Lucky girl
Elita
- Poruka
- 18.567
cak postoji i sajt na tu temu http://sarahjessicaparkerlookslikeahorse.com/
ja sam je uvek smatrala atraktivnom, a na toj slici gde je bucmastija je mnogo slatka
ahaaa,ma meni je ona skroz ok

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cak postoji i sajt na tu temu http://sarahjessicaparkerlookslikeahorse.com/
ja sam je uvek smatrala atraktivnom, a na toj slici gde je bucmastija je mnogo slatka

Honduras i Lucky
Istina, verovatno ste u pravu za taj post Sex i grad sindrom XD
To mi nije palo na pamet...prosto valjda sto nekako nikad nisam osetila da je serija namece kao super ribu...zapravo kad ih pogledam, niejdna mi nije lepa nesto wow.
Ona je meni bila i ostala simpaticna i pozitivna..zato mi je i draga valjda;D
Uostalom, bre pored jedne Tori Speling da bude najruznija, ne dozvoljavam!
Ona mi sirota ni pored svih operacija, ni u najboljim danima nije bila cak ni lepuskasta

Uf a ajde..još par ljudi koji su mi baš odbojni fizički
Nije tehnički glumac ali jeste iz sveta filma...Nu stvarno je ružan
Kventin Tarantino

Onda onaj mališan iz Hari Potera, plavusan

Tom Kruz ti nije privlacan? :Otom kruz, + obavezno,da,da. i onda onaj naš kako viktor savić e on!

Nikako, nikako

najblaže rečenoTom Kruz ti nije privlacan? :O

ma nemam pojma da l ima il nema oblline pravo da ti kažem žene i ne šacujem nego je pamtim iz evo kad već spominju kijanua iz djavoljeg advokata pa posle i onog astronautova žena kako beše, eto tu mi se dojmi ko neka aktraktivna širokim masama otkud znamŠarliz Teron tek nema oblina ( sem nekog sisića tu i tamo) Žena nema ni struka ni kuka...
Al to nema veze, morala sam samo da se ubacim
Inače se slažem sa ovim nenadanim filozofskim postom od poštovane P.G
ja se i dalje ne slažem da možeš da kažeš ''lepa sigurno nije''Ajde da ne filozofiramo mnogo, moze ona nekome biti privlacna, ali lijepa sigurno nije, to htjedoh rec'.
Ja se slazem sa ljudima kojima nije, Eto, to bi bilo moje skromno misljenje.

da l je moguće da je ne biste ni govnjivom pi čkom takle profesorice?
 da l je moguće da je ne biste ni govnjivom pi čkom takle profesorice? 
ovo kad okačite andjelinu je skroz bezveze iskrenoda l je moguće da je ne biste ni govnjivom pi čkom takle profesorice?