- Poruka
- 32.028
e ajde ćuti sisata
daj da mi malo provetrimo temu
daj da mi malo provetrimo temuDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
daj da mi malo provetrimo temue ajde ćuti sisatadaj da mi malo provetrimo temu
..hebem ti sve po spisku znas..
..hebem ti sve po spisku znas..
nema sanse da se ikad vise 'besim po forumu majke mi..
a ako ti dam ponudu koju ne možeš da odbiješ?
ubiće nas divlje dete

a sto divlje dete da nas ubije?
i da...smorila si za medalju..![]()

ma je bi se bre![]()

kad vidim daniel craig-a imam potrebu da mu odsecem glavuhahahaha...odlicna tema, bas sam se nasmejala citajuci sve i svasta...
SJP pa *** nije bas kao konj x)) mada meni je bas kul sto u famoznoj seriji
nisu 4 Pamele, vec 4 rendom zene
Kianu Rivs je bio zakon..mmm, djavolji advokat
A ovi Jonasi, Lindzi Lohan, Paris, Son Pen itd itd bacam peglu
evo i mog doprinosa temi > mozda je nekome shock za Nikol, ali totalno mi je
antipaticna -> za horor film !! uzas !
![]()
i ovaj lik...
![]()
da mogu sad bih te banovala jer mi diras tomikicusalim se,ali opet tomikicu da mi dira neko....dusa me zaboli
JA sam samo iskren. Mozda si opcinjena al kada pogledas bilo koji film ukapiraces da ima identicnu fau u svakom filmu ma koju ulogu da glumi. Jednostavno nije sposoban da izrazi emocije..
Mrzim Henksa. Ali bas mrzim.
Ali dobar je glumac.

A dobro...al uporedi ga sa Kejdzom!![]()
Pogledaj film Lords of War, Cage je fantasticno odglumeo ulogu i u Matchstick Men nije bio los.
Ma nikad mu neću oprostiti The Wicker man-a
Mada dobro da, priznajem da sam čula da ume i Kejdž da bude odličan...odgledaću ih pa javljam utiske, samo da se nakanim da pogledam prvo ovu hrpu filmova što sam već poskidala..jako sam lenja: /
Iskreno, ima par dobrih filmova, Forrest Gump i Filadelfija, svi ostali su glupi, Ako obratis paznju primetices da ma koju ulogu glumi faca mu je identicna, blago retardirana bez ikakvih emocija. Uporedi njega i Al Pacina, glumac koji je 7x nominovan za oskara i nazalost samo jedan osvojio![]()
Iskreno, ima par dobrih filmova, Forrest Gump i Filadelfija, svi ostali su glupi, Ako obratis paznju primetices da ma koju ulogu glumi faca mu je identicna, blago retardirana bez ikakvih emocija. Uporedi njega i Al Pacina, glumac koji je 7x nominovan za oskara i nazalost samo jedan osvojio![]()
tom je fantastican glumac..i ti si prvi koji pokusava to da poreknestoga....
Dobar jeste ali je daleko od fantasticnog![]()