Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

Kad smo već kod dobrih kastinga - Centurion

Dominic West

dominic-west-centurion-pic.jpg

Olga Kurylenko

960.jpg

& nešto za Honduras -

Michael Fassbender

centurion01.jpg

... a od Shame-a, svi znamo i šta pakuje tamo dole :lol:...

ma daj čovječe, ima razvijeniju vilicu od Bred Pita, užas...kao one manekenke, oštrih crta lica, što ih forsiraju pedderi...:sad2:

Ma nemam ja problema sa njenom vilicom, nego sa njenim nadrkanim pogledom...

- - - - - - - - - -

:eek: Iju!

A što se tiče Ališe, ja je volim, Ovaj film je OK: http://www.imdb.com/title/tt0119086/?ref_=nm_flmg_act_35
(Komičan - u dobrom smislu - mladi Benicio i ona, prirodna hemija, i naravno, Kristofer Voken ima prirodnu hemiju sa svima, a ono što am zaboravila je da je muziku za film radio Džon Luri !?)

Tu sam i ako treba neka preporuka za Lindzi Lohan :lol:

Odličan film Honduras. Baš je onako lejd bek... podsetio me malo po senzibilitetu na Feeling Minnesota.

Daj sad neki sa Lindzi Lohan :manikir:.

Odličan film Honduras. Baš je onako lejd bek... podsetio me malo po senzibilitetu na Feeling Minnesota.

Daj sad neki sa Lindzi Lohan :manikir:.

Nisam gledala Feeling Minnesota :) Baš ću da ga nađem.

Da li si video

Još istražujem, I'll keep you posted

Prilozi

• 8f5e320-14433-gallery-enlarged-lindsay-lohan-n-2048x0-shrink.jpg
    8f5e320-14433-gallery-enlarged-lindsay-lohan-n-2048x0-shrink.jpg
    45,7 KB · Pregleda: 177
Poslednja izmena:
1. Feeling Minesota je legendaran film. D'Onofrio je urnebesan kroz ceo film, a tu ti je i Kianu Rivs kao dobar začin...

2. The Canyons. Jel ovo canyons zbog dubine Lindzinog dekoltea ( ahahaha, bože kakve lejm fore izvaljujem :D ). Šredera obožavam, ajde svi znaju za Taksistu, Razjarenog bika... ali gde me je kupio je film Affliction, odnosa otac-sin između Noltija i Koburna, pa one scene gde Nolti sam sebi vadi zub itd. The Canyons definitivno ide na skidanje.

3. Mislim da je Dzoni Dep najbolje opisao Diznijeve filmove na 2:00 min klipa -

1. Super, gledaću :)

2. I ja obožavam Šredera. Affliction je fenomenalan film, slažem se. I sad sam se naježila pri pomisli na celu priču. (Po romanu Rasela Benksa, a on je neumoljiv)
The Canyons je katastrofa epskih razmera, ali ko voli Šredera treba da gleda, jer tačno možeš da vidiš kako je film mogao da bude velik (samo popuniš milion rupa svim onim slikama i rečenicama ranije viđenim u filmovima koje je napisao/režirao Šreder). Lindzi je super, u svemu što radi se oseća kapacitet za eksces. Pošto je malo podbula u filmu, par puta me je podsetila na Liz Tejlor u dekadentnim danima...

3. Mda, Dizni je Dizni, postavila sam samo da vidiš kako glumi sa 12 godina. A sve ostalo što sam gledala sa njom je mnogo chick flick.

Poslednja izmena:
a yeba je ti kolega, ima silikončine, draži su mi i prcoljci od sisica, nego to silikonsko smeće...:))
a i usne su joj vještačke, a i mišićava je suviše za žensko...

- - - - - - - - - -

jedino stajling ove desne nije za baciti...vade je starke...hehe..

E ybg-a sad kolega. Samo ne znam odakle ti da Milica Dabović ima silikone... pa ona se baš šali da je naši navijači zezaju tako što joj dovikuju onu čuvenu foru - Baci sisu da se igramo!... A ona se smeje i kaže na to da baš nema neke grudi.

