Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

tumblr_ngcec6tRbL1r94leno3_1280.png

tumblr_mubzd4ySMt1r94leno2_1280.png

Kakvi lepi entuzijasti :heart:

Ma lik je pljunuti Kazavetes... jedino sto ima nebesko plave oci i kracu kosu , vise je 12 zigosanih varijanta -

9997475_ori.jpg

... ali stav, retorika... ma frajer ko Dzon...

A Stejsi Desh nisam ni gledao ni u jednom filmu, vec u ovom spotu Kanije Vesta, kada su mi ispale oci :heart:-

...

- - - - - - - - - -

Kad smo vec kod Kanije Vesta, negde u vreme kad je odapeo Princ-

Funniest_Memes_more-sad-news-from-the-music-industry_18108.jpeg

:rotf:

Ma lik je pljunuti Kazavetes... jedino sto ima nebesko plave oci i kracu kosu , vise je 12 zigosanih varijanta -

... ali stav, retorika... ma frajer ko Dzon...

Može... pa pazi, ja baš volim bazene, tako da plan uopšte nije loš : )

A ovu tvoju mezimicu znam samo iz Clueless, tad je imala 28 godina, a glumila je tinejdžerku...
3066863B00000578-3409188-image-a-10_1453331073714.jpg

(inače volim taj film, ali mislim da ti ne bi mogao da izržiš toliku količinu girlie vrištanja)

Može... pa pazi, ja baš volim bazene, tako da plan uopšte nije loš : )

A ovu tvoju mezimicu znam samo iz Clueless, tad je imala 28 godina, a glumila je tinejdžerku...
Pogledajte prilog 390666

(inače volim taj film, ali mislim da ti ne bi mogao da izržiš toliku količinu girlie vrištanja)

Pa ja se bavim bazenima ( ili ćamcima*, kako se zezam ) tako da nije problem :D

*

tad je imala 28 godina, a glumila je tinejdžerku...

Ima ona fora u Scary movie-u... kada jedan od brace Vajans kaze, parafraziram -Ako je ovo horor film mi bi smo svi glumili tinejdžere u našim kasnim 20-im!

Pritom je verovatno aludirao i na Beverli Hils i slicne serije...

Poslednja izmena:
Michael-Fassbender-michael-fassbender-29692165-464-695.jpg

Meni se Fasbender sviđa progresivno, baš je lep, samo uvek ima bzvz frizuru... ovde je skoro ok, ali jeste malo fićfirićka

- - - - - - - - - -

I da, kad uporediš ove dve fotke... ova je definitivno gutala neku hemiju za izbeljivanje kože... Majkl Džekson stajl.

Jeste, stvarno je velika razlika! Tuga... a ustalom pa šta, kakva je razlika da li se tetovorala ili se izbelela, ili se sunčala da bude preplanula ... : )

Pogledajte prilog 390720

Meni se Fasbender sviđa progresivno, baš je lep, samo uvek ima bzvz frizuru... ovde je skoro ok, ali jeste malo fićfirićka

- - - - - - - - - -

Jeste, stvarno je velika razlika! Tuga... a ustalom pa šta, kakva je razlika da li se tetovorala ili se izbelela, ili se sunčala da bude preplanula ... : )

Da baš je mala razlika ubrizgati malo boje u epidermis kože radi tetovaže... ili gutati kojekakvu hemiju da bi promenio celokupni pigment ...

A za Fazbendera... nemoj da vadim neke tvoje stare izjave o dotičnom, tipa nema pojma da glumi, maneken etc :rtfm: ...

A za Fazbendera... nemoj da vadim neke tvoje stare izjave o dotičnom, tipa nema pojma da glumi, maneken etc :rtfm: ...

:) To je kad me je iznervirao onaj film Shame. Sad mi se sviđa, ali jeste mi problem sa tim zgodnim ljudima što nisam sigurna da li mi se sviđa gluma, ili me je uhvatio na seksipil... ali ovaj verovatno ima i jedno i drugo... Edit: sam se setila da me je iznervirao i u Džejn Ejr... Onda ovako: više me ne nervira što je manaken.

Da baš je mala razlika ubrizgati malo boje u epidermis kože radi tetovaže... ili gutati kojekakvu hemiju da bi promenio celokupni pigment ...

Jeste razlika, naravno, ali to je njen problem, šta me briga da joj popujem... mislim, ako je nesrećna što je crna u smislu da se samoubije, pa nek gutne malo hemije, šta sad :)

- - - - - - - - - -

Gary Oldman, u svakom filmu :ok:

meni bi recimo bio najprivlacniji kasting (ili su mladi i lepi ili su dobro obuceni)

Dangerous Liaisons (1988)

Aha, tu su svi lepi. Ali specifičnost Baskijata je u tome što su tamo samo muškarci :rumenko:

Poslednja izmena:

Back