Glumci koje ne uspevate da smatrate atraktivnim

Neeeeee seeeeeeeeri da jeeeeeeeeeeeeste?

el ti čuješ slinavi bez spama, ajde ontopik
ontopik:
David%20Schwimmer.jpg

pa ja misim da i prosečan pajkasni mozak može da ukapira da je
gletkanje iz prikrajka i padobranisanje kako bi nekome ukazao na PROPUST(?) jer je glupu temu postavio -
-kukavička praksa ili samo oćeš silno da se ti i ja malo porazgovaramo

dalje, nisi forum dobio u miraz pa da mu teme ocenjuješ i uredjuješ po svom ukusu i nahodjenju.

mogu da ti kažem hvala ako ćeš da učestvuješ ko i svi prethodni juzeri postovima ontopik. ako nećeš,izneo si svoju poentu, šta u stvari sad oćeš, osim što si samarićanin

pa ja misim da i prosečan pajkasni mozak može da ukapira da je
gletkanje iz prikrajka i padobranisanje kako bi nekome ukazao na PROPUST(?) jer je glupu temu postavio -
-kukavička praksa ili samo oćeš silno da se ti i ja malo porazgovaramo

dalje, nisi forum dobio u miraz pa da mu teme ocenjuješ i uredjuješ po svom ukusu i nahodjenju.

mogu da ti kažem hvala ako ćeš da učestvuješ ko i svi prethodni juzeri postovima ontopik. ako nećeš,izneo si svoju poentu, šta u stvari sad oćeš, osim što si samarićanin

Pa nisam često na ovom pdf-u, ali kad sam već naišao, što da ne napišem.
Ne mogu baš reći da sam jedva dočekao da se natežem sa tobom, nemam pojma ni ko si, ali vidim da možeš dosta da (prostiš na izrazu, ne mogu naći prikladniji) *****š, pa reko' da probam, čisto da vidim kako bi mi to išlo.

Da uređujem forum po svom ukusu, ja bih te banovao a temu zatvorio, ili čak tebe postavio za moderatora, a temu stavio međ' lepljive, ali šta bi bilo kad bi bilo...ko će se sa tim zamarati.

Sad ti.

a još si tu, misila sam da si otišao sa sranje teme. :)
ma što se mene tiče nema frke, ja volim da se kako kažeš - natežem :rumenko: ali možda na nekom drugom mestu, pedefeu životu, ja FiV nadasve volim i ne bi ga trovala
, al pošto si retko na ovom pedefeu ne bi ti traćila vreme za razgledanje/padobranisanje i pošto ne znaš ko sam ne bi te dalje zadržavala.

a još si tu, misila sam da si otišao sa sranje teme. :)
ma što se mene tiče nema frke, ja volim da se kako kažeš - natežem :rumenko: ali možda na nekom drugom mestu, pedefeu životu, ja FiV nadasve volim i ne bi ga trovala
, al pošto si retko na ovom pedefeu ne bi ti traćila vreme za razgledanje/padobranisanje i pošto ne znaš ko sam ne bi te dalje zadržavala.

Eto vidiš, to si mogla još u početku da kažeš.

Ali neeeeeeeeeeee...

Back