Glumci koje ne uspevate da smatrate atraktivnim

Honduras i Lucky

Istina, verovatno ste u pravu za taj post Sex i grad sindrom XD
To mi nije palo na pamet...prosto valjda sto nekako nikad nisam osetila da je serija namece kao super ribu...zapravo kad ih pogledam, niejdna mi nije lepa nesto wow.
Ona je meni bila i ostala simpaticna i pozitivna..zato mi je i draga valjda;D

Uostalom, bre pored jedne Tori Speling da bude najruznija, ne dozvoljavam!
Ona mi sirota ni pored svih operacija, ni u najboljim danima nije bila cak ni lepuskasta :(
tori.jpg

Honduras i Lucky

Istina, verovatno ste u pravu za taj post Sex i grad sindrom XD
To mi nije palo na pamet...prosto valjda sto nekako nikad nisam osetila da je serija namece kao super ribu...zapravo kad ih pogledam, niejdna mi nije lepa nesto wow.
Ona je meni bila i ostala simpaticna i pozitivna..zato mi je i draga valjda;D

Uostalom, bre pored jedne Tori Speling da bude najruznija, ne dozvoljavam!
Ona mi sirota ni pored svih operacija, ni u najboljim danima nije bila cak ni lepuskasta :(
tori.jpg

tori.....ahh....animozitet prema njoj osecam jos iz detinjstva...kako ima neku bljutavu,antipaticnu facu....

pa dobro sara dzesika parker nije LEPA dakle kažete
ali šta je pa to lepo, šta je to prihvaćeno kao univerzalno lepo
i ko se to usudio kad već pričamo o usudjivanju da propiše postulate lepote.

možemo da se složimo da je neko lep kad većina tako kaže, dakle reći ćemo ona je lepa jer je svima lepa, parliz teron je svima lepa nekima je wow je bote to je ono što ja zovem bajkom, nekima je pa ono šta znam nije loša, ne bi je vratio kući i slično tome, ali možemo dakle da je deklarišemo ko lepu

a za ovu, kažemo, barem većina nas, nije lepa je l ? nećemo reći da ima lep nos da ima lepo čelo lepa usta, sveukupno, ali je biga, imaš onih koji u njoj vide nešto divljački privlačno, neće ni oni reći ona je andjeoski lepa ali bi je pre odabrali od šarliz
jer smatraju da im više paše od šarliz, da je više njihov broj
jer preferiraju da tako kažem androgene cure, sa jakom bradom koščate i slično
jer imaju neki čudan penčant prema kovrdzavim curama

oni jesu u manjini, ali ima slučajeva.
što se stila tiče,ona nosi brend koji nije dostupan običnoj raji kao i one kreacije direkt sa piste vivijan vestvud u kong kongu ili galijano a svi znamo da ko to nosi na ulici ima petlje i muda itekako, zato se kaže da ima stila,

Od svih glumaca i glumica koje sam imala priliku da vidim, nikog, ali bas bas nikog nisam uspela da smatram atraktivnim. A nisam se ni trudila da uspem.
Posebno su mi gadni oni pederoliki glumcici koji lice na nesto izmedju devojaka i momaka. Sto se zenskih tice, realne face glumica skontam lako i pod kilom fotoshopirane sminke i pod redovnom cenzurom losih fotki koju njihovi menadzeri rade na netu.

Ipak, izdvojila bih ovog mongoloida jer kad god ga neke zene pomenu u pozitivnom kontekstu, msm kao dobrog dasu, imam utisak da je svim ostalim muskarcima ucinjena nepravda:
keanureeves300.jpg

A od zenskih bih izdvoila ovu sa tanjirom umesto glave i facom koja je stalno u nekakvoj grimasi. Iako ima pravilne crte lice (osim usta koja su joj ko da je ujela osa), nekako mi njen izraz lica izgleda ko da je psiho.
angelina-jolie-hairstyle_1310173754.jpg

Poslednja izmena:
Šarliz Teron tek nema oblina ( sem nekog sisića tu i tamo) Žena nema ni struka ni kuka...

Al to nema veze, morala sam samo da se ubacim :P
Inače se slažem sa ovim nenadanim filozofskim postom od poštovane P.G
ma nemam pojma da l ima il nema oblline pravo da ti kažem žene i ne šacujem nego je pamtim iz evo kad već spominju kijanua iz djavoljeg advokata pa posle i onog astronautova žena kako beše, eto tu mi se dojmi ko neka aktraktivna širokim masama otkud znam
Ajde da ne filozofiramo mnogo, moze ona nekome biti privlacna, ali lijepa sigurno nije, to htjedoh rec'.
Ja se slazem sa ljudima kojima nije, Eto, to bi bilo moje skromno misljenje.
ja se i dalje ne slažem da možeš da kažeš ''lepa sigurno nije''
pošto mi je to suviše gordo da ne kažem bezobrazno
ali da kažeš da se slažeš da TEBI nije lepa onda oke sve kul :)

Back