Glumci koje ne uspevate da smatrate atraktivnim

Sa njim u garazu ide i ovaj(bar po meni).....
joseph-morgan-klaus-vampire-diaries-300x415.jpg

Jaooo kakav ukus imas pa tebi bi se cak i ja svideo :D

evo od onih najpoznatijih koji se svima sviđaju mada ja ne shvatam zašto:
keanureeves1.jpg

Ima nekako plastičnu facu i sav mi je ko voštana figura.
kluni11.jpg

Ne sviđa mi se i mislim da nije neki glumac, tj da je bolji reditelj nego glumac. U svakom slučaju ne znam šta žene vide u njemu.
http://4.***************/-ukzkiM6gsLU/TuI6uQZCJNI/AAAAAAAADJc/rewK4nIak5A/s1600/Brad-Pitt-Pictures-5.jpg
Ja kao veeeeliki fan The Way We Were mogu samo da kažem da je ovo bleda senka Roberta Retforda koji je i u sedamdesetoj opasan frajer.

i recimo ovaj:
ben-affleck-pic.jpg

Isto objašnjenje kao za Kijanu Rivsa.

Od domaćih ovog ne mogu očima da vidim.
ivan-bosiljcic-kupuje-stan.jpg

Inače, ponuđene su mi besplatne karte za njegov koncert u nadi da ću promeniti mišljenje i ja sam ih naravno odbila. Tako mi je nekako sav ljigav. Izvinite, žene, znam da ga volite, šta da radim kad imam problem.

i ovaj:
thumbnail.php

Nekako mi je građen kao za drvoseču a ne za glumca. Sav mi je nezgrapan ko medved, ne volim ja to baš.

Edit: sad gledam koga sam sve stavila i pitam se da li uopšte neko preostaje. Šta ću kad nemam ukusa. :zroll:

Poslednja izmena:
Vidiš, meni se Bred Pit svideo u mlađim danima, npr u Reci uspomena je baš lep. Čini mi se da ne stari dobro, nekako mu je koža sve lošija i lošija iz godine u godinu. Za razliku od Retforda :)
A ovi ostali nabrojani još i liče jedni na druge.

ah ja volim i brad pitta( njega od malena ) i bosiljcica ( njega volim narocito od kada sam ga upoznala :D ali jbga ozenjen covek haha ),a sto se tice ostalih,kianu mi je ok,ben mi je skroz bezlican i pogotovo se slazem za klunija,nikad nisam razumela cemu tolika pompa oko njega

e recimo,ova je meni totalno neatraktivna i bljutava

julia-roberts-larry-crowne-hobbies-sewing.jpg

evo od onih najpoznatijih koji se svima sviđaju mada ja ne shvatam zašto

keanureeves1.jpg

kluni11.jpg

Ne sviđa mi se i mislim da nije neki glumac, tj da je bolji reditelj nego glumac. U svakom slučaju ne znam šta žene vide u njemu.
http://4.***************/-ukzkiM6gsLU/TuI6uQZCJNI/AAAAAAAADJc/rewK4nIak5A/s1600/Brad-Pitt-Pictures-5.jpg
Ja kao veeeeliki fan The Way We Were mogu samo da kažem da je ovo bleda senka Roberta Retforda koji je i u sedamdesetoj opasan frajer.

i recimo ovaj:
ben-affleck-pic.jpg

Inače, ponuđene su mi besplatne karte za njegov koncert u nadi da ću promeniti mišljenje i ja sam ih naravno odbila. Tako mi je nekako sav ljigav. Izvinite, žene, znam da ga volite, šta da radim kad imam problem.

i ovaj:
thumbnail.php

Nekako mi je građen kao za drvoseču a ne za glumca. Sav mi je nezgrapan ko medved, ne volim ja to baš.

