Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

Hmh pa sad, ukusi....

Iskreno, iako mi je Anđa dobra riba, mislim da je strašna glupost reći uopšteno da je najlepša glumica svih vremena...imam listu od bar 30 žena koje bi bez razmišljanja pojele Anđu za ručak...
Tako da eto, ne razumeju neki tebe , ne razumeš ti njih i to je to

Eeee pa sad... i ja mislim da je ona jedno vreme bila najlepsa glumica svih vremena... kako god sad da izgleda.
Verujem da vidim tu listu ne bi promenila misljenje... jednostavno je toliki utisak ostavila na mene jos onda.
Andja bi pojela svakoga za rucak OSIM Helen Mirren i Meryl Streep. I to nema nikakve veze sa izgledom :D Ima nesto u sebi sto ne mogu da objasnim ali, ili vidis to ili ne.
Ja recimo iskreno nista ne vidim u Jennifer. Slatka mi je. Lepa...elegantna, i to je to.
Ali Angelina je fatalna demon zena.
Da ih stavis jedno pored drugu (pre 10 god) niko ne bi ni primetio Jennifer. Ili bilo koju drugu popularnu slatku, lepu, dosadnu glumicu.

Sve stoji. Mene Dzeniferka smara i uvek sam bila team Andja ( ne samo fizički nego zato što mi je ona kul likuša) ali ' svih vremena' je izuzetno dug period :)
A moje srce i estet'ka su zauvek poklonjeni old Holivudu :)
Uostalom, to su potpuno različite vrste lepote i seksipila...
Mene ne pale te fatalne demon žene..tj naravno da im priznajem lepotu ali to je to.
Dobar primer je Megan Fox na koju svi balave a meni je toliko odvratna i plastična, vulgarna i jeftina da je ne bih pipnula štapom.
Ali sto ljudi sto percepcija...

Robert_Downey_Jr_1.jpg
Robert_Downey_Jr_36.jpg
Robert_Downey_Jr_9.jpg
Robert_Downey_Jr_29.jpg

Uvek...

Dobar primer je Megan Fox na koju svi balave a meni je toliko odvratna i plastična, vulgarna i jeftina da je ne bih pipnula štapom.

E ovako :D
Razlika izm Megan Fox i Jolie je kao razlika izmedju vina Chianti od 380 din i ono za 1300. Mogu ja da popijem ovo bezveze od 380 din, ali sigurno necu kad je tamo prava stvar.
A ako pricamo o Jennifer ona je nesto totalno drugo... recimo Sauvignon Blanc. Iskreno meni je to vino onako lepo sta ja znam ali... dosadnooo. Ipak, neko voli to.

A ovo od Honduras: "Meni je Anđelina isti tip kao Asia Argento - tupa (prosta & ograničena) narkomanska lica, ni trunke duha, samo tetovaža i grudi" Malo ogranicen komentar ali...
Razumem isto. Ne volimo svi Chianti....naravno ako ne volis Chianti, ne mozes ni da razlikujes tj slepa si na to koja je razlika izm jeftinog i skupog chiantija. Ti mozda volis nesto drugo. Pinot Gris... sta god :lol:

Poslednja izmena:
..... ako je to istina. Mrzi me da proverim.

Ancient Greece and wine - http://en.wikipedia.org/wiki/Ancient_Greece_and_wine

Stari grci ocigledno nisu pravili dobro vino :aha:

The importance that viticulture had in ancient Greek society can be seen in a quote from the Greek historian Thucydides: "the peoples of the Mediterranean began to emerge from barbarism when they learned to cultivate the olive and the vine".[1]

The wine was almost always diluted, usually with water or snow when the wine was to be served cold. The Greeks believed that only barbarians drank unmixed or undiluted wine and that the Spartan king Cleomenes I was once driven insane after drinking wine this way.[2] They even believed that drinking undiluted wine could kill the imbiber - the Gallic chieftain Brennus was recorded as supposedly committing suicide through this manner.[11] Greeks assessed their practice of diluting wine with water as a mark of civilized behavior; the contrast was embodied in the myth of the battle of Lapiths with the Centaurs, who were inflamed to rape and mayhem with unaccustomed wine, drunk unmixed with water.