A ova do nje je njena rođena sestra, inače devojka našeg vrlog bivšeg gradonačelnika Dragana Đilasa, koji na našoj grbači je obezbedio narednih svojih sedam pokoljenja.

Ali dobro... jel može ova, Antonija Sandrić, hrvatska košarkašica-

qd3urcvz5or2iz0ywhk.jpg

misura.jpg

180f9190461e5fec58980eea1974c8db.jpg

HO5A6104-web.jpg

E ybg-a sad kolega. Samo ne znam odakle ti da Milica Dabović ima silikone... pa ona se baš šali da je naši navijači zezaju tako što joj dovikuju onu čuvenu foru - Baci sisu da se igramo!... A ona se smeje i kaže na to da baš nema neke grudi.

A ova do nje je njena rođena sestra, inače devojka našeg vrlog bivšeg gradonačelnika Dragana Đilasa, koji na našoj grbači je obezbedio narednih svojih sedam pokoljenja.

Ali dobro... jel može ova, Antonija Sandrić, hrvatska košarkašica-

qd3urcvz5or2iz0ywhk.jpg

misura.jpg

180f9190461e5fec58980eea1974c8db.jpg

HO5A6104-web.jpg

Pa ima oštre ivice dojki (tamo gdje se usijecaju), mnogo tvrdo izgledaju...a plus, gledam šta je uradila od usana, a dobro se sjećam, dok sam pomalo pratio žensku košarku, da je imala tanke usne, ona sad ne liči na sebe od prije par godina...napumpala usta., zbog toga i sumnjam dodatno, da su njene dojke punjene nekom smjesom za gletovanje....smješna mi je sad, kao patka neka...
ova druga nije loša, ali mi se ne sviđa, nekako mi ima plastičnu facu, onaj tip današnjih Holivudskih, užasnih glumica...znam da ćeš misliti, da se preseravam sad, ali nije mi nešto...a doduše, veća je za bar pola glave od mene..:lol:

- - - - - - - - - -

inače, dobra ti je ideja, da se ne kače glumice...ionako, slabo tu ima lijepih, atraktivnih žena danas...a one koje su i lijepe, slabo, ili uglavnom nikako glume, pa i ne možemo ih nazvati glumicama...:)

onaj tip današnjih Holivudskih, užasnih glumica...
inače, dobra ti je ideja, da se ne kače glumice...ionako, slabo tu ima lijepih, atraktivnih žena danas...a one koje su i lijepe, slabo, ili uglavnom nikako glume, pa i ne možemo ih nazvati glumicama...:)

Da, zato smo došli na filmski forum, da zveramo u grudi sportiskinja lol

Ovo drugo: nije tačno, nego si ti verovatno omatorio pa ti sve smeta. Ili to, ili gledaš bzvz filmove, ili se pališ na neki starinski stil pa ne primećuješ lepotu ako nije u satenu, halterima i slično.

Da, zato smo došli na filmski forum, da zveramo u grudi sportiskinja lol

Ovo drugo: nije tačno, nego si ti verovatno omatorio pa ti sve smeta. Ili to, ili gledaš bzvz filmove, ili se pališ na neki starinski stil pa ne primećuješ lepotu ako nije u satenu, halterima i slično.
hej bradr Honduras, moramo da kačimo njih, kad uglavnom ti, i još par njih ovdje postavljate nekakve gabore, ili fizički prosječne žene...inače, teško je naći atraktivnu ženu u sportu, teže nego u glumačkom svijetu...
tvoji kritireijumi su suviše niski...a ja sam i sa 20, imao prefinjen ukus, jednostavno, mrzim plastiku, i izvještačenost, tako će biti sve do smrti..
atraktvivnih žena, danas u glumi, gotovo da nema..fizički .atraktivne žene su na ulici, gsp-u,tu sam ih najviše sretao, potpuni anonimusi, i ne bave se glumom, muzikom...

- - - - - - - - - -

kakvi halteri, saten, i ostale pizdarije...trenutno se palim, i na muvu u letu, kad dugo ne doživiš orgazam, tako ti je to..ali čak i nakon toga, ovi gabori, što ih kačite, me ne privlače, niti malo...eto, koliko su atraktivne..:zcepanje:

Back