odbojno i neharizmaticno u njemu,iako ni ja ne mogu da kazem da je ruzan....Skroz "nekompletan" lik,nesto mu fali.Kao da je u pogresnom telu.Mislim,glup izraz,ali tako imam utisak kada ga vidim...![]()
jeste sladak,ali meni totalno nekako kenast,neprvilacan,obican
josh duhamel
...i ljigav..![]()
E,k.e.nj.ast,bas!!Ima nesto jako odbojno i neharizmaticno u njemu,iako ni ja ne mogu da kazem da je ruzan....Skroz "nekompletan" lik,nesto mu fali.Kao da je u pogresnom telu.Mislim,glup izraz,ali tako imam utisak kada ga vidim...
Ja bih nastavila sa ovim silikonskim jadnicama.Opravdavam ja plasticne operacije kada su,ne daj boze,neophodne,usled bolesti,nesrece.To je druga stvar...ali ovo sta su zene u stvari sebi da urade iz za'''bancije,ne mogu da verujem.
Evo kako se unakazila Emmanuelle Béart.Neprepoznatljiva je,kao babun izgleda!
![]()
![]()
![]()
Cate Blanchett