gost 243178
Veoma poznat
- Poruka
- 12.084

Kakvi lepi entuzijasti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A Stejsi Desh nisam ni gledao ni u jednom filmu, vec u ovom spotu Kanije Vesta, kada su mi ispale oci-
Ma lik je pljunuti Kazavetes... jedino sto ima nebesko plave oci i kracu kosu , vise je 12 zigosanih varijanta -
... ali stav, retorika... ma frajer ko Dzon...
Može... pa pazi, ja baš volim bazene, tako da plan uopšte nije loš : )
A ovu tvoju mezimicu znam samo iz Clueless, tad je imala 28 godina, a glumila je tinejdžerku...
Pogledajte prilog 390666
(inače volim taj film, ali mislim da ti ne bi mogao da izržiš toliku količinu girlie vrištanja)
tad je imala 28 godina, a glumila je tinejdžerku...
Pa ja se bavim bazenima ( ili ćamcima*, kako se zezam ) tako da nije problem![]()
Stvarno? Hahah, super
*a ovaj film i jeste kao Beverli/Melrose, samo su drpili priču od Džejn Ostin. Nebitno. Sve su stalno u minićima, čisto da znaš.
ili novija verzija
![]()
ili novija verzija
![]()
Talisa Soto
Za nju ne mogu da kažem da li mi je lepa... nekako mi deluje nadrndano... ili je to možda prirodno za latino žene.
zvrks, ne volim ove dokolenice da vidim na ribama ( podsecaju me na one čarape sto nose matore babe ) vise volim grejače ili neprovidne sto idu do butina*, to mi je sexy
*![]()
*ovako nešto
I da, kad uporediš ove dve fotke... ova je definitivno gutala neku hemiju za izbeljivanje kože... Majkl Džekson stajl.
Pogledajte prilog 390720
Meni se Fasbender sviđa progresivno, baš je lep, samo uvek ima bzvz frizuru... ovde je skoro ok, ali jeste malo fićfirićka
- - - - - - - - - -
Jeste, stvarno je velika razlika! Tuga... a ustalom pa šta, kakva je razlika da li se tetovorala ili se izbelela, ili se sunčala da bude preplanula ... : )
A inače, film sa najprivlačnijim kastingom je
Basquiat
ali sve je u tom fazonu tako da ti se verovatno ne bi svidelo
A za Fazbendera... nemoj da vadim neke tvoje stare izjave o dotičnom, tipa nema pojma da glumi, maneken etc...
Da baš je mala razlika ubrizgati malo boje u epidermis kože radi tetovaže... ili gutati kojekakvu hemiju da bi promenio celokupni pigment ...
Gary Oldman, u svakom filmu
meni bi recimo bio najprivlacniji kasting (ili su mladi i lepi ili su dobro obuceni)
Dangerous Liaisons (1988)