Glumci koje ne uspevate da smatrate atraktivnim

Liv Tajler je meni prelepa, ali izgleda mi tupavo.
Tupavo je prava reč :)

A dlake: meni su stvarno odvratne šiške ispod miške, ali to što si rekla je ok. Ono što ipak nije ok, stilski, je crvena toaleta za večernji izlazak i dlake. Ako neko želi da bude u prirodnom fazonu, ok, ali onda neka sve tome prilagodi - nemoj da se farbaš, šminkaš, friziraš, lakiraš i oblačiš štikle nego budi hipi do kraja...

Poslednja izmena:
Tupavo je prava reč :)

A dlake: meni su stvarno odvratne šiške ispod miške, ali to što si rekla je ok. Ono što ipak nije ok, stilski, je crvena toaleta za večernji izlazak i dlake. Ako neko želi da bude u prirodnom fazonu, ok, ali onda neka sve tome prilagodi - nemoj da se farbaš, šminkaš, friziraš, lakiraš i oblačiš štikle nego budi hipi do kraja...

Kada sam rekao smesno, mislio sam na ovo

Pa ono znaš..fali mi to što sam žena i što je eto majka priroda odredila da mi rastu dlake iako ti možda i dalje živiš u zabludi da su žene ćelave na strateškim mestima non stop.

I idi obrij vrat i leđa pa mi se javi dlakavi.

A sto je tupavo, bas interesantan tekst :)

meni je liv bjutiful. konjasta je,al onaj glasic i sve, nekako ti dodje da je pokrijes cjebencetom.
liv-tyler-20070627-275721.jpg

zaparvo,kad sad gledam slike kako kad.ima to cjebence i dalje,al ovako na slikama su joj usta malo spustena . mislim da ce kao baba izgledati ocajno.al kao bash mlada i u odredjenim ulogama...da,cjebence .
a gardnerova mi je uvijek lichila na dzuliju roberts,kao losha kopija. imam prema njoj odnos kao najgori hejteri prema robertsovoj. al ' je zhena biohemicar, fizikohemicar,takav neki trip.

:lol:
a glumica... blagi ocaj.

roberts se bio drogirao u neumjerenim kolichinama 80ih, valjda je i kcerku mlatio.
ali onda je ocistio svoj akt,sto bi rekli ameri i uozbiljio se. i prop 'o kao glumac.king of b movies.

i ovo oko dlaka ..ne mogu da vjerujem da vodimo diskusiju o tome :lol:
mogu bit i radikalna feministkinja ako 'ocete, ali pithair got to go!
nema diskusije!
nema tu hipi, nema tu buntovnica,nema tu kvin of d nejbrhud...
kraj.

Poslednja izmena:
julia-roberts-pose-29675.jpg

meni nije ruzna i nema mi previse ochi zbijene,naprotiv.
ako bi joj ista zamjerila,to bi bile ushi i prevelika usta.
a govorim u tom periodu "pretty woman" itd

... cuveni crtani gde Silje igraju americki fudbal... a jedan Silja spreci drugu ekipu da postigne field goal... a komentator iskomentarise... - Tako mu i treba kada ima velika usta!

bwahahah... evo nadjoh -

Tom Kruz je tako ljigav. Sto li ga zene vole? :think:

Nije samo ljigav nego je i ne-zgodan, a bogami nije ni lep. Jedino objašnjenje koje mogu da nađem je da je, uz sve te nedostatke, jezivo samouveren (takva pojava) i energičan. Možda je i dobar glumac - ja ne mogu da budem objektivna jer me njegova pojava uznemirava, ali ono što jesam primetila: nije on baš uvek loš. Mislim, u tim filmovima u kojima glumi. Ako pokušam da ga zamislim izvan konteksta filmskih eksplozija i nemogućih holivudski zapleta, u nekom umetničkom filmu - horor. Zato i jeste tako dobar u Magnoliji. Čovek je karikatura.

karikatura je prava rec :ok:
meni pored svega toga deluje i kao blagi psiho
Pa,da je blagi i nije,ja bih pre rekla da je totalni!!:mrgreen:Mali,ljigav,bas kao da je izasao sa papira karikaturiste!!:zcepanje:Meni je zalosno kada ga vidim da se trudi da bude sexy.:zcepanje:I kezi se uvek.Dodje mi da ga udarim motkom,svaki put kad ga vidim!

Poslednja izmena:
Nije samo ljigav nego je i ne-zgodan, a bogami nije ni lep. Jedino objašnjenje koje mogu da nađem je da je, uz sve te nedostatke, jezivo samouveren (takva pojava) i energičan. Možda je i dobar glumac - ja ne mogu da budem objektivna jer me njegova pojava uznemirava, ali ono što jesam primetila: nije on baš uvek loš. Mislim, u tim filmovima u kojima glumi. Ako pokušam da ga zamislim izvan konteksta filmskih eksplozija i nemogućih holivudski zapleta, u nekom umetničkom filmu - horor. Zato i jeste tako dobar u Magnoliji. Čovek je karikatura.

kad smo kod njega,pre par godina sam cula kako su njegove crte lica proglasene savrsenim....nesto ne bih rekla

Back