gost 277161
Ističe se
- Poruka
- 2.404
Slazem se , meni jedino od njih gledajuci cisto fizicki izgled Jude law moze da prodje , ali i on ima dosta nekig iritantnih faza , mada fizicki je ok .
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
odlično, sad definitivno možeš da se smuvaš s kompanjerosemi mene to nervira hvali![]()
pa što da ne, ovo je ionako MOJ topika kakve sad veze ima...gledajte pa jos 2-3 strane(minimum) opletite zbog jedne reci![]()
Ryan Gosling Englez? Valjda Kanadjanin. Jeste se on rodio u Londonu, ali onom u Ontariu.Englez, meni su oni manje više svi takvi, bezlični...
simmons je super , al da je lijep,vala nije
Orlando Bloom je losa kopija Johnny Deppa (fizicki)... potpuno mi je nezanimljiv ,spicast i zenskast. Depp je makar zanimljiv, negdje.nekad.rijetko.meni.
Ryan Gosling Englez? Valjda Kanadjanin. Jeste se on rodio u Londonu, ali onom u Ontariu.
On nije lep, ima malo čudne crte, ali ima nešto kad ga gledaš na ekranu, meni je seksepilniji od dobrog dela holivudskih lepotana.
Ni meni nije jasno, nije da mi je ružna ali onako izgleda sasvim neugledno... Nikad ne bih pomislila da će je neko proglašavati za ekstra ribu i šta ja znam šta.
e i ovo da dozivim, da neko okaci Evu na ovu temu... neverovatno... ajde, mozda nema telo za 10 onako majusna, al je zato prelepa
![]()
Скроз ми је антипатична
Dženifer Aniston... sa ovom vilicom boksera, ne znam šta ljudi vide u njoj...
![]()
![]()
Скроз ми је антипатична
nemam pojma... iskreno, znam je jedino iz domacica, a tamo joj je valjda takav lik, zivahna, bombasticna, zaebana... verovatno mi se zato svidja, iako u globalu to ne bi bio moj tip kad bih imala tip i kad bih bila lez![]()
Ja sam vec nasla svoju savrsenu zenu koju bih izabrala da sam lezbejka hahaha.....Ali ona nije glumica,vec pJevacCa![]()
Seka Aleksic?