Glumci koje ne uspevate da smatrate atraktivnim

saving private ryan,road to perdition,the terminal,green mile,catch me if you can.....itd itd.....tako da si odvalio zesce....no,aj kao nije tema

A sada obrati paznju na izraze lica...

Identicni tupavi izrazi lica. Ako si ikada gledala film a da nisi bila pristrasna onda si sigurno ukapirala cinjenicu da covek nije sposoban da izrazi emocije na filmu, ukoliko si pristrasna onda to neces ni moci.

Glumaca koji su su sposobni to da urade je jako malo. Neki od njih su Al Pacino, Kevin Spacey, Jack Nicholson, Johnny Depp ( mozda ti zvuci smesno al Tom hanks nikada nece moci da oglumi uloge kakve on glumi, fantastican je bio u What's Eating Gilbert Grape, Donnie Brasco, From Hell u Pirates of Caribbean, Sweeney Todd, osoba koja u svaki film unese vise emocija nego sto Tom Hanks unese za 10 filmova.... )....

Glumaca koji su su sposobni to da urade je jako malo. Neki od njih su Al Pacino, Kevin Spacey, Jack Nicholson, Johnny Depp ( mozda ti zvuci smesno al Tom hanks nikada nece moci da oglumi uloge kakve on glumi, fantastican je bio u What's Eating Gilbert Grape, Donnie Brasco, From Hell u Pirates of Caribbean, Sweeney Todd, osoba koja u svaki film unese vise emocija nego sto Tom Hanks unese za 10 filmova.... )....
Ja nisam njega mogla da zavolim tek tako,morala sam prvo da ODGLEDAM neke njegove filmove da bih procenila kako sta......Vidim da ne odustajes i da ces pokusati da mi nametnes misljenje...Meni je Tom fantastican,tebi nije,ne slazemo se i to je to! Kraj price

mr-bean-7.jpg

ne znam za Toma, nesto nisam pratila njegov rad, ali Depov jesam - da, da da..odlican !!
ne zaboravimo i creepy ulogu Willy Wonka, i odlicnu, hiper - Ed Wood x))

e sad apsolutno antipatican jeeeee, ofc ocekivano :

Robert_Pattinson_01.jpg

ovaj i u realnosti sminka se kao vampir x)) trudi se covek...sta ce, jadan.. x))

Cillian Murphy

Nije momak kriv, čak nije ni klasično ružan..ali recimo jedan primer gde moja omiljena kombinacija visoke jagodice + pune usne, jednostavno izgleda zastrašujuće.
Podseća me na mladu i lepšu verziju onog našeg debila Karamele...
Posebno ta usta njegova u kombinaciji sa tim blago telećim pogledom..gotovo da me plaši dečko..baš ima sajko facu ***

28-cillian-mm.jpg

cillian-murphy-bigmjq5nq.jpg

cillian_murphy.jpg

CillianMurphy10.jpg

na stranu to sto ja toma gotivim i smatram ga dobrim glumcem, al ...
sve je dobro i sve je to tvoje misljenje...nabrojao si apsolutne legende glumishta (s izuzetkom deppa)...svi su oni vanserijski glumci i vise je dosadno o tome prichati... e sad...pacino je posle Scent Of A Woman u svakom filmu identican i iritantan za nekog ko nije veliki fan, nikolson je bio vrh 70ih, shvatio je da je faca i jos je identicniji nego Pacino i De Niro kombinovano (de nira jos i pristrasno volim,al istina je istina...)... Sve su to legendarni glumci , kao sto rekoh, sjajni ,najbolji...ali prilicno je dosadno o tome prichati...a.k.a. cijedjenje suve drenovine...to je nesto kao da kazes da je voda neophodna za zhivot...da imaju mana,naraocito sad u poznim godinama, itekako...sto se kaze u americi, postali su large hams

Depp je savrsen u Whats Eating Gilbert Grape. da nema te artsy fan baze koja njega dizhe u visine ,a coek je tezak folirant i isto juri za novcem kao svi ostali (samo cu reci dno dna pirati), bio bi mi dopadljiv...ovako.........ne moze Jacka Sparrowa da izbaci iz sebe i nece moci nikad vishe...precijenjen .

Poslednja izmena:
na stranu to sto ja toma gotivim i smatram ga dobrim glumcem, al ...
sve je dobro i sve je to tvoje misljenje...nabrojao si apsolutne legende glumishta (s izuzetkom deppa)...svi su oni vanserijski glumci i vise je dosadno o tome prichati... e sad...pacino je posle Scent Of A Woman u svakom filmu identican i iritantan za nekog ko nije veliki fan, nikolson je bio vrh 70ih, shvatio je da je faca i jos je identicniji nego Pacino i De Niro kombinovano (de nira jos i pristrasno volim,al istina je istina...)... Sve su to legendarni glumci , kao sto rekoh, sjajni ,najbolji...ali prilicno je dosadno o tome prichati...a.k.a. cijedjenje suve drenovine...to je nesto kao da kazes da je voda neophodna za zhivot...da imaju mana,naraocito sad u poznim godinama, itekako...sto se kaze u americi, postali su large hams

Depp je savrsen u Whats Eating Gilbert Grape. da nema te artsy fan baze koja njega dizhe u visine ,a coek je tezak folirant i isto juri za novcem kao svi ostali (samo cu reci dno dna pirati), bio bi mi dopadljiv...ovako.........ne moze Jacka Sparrowa da izbaci iz sebe i nece moci nikad vishe...precijenjen .

... to nesto kao Cvijanovic i Mile protiv tranzicije... :lol:

... za mene je dobar glumac onaj koji moze da uradi nesto sto drugi ne mogu... da uradi nesto sto ja ne bih mogao u zivotu da uradim... da potpuno poskida mimiku i gestove druge osobe... Depp je to uradio sa Hanter Tompsonom & Donnie Braskom ( onaj pandur je rekao da je Depp isao za njim 3 nedelje i da je na kraju potpuno isto hodao kao on, pricao kao on etc )...

... a malo je takvih glumaca -

evo par primera -

John Candy nailed it portraying Dean Andrews. simply brilliant.
1ConservativeCitizen 3 months ago 9

* * *

ovaj glumac -

steve-zahn-movies-5fe34.jpg

Steve Zahn

... jer znam kako je Rober Duval glumio istog lika u Lonesome Dove... a Steve mu je potpuno poskidao mimiku, juznjacki naglasak, intonaciju glasa i odigrao njegovu mladju verziju u Comanche Moon- u...

Assante kao Gotti... Vincent Pastore u istom filmu... jer sam slusao FBI trake prisluskivanja njegovog lika u pravom zivotu... znaci Pastore potpuno isto zvuci kao on...

A ja se kladim da bi Depp cak i tebe mogao da odigra, ako bi te proucavao pola sata... hehe...

... bottom line is - covek nije precenjen... da je vise glumaca kao on, ih... svaki film bi bilo milina gledati...

edit. e da, napadas lik Jacka Sparrowa... a on je za klince danas ono sto je Hofmanov Kuka bio za mene...

Poslednja izmena:
Ali opet s druge strane nikad mi nije bio jasan hype oko Evangeline Lily...da se razumemo, smatram je slatkom ali svi oko mene je proglasavaju jednom od najlepsih zena ikad i dobijaju frasove od uzbudjenja kad je vide a meni je prilicno nezanimljiva i ..nekako nedefinisana.

Evangeline-Lilly.jpg

Simpaticna je , ali za moj ukus nekako je previse razvijena u telu , kao bilder :)
Makar , takav utisak ima posle gledanja Lost.

Back