Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

Hehe, moje nisu sigurno, otprilike, kao u Đokovića su, malo koščatije...no, pustimo mene...pa šta ima privlačnije, od lijepih ženskih nogu, nema tih muških, koje mogu i da prismrde...:)))
slatka je, bar je bila u mlađim danima.. ali nema tu seksipila, nju bih gledao kao neku sestru, da je mazim i pazim...nema ona to nešto vatreno u sebi...

- - - - - - - - - -

ali ima veliku plusčinu, što ne lakira nokte...te prirodne žene su danas rijetkost..to je za respekt, što se mene tiče...

Hehe, moje nisu sigurno, otprilike, kao u Đokovića su, malo koščatije...no, pustimo mene...pa šta ima privlačnije, od lijepih ženskih nogu, nema tih muških, koje mogu i da prismrde...:)))
slatka je, bar je bila u mlađim danima.. ali nema tu seksipila, nju bih gledao kao neku sestru, da je mazim i pazim...nema ona to nešto vatreno u sebi...
ali ima veliku plusčinu, što ne lakira nokte...te prirodne žene su danas rijetkost..to je za respekt, što se mene tiče...

Ma pitanje i da li bi ona bila zainteresovana za tebe... jesi video njenog muža? Rođen u Londonu, obrazovan u Kembridžu, klasičan Englez, garantovano je rahitičan :mrgreen:

Ma zezam se :) Nemam pojma da li je vatrena ili nije, to verujem muškarcima na reč... Nego, baci fotku neke vatrene glumice koja se tebi sviđa, da vidim ja o čemu se ovde radi :)

Ma pitanje i da li bi ona bila zainteresovana za tebe... jesi video njenog muža? Rođen u Londonu, obrazovan u Kembridžu, klasičan Englez, garantovano je rahitičan :mrgreen:

Ma zezam se :) Nemam pojma da li je vatrena ili nije, to verujem muškarcima na reč... Nego, baci fotku neke vatrene glumice koja se tebi sviđa, da vidim ja o čemu se ovde radi :)

Pusti to sad, da li bi bila zainteresovana, ili ne...ona je javna ličnost, i sad njenu fiziku komentarišemo, ali kad već pitaš, ako je prirodna plavuša, i ima plave oči, takve rijetko mogu da mi odole...:)))
nemam pojma ko joj je muž, ne pratim film, i ta dešavanja, ko je sa kim..ali ako je Englez, onda najvjerovatnije jadno izgleda...
pa bacao sam već neke sličice...mada, te koje sam postavljao, ne doživljavam kao sekusalne objekte, sa njima bih pravio nekoliko dječice, mazio ih ,i pazio...ta spika, ako kontaš, ono, što se tiče fizike..:)))

Počela sam da pretražujem tvoje postove, nisam našla slike glumica, ali sam našla tvoj post o Dostojevskom. Navodno, samo od njega ima šta da se nauči, a ostali pisci ništa. E, moj Šime ... ne mogu da ti javim koliko ja popi***m od ljudi koji čitaju samo Dostojevskog :) A Ljeskov, Tolstoj, Harms, Ljermontov, Pasternak, Turgenjev, Bulgakov, itd.?

Počela sam da pretražujem tvoje postove, nisam našla slike glumica, ali sam našla tvoj post o Dostojevskom. Navodno, samo od njega ima šta da se nauči, a ostali pisci ništa. E, moj Šime ... ne mogu da ti javim koliko ja popi***m od ljudi koji čitaju samo Dostojevskog :) A Ljeskov, Tolstoj, Harms, Ljermontov, Pasternak, Turgenjev, Bulgakov, itd.?

Opaaa..pretražuješ mi postove?? To uopšte nije kul izjaviti, po shvatanjima ovih malih, neprirodnih forumašića., koji bi da budu kao kul..:))
e sad si me kupila...u moru ovih foliranata na forumu, ovo je pravo osvježenje...računaj, da te ubuduće neću zaebavati, ma koliko se ne slagao sa tvojim filmićima...ovo što si uradila je veoma rijetko..znači ipak da u tebi ima to nešto...
moguće da postoji još neki pisac, i poneka knjiga, ali ipak nisam doktor za književnost, svrati malo na muziku, to je moja specijalnost...

Opaaa..pretražuješ mi postove?? To uopšte nije kul izjaviti, po shvatanjima ovih malih, neprirodnih forumašića., koji bi da budu kao kul..:))
e sad si me kupila...u moru ovih foliranata na forumu, ovo je pravo osvježenje...računaj, da te ubuduće neću zaebavati, ma koliko se ne slagao sa tvojim filmićima...ovo što si uradila je veoma rijetko..znači ipak da u tebi ima to nešto...
moguće da postoji još neki pisac, i poneka knjiga, ali ipak nisam doktor za književnost, svrati malo na muziku, to je moja specijalnost...

Važi :D Pozdrav

pozdrav i tebi, živa , zdrava, i vesela bila...
uživaj u mjuzi, ima tu i vrhunske, i one malo manje vrhunske muzike, što bih ja rekao, definisao, kao neku kul mjuzu, muzički skromnu, ali koja ima taj neki šmek, ovo ukratko, dalo bi se o tome naširoko pričati, ili divaniti(što bi moja pokojna baba rekla)..
gud najt..:cao:

Hvala, i tebi sve najbolje! Doći ću u posetu na Muziku:cao:

Mireille Darc

751full-mireille-darc.jpg

392full-mireille-darc.jpg

422full-mireille-darc.jpg

Opet se slažem : ) Slatka je.

Mada, ja kada bih nameravala da muvam neku ženu, nikada ne bih muvala ove plavuše, nego samo crnke...
Sarita Choudhury

12224186_1684664138443619_2055190874_n.jpg

Indira Varma

latest

Sonja Braga
1e6f21f6eee5591714f32bf43f074d06.jpg
Sonia+Braga+y3drTvEfvUHm.jpg

I naravno Rejčel:
Youth_Rachel%20Weisz_picture%20by%20Gianni%20Fiorito-large.JPG

(Jbt. kako je teško naći normalne slike glumica, ukucaš ime i izlete sise, noge, čipkani veš... alo! treba mi LICE)

Prilozi

• tn-500_3628535551_152b895a74.jpg
    tn-500_3628535551_152b895a74.jpg
    86,3 KB · Pregleda: 18
Poslednja izmena:

Back