mother superior
Zainteresovan član
- Poruka
- 470
exay...ti li si?![]()
aha...
... ali ono... beats me kako si me izvalila... sacuvaj Boze
...Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
exay...ti li si?![]()
... ali ono... beats me kako si me izvalila... sacuvaj Boze
...Volim viski
Može i rum, tekila, uzo, pastis, rakija... shvataš šta hoću da kažem. Meni su žene o kojima pričate (Dženifer, Anđelina, Megan) neka perolaka (hihi, i bukvalno) kategorija. Verujem da su nekome lepe, samo je meni lepota nešto drugo. Anđelina je deo neke estetike koja je došla nakon mog vremena, i nije mi ružna zato što je 'preotela Breda' - kakva ideja - nego zato što liči na oca, koji je takođe izuzetno ružan. Ne treba mi holivudska zvezda ako ću da se ložim na rokenrol, kad mogu da se ložim na Pati Smit, i mladu i staru. To je suština.
Nikada nisam pio rum... ali ako je nesto slicno onome sto su trpali u onaj socijala sladoled rum-koktel onomad... nista gore u zivotu nisam probao ...

Jes vala, baš to....neki bedni pokušaj Bičarke..a vamo trt. Ni ne izgleda baš ko bistar potok.
A vezano za Anđu, mislim da si ubola u sred srede ovim. Verujem da u ovome i jeste stvar jer taj fenomen omalovažavanja Anđe ( i lika i dela) nije odvajkada već nešto što se razvilo poslednjih par godina
Hmh pa sad, ukusi....
Iskreno, iako mi je Anđa dobra riba, mislim da je strašna glupost reći uopšteno da je najlepša glumica svih vremena...imam listu od bar 30 žena koje bi bez razmišljanja pojele Anđu za ručak...
Tako da eto, ne razumeju neki tebe , ne razumeš ti njih i to je to
A što se tiče Dženifer lepše sam viđao i u mom komšiluku.

Volim viski
Može i rum, tekila, uzo, pastis, rakija... shvataš šta hoću da kažem. Meni su žene o kojima pričate (Dženifer, Anđelina, Megan) neka perolaka (hihi, i bukvalno) kategorija. Verujem da su nekome lepe, samo je meni lepota nešto drugo. Anđelina je deo neke estetike koja je došla nakon mog vremena, i nije mi ružna zato što je 'preotela Breda' - kakva ideja - nego zato što liči na oca, koji je takođe izuzetno ružan. Ne treba mi holivudska zvezda ako ću da se ložim na rokenrol, kad mogu da se ložim na Pati Smit, i mladu i staru. To je suština.
Mada ni Angie a ni njen otac nisu "izuzetno ruzni" nikako.

Ja nisam Anđelinin fan, ne cenim baš njen izbor uloga...
Realno ona je nauverljivija i najbolja kad glumi ludače![]()