cole1
Domaćin
- Poruka
- 3.863
Sa njim u garazu ide i ovaj(bar po meni).....
![]()
Jaooo kakav ukus imas pa tebi bi se cak i ja svideo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa njim u garazu ide i ovaj(bar po meni).....
![]()
Ja pogresio temu mislo sam da je ovo glumci koje smatrate atraktivnim![]()
Vidim
Ovde su glumci koji nam se NE svidjaju
![]()
Ruzan mi je.....ima grozan,prcast nos i usta..stavila si Klaus-a..![]()
Vidiš, meni se Bred Pit svideo u mlađim danima, npr u Reci uspomena je baš lep. Čini mi se da ne stari dobro, nekako mu je koža sve lošija i lošija iz godine u godinu. Za razliku od Retforda
A ovi ostali nabrojani još i liče jedni na druge.
![]()
![]()
Siroti konj!!Pored slike Dzulije Roberts!!
evo od onih najpoznatijih koji se svima sviđaju mada ja ne shvatam zašto
![]()
Ima nekako plastičnu facu i sav mi je ko voštana figura.
![]()
Ne sviđa mi se i mislim da nije neki glumac, tj da je bolji reditelj nego glumac. U svakom slučaju ne znam šta žene vide u njemu.
http://4.***************/-ukzkiM6gsLU/TuI6uQZCJNI/AAAAAAAADJc/rewK4nIak5A/s1600/Brad-Pitt-Pictures-5.jpg
Ja kao veeeeliki fan The Way We Were mogu samo da kažem da je ovo bleda senka Roberta Retforda koji je i u sedamdesetoj opasan frajer.
i recimo ovaj:
![]()
Isto objašnjenje kao za Kijanu Rivsa.
Od domaćih ovog ne mogu očima da vidim.
![]()
Inače, ponuđene su mi besplatne karte za njegov koncert u nadi da ću promeniti mišljenje i ja sam ih naravno odbila. Tako mi je nekako sav ljigav. Izvinite, žene, znam da ga volite, šta da radim kad imam problem.
i ovaj:
![]()
Nekako mi je građen kao za drvoseču a ne za glumca. Sav mi je nezgrapan ko medved, ne volim ja to baš.
Edit: sad gledam koga sam sve stavila i pitam se da li uopšte neko preostaje. Šta ću kad nemam ukusa.
![]()
![]()
Ne sviđa mi se i mislim da nije neki glumac, tj da je bolji reditelj nego glumac. U svakom slučaju ne znam šta žene vide u njemu.
http://4.***************/-ukzkiM6gsLU/TuI6uQZCJNI/AAAAAAAADJc/rewK4nIak5A/s1600/Brad-Pitt-Pictures-5.jpg
Ja kao veeeeliki fan The Way We Were mogu samo da kažem da je ovo bleda senka Roberta Retforda koji je i u sedamdesetoj opasan frajer.
i recimo ovaj:
![]()
![]()
Inače, ponuđene su mi besplatne karte za njegov koncert u nadi da ću promeniti mišljenje i ja sam ih naravno odbila. Tako mi je nekako sav ljigav. Izvinite, žene, znam da ga volite, šta da radim kad imam problem.
i ovaj:
![]()
Nekako mi je građen kao za drvoseču a ne za glumca. Sav mi je nezgrapan ko medved, ne volim ja to baš.
Edit: sad gledam koga sam sve stavila i pitam se da li uopšte neko preostaje. Šta ću kad nemam ukusa.
evo od onih najpoznatijih koji se svima sviđaju mada ja ne shvatam zašto:
![]()
![]()
i recimo ovaj:
![]()
![]()
i ovaj:
![]()
Edit: sad gledam koga sam sve stavila i pitam se da li uopšte neko preostaje. Šta ću kad nemam ukusa.![]()
Bred i Kluni su imali svojih izdanja , recimo kluni mi je bio ok u filmu od sumraka do svitanja , pit u borilackom klubu .Za ostale se slazem , pogotovo za Afleka i ovog drugog , jos Aflek izgleda i prosecno na toj isfotosopiranoj fotki, inace ne volim kada neko ima rupu na bradi .
Ali bih, svakako, spisku dodala i ovoga čuvenog šmekera, čija mi je titula manje jasna čak i od Bosiljčićeve:
što, šta mu hvali? esi gledal film gde je call me soundtrack hm
koj sad antonio? ben afleka izbacujem ružan mi je i kezav i ima lice kao ružna žena
Ovaj:
![]()
Između njega i Kruza - zgažena šampita.
Ben Aflek mi onako...za Džej Lo, ne za mene.