Edit: sad gledam koga sam sve stavila i pitam se da li uopšte neko preostaje. Šta ću kad nemam ukusa. :zroll:

keanureeves1.jpg

kluni11.jpg

i recimo ovaj:
ben-affleck-pic.jpg

i ovaj:
thumbnail.php

Gledala sam neku emisiju (Discovery ili nešto slično) u kojoj je objašnjeno da Kijanu ima najpravilnije moguće crte lica. Drugi na listi je bio Tom Kruz. Objašnjavano je preko nekih matematičkih proporcija, razmera,...tako nekako. Za Tomu bih možda u nekom napadu jeftine romantike rekla da je simpatičan, a Kijanu mi je baš bezveze.
Moguće je da bih (zbog sjajne glume na pojedinim mestima) izbacila Breda, za ostale se slažem sa tobom.
Ali bih, svakako, spisku dodala i ovoga čuvenog šmekera, čija mi je titula manje jasna čak i od Bosiljčićeve:

http://3.***************/-JL3nuEfChO8/TX8uVK51ynI/AAAAAAAAgOw/NvwxxPWHPTg/s1600/richard-gere-3.jpg

evo od onih najpoznatijih koji se svima sviđaju mada ja ne shvatam zašto:
keanureeves1.jpg

kluni11.jpg

i recimo ovaj:
ben-affleck-pic.jpg

i ovaj:
thumbnail.php

Bred i Kluni su imali svojih izdanja , recimo kluni mi je bio ok u filmu od sumraka do svitanja , pit u borilackom klubu .Za ostale se slazem , pogotovo za Afleka i ovog drugog , jos Aflek izgleda i prosecno na toj isfotosopiranoj fotki, inace ne volim kada neko ima rupu na bradi .

Poslednja izmena:
kijanu mi je nekad previse pravilan ,a nekad mi ne bi smetao uopste...valjda jer je depresivan i tako, ranjiv :mrgreen:
a glumac nikakav...
ben aflek mi je previse savrshen
ovi ostali,svi imaju sharma i zgodni su...jasno mi je sto ih drugi smatraju atraktivnim...sem Kruza,njega nikako i ne vidim kako moze on da ima savrsene crte kad mu nos pocinje iz vrha chela...ja sam procitala da denzel vasington i misel fajfer imaju najsavrsenije crte,al i kijanu izgleda kao neko tako...

što, šta mu hvali? esi gledal film gde je call me soundtrack hm

Iskreno da ti kažem, ne znam. Subjektivni neki osećaj...ni za živu glavu ne bih mogla da ga pipnem, tako mi je nekako...bezveze, neupečatljiv - kao Euroblok. :D
Dok bi Ironsa, na primer, vrlo pipnula (htedoh reći, nije poenta u godinama). Shvatila sam da se meni više dopadaju ljudi sa malo devijantnom estetikom (poslednjih dana Benedict Cumberbartch, ovaj novi Sherlock, koji je, objektivno - ružan).
Nisam gledala taj film. Htela sam zbog sountracka, ali sam posle shvatila da je neka jurnjava, pa mi nije delovao obećavajuće.

Što se Kruza tiče, sećam se te emisije nešto kroz maglu. Mislim da je poenta u rasporedu elemenata...(udaljenost očiju od nekakve ose, raspored po zonama na licu...).

ma kruz je sranje, se ni meni ne dopada bljak, kakav je ono izgovor za muškarca od metar šezdeset i kusur :confused:
dzeremi ajrons mi je znaš šta je, a i ja sam lolitica , kako da mi se ne dopada :mrgreen:

ali kijanu je taj pravi šmek sudara religija i nacija, meni je on prava muška muza, visok, ne libi se da pusti bradu i kosurdu, nema on ni plave oči niti mi izglea ko da miriše na huga bosa ali mi miriše na sirovu istovremeno otmenu muškost,
a i ne izgleda da loše tuca kolko je dao na uvid u onim svim filmoviam i filmićima :mrgreen:

Back