gost 243178
Veoma poznat
- Poruka
- 12.084
NNema poente, samo trabunjam...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jeeeeeeeste to ti je baš ta tema.
ajde sad ontopik
Neeeeee seeeeeeeeri da jeeeeeeeeeeeeste?

el ti čuješ slinavi bez spama, ajde ontopik
ontopik:
 ni muva se ne čuje
 ni muva se ne čujeJa bih nosila i Vivijan Vestvud i Galijana, da mi ga daju za dz kao njoj, i uopšte ne bih mislila da sam bogznakako hrabra ...

pa ja misim da i prosečan pajkasni mozak može da ukapira da je
gletkanje iz prikrajka i padobranisanje kako bi nekome ukazao na PROPUST(?) jer je glupu temu postavio -
-kukavička praksa ili samo oćeš silno da se ti i ja malo porazgovaramo
dalje, nisi forum dobio u miraz pa da mu teme ocenjuješ i uredjuješ po svom ukusu i nahodjenju.
mogu da ti kažem hvala ako ćeš da učestvuješ ko i svi prethodni juzeri postovima ontopik. ako nećeš,izneo si svoju poentu, šta u stvari sad oćeš, osim što si samarićanin

ali možda na nekom drugom mestu, pedefeu životu, ja FiV nadasve volim i ne bi ga trovala
 ali možda na nekom drugom mestu, pedefeu životu, ja FiV nadasve volim i ne bi ga trovala a još si tu, misila sam da si otišao sa sranje teme.
ma što se mene tiče nema frke, ja volim da se kako kažeš - natežemali možda na nekom drugom mestu, pedefeu životu, ja FiV nadasve volim i ne bi ga trovala
, al pošto si retko na ovom pedefeu ne bi ti traćila vreme za razgledanje/padobranisanje i pošto ne znaš ko sam ne bi te dalje zadržavala.

..ne zna se ko je ludji od vas dvoje..
..ne zna se ko je ludji od vas dvoje..

))))
))))