Glumci koje ne uspevate da smatrate atraktivnim

Ali opet s druge strane nikad mi nije bio jasan hype oko Evangeline Lily...da se razumemo, smatram je slatkom ali svi oko mene je proglasavaju jednom od najlepsih zena ikad i dobijaju frasove od uzbudjenja kad je vide a meni je prilicno nezanimljiva i ..nekako nedefinisana.

Evangeline-Lilly.jpg

joj i meni je ona divnaaa....suptilna mi je i lepa mi je....plus sam je gledala u nekim intervujima i skroz je prirodna i spontana....

joj i meni je ona divnaaa....suptilna mi je i lepa mi je....plus sam je gledala u nekim intervujima i skroz je prirodna i spontana....
ja sam nju stavljala na ovu temu..vise puta..prelepa je
ee i meni,samo mi se u poslednje vreme malo sasusila nekako

vis' meni nikad nije bila nesto lepa..vise mi bila onako simpa jos iz 7th heaven

pored stasa i glasa?
razumem da nekome deluje prepotentno ali je cini mi se daleko od krsa :dontunderstand:

mene je osvojio u ova dva izdanja - "The Phantom of the Opera", "P.S. I Love You" :rumenko:

Aha, a ja P.S. I Love You mrzim iz nekoliko razloga: ne volim tu glumicu, lik koji je tumačila mi je strašno antipatičan, a najvažniji je razlog što ne volim ljubavne filmove u kojima je jedan ljubavnik umro. Ako se priča dešava u zagrobnom životu, i oboje su mrtvi, onda OK, ali jedan živ drugi mrtav - ne, ne, ne... : )
A Batler mi ne deluje prepotentno, nego mi se stvarno ne sviđa kako izgleda - niti mi je nešto zgodan, nit' je lep...

gerald-butler.jpg

Meni je Džerald Batler težak krš, uopšte ne shvatam pomamu...

Butler meni lichi na nego domacjeg juznjaka,ja takve ne volim...(volim te medvjedaste tipove,sto jeste ,jeste)
Nije u Butleru toliko u izgledu koliko u ponasanju....neposredan je :D...nisam fan ,al mi zna biti sladak.

281x211.jpg

ovaj tip...pola se nacije raspekmezilo kad je gut'o one pilule, dobija uloge u filmovima sa dobrim scenariJem, al uzasno antipatican, kenjkav, lichi na lezbejku itd...

me,me meeeee....mada mi on nije sexy,jer je previse nekako pogubljen i blentav,ali mi je sladak i dopada mi se sto deluje izuzetno neposredno i nekako umetnicki

A meni deluje kao neki lik kome su se svi smejali u razredu jer je kržljav i čudno obučen, i ops, postade on odjednom zvezda, na iznenađenje porodice i prijatelja : ) Ali u Tvajlajtu je bio dobar, tj. lik Edvarda je fenomenalan i ko god da je igrao tu ulogu postao bi zvezda.

A meni deluje kao neki lik kome su se svi smejali u razredu jer je kržljav i čudno obučen, i ops, postade on odjednom zvezda, na iznenađenje porodice i prijatelja : ) Ali u Tvajlajtu je bio dobar, tj. lik Edvarda je fenomenalan i ko god da je igrao tu ulogu postao bi zvezda.

jeste,on je skroz taj tip...i sam je rekao da nije uopste imao devojke i sam se cudio sto je dobio tu ulogu jer je u toj knjizi valjda edvard prelep i savrsen,a on je sebi daleko od toga..ali meni je to slatko,on mi je sto bi amerikanci dali izraz - Goofy
Nije mi def najlepsi na svetu,ali mi je sladak i ima nesto,ma sta god da kazu.....ocigledno da volim malo te autenticne :)

Butler meni lichi na nego domacjeg juznjaka,ja takve ne volim...(volim te medvjedaste tipove,sto jeste ,jeste)
Nije u Butleru toliko u izgledu koliko u ponasanju....neposredan je :D...nisam fan ,al mi zna biti sladak.

281x211.jpg

ovaj tip...pola se nacije raspekmezilo kad je gut'o one pilule, dobija uloge u filmovima sa dobrim scenariJem, al uzasno antipatican, kenjkav, lichi na lezbejku itd...

... haha...

Back