Glumci koje ne uspevate da smatrate atraktivnim

hahahaha...odlicna tema, bas sam se nasmejala citajuci sve i svasta...
SJP pa *** nije bas kao konj x)) mada meni je bas kul sto u famoznoj seriji
nisu 4 Pamele, vec 4 rendom zene ;)

Kianu Rivs je bio zakon..mmm, djavolji advokat ;)
A ovi Jonasi, Lindzi Lohan, Paris, Son Pen itd itd bacam peglu :dash:

evo i mog doprinosa temi > mozda je nekome shock za Nikol, ali totalno mi je
antipaticna -> za horor film !! uzas !

Nicole_kidman3cropped.jpg

i ovaj lik...
DanielCraigAAFeb09.jpg
kad vidim daniel craig-a imam potrebu da mu odsecem glavu

Ma nikad mu neću oprostiti The Wicker man-a :(
Mada dobro da, priznajem da sam čula da ume i Kejdž da bude odličan...odgledaću ih pa javljam utiske ;) , samo da se nakanim da pogledam prvo ovu hrpu filmova što sam već poskidala..jako sam lenja: /

Haha. da, "Čovek od pruća", taj film je glup za medalju, ali za zlatnu. Od tada, kad god mi pomenu Kejdža, meni pada na pamet taj film.

Iskreno, ima par dobrih filmova, Forrest Gump i Filadelfija, svi ostali su glupi, Ako obratis paznju primetices da ma koju ulogu glumi faca mu je identicna, blago retardirana bez ikakvih emocija. Uporedi njega i Al Pacina, glumac koji je 7x nominovan za oskara i nazalost samo jedan osvojio :(

tom je fantastican glumac..i ti si prvi koji pokusava to da porekne ;) stoga....

Iskreno, ima par dobrih filmova, Forrest Gump i Filadelfija, svi ostali su glupi, Ako obratis paznju primetices da ma koju ulogu glumi faca mu je identicna, blago retardirana bez ikakvih emocija. Uporedi njega i Al Pacina, glumac koji je 7x nominovan za oskara i nazalost samo jedan osvojio :(

saving private ryan,road to perdition,the terminal,green mile,catch me if you can.....itd itd.....tako da si odvalio zesce....no,aj kao nije tema

Poslednja izmena:

Back