Lucky girl
Elita
- Poruka
- 18.567
lucky ja sam tebi vec rekao da se nadam da ne studiras arhitekturu... jer ce mostovi da padaju kakva ti je koncentracija...
a tema se zove ?
e jbga i ti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lucky ja sam tebi vec rekao da se nadam da ne studiras arhitekturu... jer ce mostovi da padaju kakva ti je koncentracija...
a tema se zove ?
... ? ...

ali ja volim Farrell-a...
svidja mi se mnogo

koj glupan

aliiii ešton kučer!!!koj glupan
...coek je potpuno neinteresantan, sav je k'o slika, nista zanimljivo/harizmaticno na njemu nema...super je u that 70s show,upravo jer je uloga k'o salivena za njegaova moja braon fioka u spavacoj sobi me mnogo vise privlaci od njega
))
Maggie Gyllenhaal
Bože, ne mogu reći da je ružna ali ona meni ima toliko komičnu facu da mi bude smešno svaki put kad je vidim u kadru...
To su filmovi pravljeni za ciljnu publiku.Tinejdzeri,ne kazem svi(da neko ne shvati pogresno),ali 80% njih nema ni stav ni ukus,zderu sto im se servira.Ako neko na tv-u izjavi da je majmun dobar frajer,oni to progutaju.Takvoj "publici" moze bilo sta da se servira....Ovo smoreno sranje:Animacija je genijalna, ona bukvalno ima samo jedan facial expression.![]()
+Pattinson, njezin kolega iz filmova, ne razumem pomamu za njim ni kako su filmovi postali toliko popularni sa dva tako neharizmatična glumca.![]()