Deena
Primećen član
- Poruka
- 569
Pitajmo se zasto![]()
Ne sviđa mi se Anđelina zato što je napadna i teška sirovina. Poslednjih godina gradi neki imidž malo kulturnije i normalnije osobe ali ja nemam pamćenje kao veverica

Janina Gavankar, preslatka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitajmo se zasto![]()

Ne sviđa mi se Anđelina zato što je napadna i teška sirovina. Poslednjih godina gradi neki imidž malo kulturnije i normalnije osobe ali ja nemam pamćenje kao veverica![]()
Janina Ima vrlo lepe oci, tople
Janina Ima vrlo lepe oci, tople

... ni cigarete nazalost vise nisu problem... vratio sam se na paklo dnevno...sad sam skinuo brad pitt fight club workout rutinu sa gugleta... a od ponedeljka se bacam na posao... pa cu pokusati da achiviram ovako nesto...... ni cigarete nazalost vise nisu problem... vratio sam se na paklo dnevno...

i ja sam ponovo pocela...damn!![]()
Ma ti pusis neki Eve, Ronhil menthol... neki feminin soft shi*t... ja to ni ne osecam... ja se bre svaki dan trujem od nikotina, ali bukvalno -

dobro bre...kako ti znas sta ja pusim,a?![]()
btw...u pravu si..![]()
koji slepac a i vecina koja se krije iza pljugaPa zato sto svako zensko bice oko mene pusi to sto ja ni ne zovem pljugama... a da bi ja nesto osetio puseci te gluposti kkoje ni nisu u stvari pljuge... bio bi ovaj rad -
![]()
koji slepac a i vecina koja se krije iza pljuga
Ne znam ja to ne vidim uopste, meni je ona uvek vise licila na majkuMada ni Angie a ni njen otac nisu "izuzetno ruzni" nikako.
Njena majka Marcheline Bertrand je isto bila lepotica (to je ona na slici) ..ali ipak ne toliko unikantna kao Angelina:
![]()
Otac i majka zajedno:
![]()
Ali razumem naravno. O ukusima ne vredi raspravljati![]()
obe su lepe,samo mi je andja lepsa mnogo
a i slazem se da joj otac nije ruzan,nije mi lep,ali nije ruzan 
Slazem se. 4x sam bila zadovoljna sa izborom:
Gia
Girl Interrupted
Original Sin (film nije nesto.. ali ona je "magnificent")
Changeling - tj i posl film gde sam je videla.
Bira bas neke glupe akcije ili nesto drugo sto me uopste ne zanima...
Pa zato sto svako zensko bice oko mene pusi to sto ja ni ne zovem pljugama... a da bi ja nesto osetio puseci te gluposti kkoje ni nisu u stvari pljuge... bio bi ovaj rad -
![]()

hahahaha,onda predji na travu![]()
Ne volim travu... paranoishe me... pre bi se pucao heroinom nego marihuanom...