:hahaha:

WINE AND DRUGS IN ANCIENT ROME - http://factsanddetails.com/world.php?itemid=2070&catid=56&subcatid=369

Romans followed the Greek custom and diluted their wine with water: the common belief was that only Barbarians would drink it straight. The water content depended on the setting. At family meals water to wine ratio was about 3:1

:mrgreen:

Sad i Rimljani nevaljaju.

One tombstone in Tibur, just outside Rome, read: “Flavius Agricola [was] my name...Friends who read this listen to my advice: Mix wine, then place the garlands around you head, drink deep. And do not deny pretty girls the sweets of love.”

:bye:

Nikada mi nisu bili jasni ljudi kojima je Dženifer Aniston lepa...

Andja je prelepa,ali poslednjih godina poprilicno iritira ljude,pa je ne vole i samim tim podcenjuju njenu lepotu,a i posto svi misle da je preotela ovoj breda,svima je odjednom dzenifer lepsa :) mada se slazem sa wild child da je preterano reci da je andja najlepsa glumica svih vremena,prelepa jeste,ali bilo je toliko drugih,da je glupo uopste bilo koga stavljati na prvo mesto

Sve stoji. Mene Dzeniferka smara i uvek sam bila team Andja ( ne samo fizički nego zato što mi je ona kul likuša) ali ' svih vremena' je izuzetno dug period :)
A moje srce i estet'ka su zauvek poklonjeni old Holivudu :)
Uostalom, to su potpuno različite vrste lepote i seksipila...
Mene ne pale te fatalne demon žene..tj naravno da im priznajem lepotu ali to je to.

sto se megan fox tice,meni je ona nista spec ( pogotovo dok je bila plavusa,bila mi je skroz obicna ),ona mi deluje kao neko ko pokusava da deluje opasno,a ne kao neko ko to zaista ima u sebi...a i blage veze nema sa glumom :D

Jes vala, baš to....neki bedni pokušaj Bičarke..a vamo trt. Ni ne izgleda baš ko bistar potok.
A vezano za Anđu, mislim da si ubola u sred srede ovim. Verujem da u ovome i jeste stvar jer taj fenomen omalovažavanja Anđe ( i lika i dela) nije odvajkada već nešto što se razvilo poslednjih par godina
Andja je prelepa,ali poslednjih godina poprilicno iritira ljude,pa je ne vole i samim tim podcenjuju njenu lepotu,a i posto svi misle da je preotela ovoj breda,svima je odjednom dzenifer lepsa

A ovo od Honduras: "Meni je Anđelina isti tip kao Asia Argento - tupa (prosta & ograničena) narkomanska lica, ni trunke duha, samo tetovaža i grudi" Malo ogranicen komentar ali...
Razumem isto. Ne volimo svi Chianti....naravno ako ne volis Chianti, ne mozes ni da razlikujes tj slepa si na to koja je razlika izm jeftinog i skupog chiantija. Ti mozda volis nesto drugo. Pinot Gris... sta god :lol:

Volim viski :)
Može i rum, tekila, uzo, pastis, rakija... shvataš šta hoću da kažem. Meni su žene o kojima pričate (Dženifer, Anđelina, Megan) neka perolaka (hihi, i bukvalno) kategorija. Verujem da su nekome lepe, samo je meni lepota nešto drugo. Anđelina je deo neke estetike koja je došla nakon mog vremena, i nije mi ružna zato što je 'preotela Breda' - kakva ideja - nego zato što liči na oca, koji je takođe izuzetno ružan. Ne treba mi holivudska zvezda ako ću da se ložim na rokenrol, kad mogu da se ložim na Pati Smit, i mladu i staru. To je suština.

Poslednja izmena:

Back