Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

Volim viski :)
Može i rum, tekila, uzo, pastis, rakija... shvataš šta hoću da kažem. Meni su žene o kojima pričate (Dženifer, Anđelina, Megan) neka perolaka (hihi, i bukvalno) kategorija. Verujem da su nekome lepe, samo je meni lepota nešto drugo. Anđelina je deo neke estetike koja je došla nakon mog vremena, i nije mi ružna zato što je 'preotela Breda' - kakva ideja - nego zato što liči na oca, koji je takođe izuzetno ružan. Ne treba mi holivudska zvezda ako ću da se ložim na rokenrol, kad mogu da se ložim na Pati Smit, i mladu i staru. To je suština.

Nikada nisam pio rum... ali ako je nesto slicno onome sto su trpali u onaj socijala sladoled rum-koktel onomad... nista gore u zivotu nisam probao ...

Nikada nisam pio rum... ali ako je nesto slicno onome sto su trpali u onaj socijala sladoled rum-koktel onomad... nista gore u zivotu nisam probao ...

Probaj Zacapu, pa ćeš promeniti mišljenje :)

@Cica
sasvim te razumem. Mislim da je Coco krenula sa pričom o vinima, koristeći ih kao metaforu. Niko ovde nije alkoholičar, nema razloga za brigu.

Jes vala, baš to....neki bedni pokušaj Bičarke..a vamo trt. Ni ne izgleda baš ko bistar potok.
A vezano za Anđu, mislim da si ubola u sred srede ovim. Verujem da u ovome i jeste stvar jer taj fenomen omalovažavanja Anđe ( i lika i dela) nije odvajkada već nešto što se razvilo poslednjih par godina

upravo tako...ranije je bilo andjelina boginja,ovo,ono...otkad je bred ostavio dzenifer,a angelina plus i snimila film o nama,ona je odjednom postala najveci antitalent,kostur i odjednomo su se svi zapitali kako to da je ikada i bila lepa :D

Hmh pa sad, ukusi....

Iskreno, iako mi je Anđa dobra riba, mislim da je strašna glupost reći uopšteno da je najlepša glumica svih vremena...imam listu od bar 30 žena koje bi bez razmišljanja pojele Anđu za ručak...
Tako da eto, ne razumeju neki tebe , ne razumeš ti njih i to je to

Dobro, naravno da je subjektivno ko je najlepši ali čisto gledanjući crte lica ona je jedna od najunikatnijih lepotica koje u životu videh. Dakle, mora biti u top 10. A ta lista od 30 tobože lepših mi je sumnjiva :) A što se tiče Dženifer lepše sam viđao i u mom komšiluku.:D

U kom smislu sumnjiva?
Dragi moj Trumane, mogu ja i više od toga, bez problema.
A može ti biti sumnjiva koliko oćeš, ja realno nisam skromna i uglavnom smatram svoj ukus boljim od tvog ili ukusa drugih( kao potajno i većina nas iako smo svesni da to nema osnova - zato i dolazi do tolikih sukoba na ovakvim temama) tako da to sumnjanje u 30 lepših moš da okačiš mačku o rep :lol:

Volim viski :)
Može i rum, tekila, uzo, pastis, rakija... shvataš šta hoću da kažem. Meni su žene o kojima pričate (Dženifer, Anđelina, Megan) neka perolaka (hihi, i bukvalno) kategorija. Verujem da su nekome lepe, samo je meni lepota nešto drugo. Anđelina je deo neke estetike koja je došla nakon mog vremena, i nije mi ružna zato što je 'preotela Breda' - kakva ideja - nego zato što liči na oca, koji je takođe izuzetno ružan. Ne treba mi holivudska zvezda ako ću da se ložim na rokenrol, kad mogu da se ložim na Pati Smit, i mladu i staru. To je suština.

Ne znam ja to ne vidim uopste, meni je ona uvek vise licila na majku :) Mada ni Angie a ni njen otac nisu "izuzetno ruzni" nikako.

Njena majka Marcheline Bertrand je isto bila lepotica (to je ona na slici) ..ali ipak ne toliko unikantna kao Angelina:
guypqfgvfu0ovgup.jpg

Otac i majka zajedno:
tumblr_m7h640TIQh1rxmgxqo1_400.jpg

Ali razumem naravno. O ukusima ne vredi raspravljati :)

Andja je baš zanimljiv spoj..od oba roditelja je nasledila ono najlepše.
Jon Voight mi definitivno nije lep doduše, nešto mi se u njega ne sviđa ( lice mu je sačinjeno od predivnih elemenata ali kao celina mi je malo..ne znam..bizarna ali vrlo zanimljiva i neobična faca) no ipak, jedina crna ovca mi je tu njen brat..koji je isto kao i otac, bizarno lice...ali previše veštačko i plastično dok je otac prirodniji pa sami tim i lepši
Ali majka joj je zaista predivna, drugi tip lepote od Anđe ali preljupka- posebno na ovoj prvoj fotkici

Inače, ajde sad kad se već priča o Anđi - moram donekle da se ne složim- meni ona uopšte nema tupu facu.
Štaviše, ono što me na prvu loptu privuklo njoj jeste upravo taj njen stav, držanje....ima zavodničku facu ali vrlo dostojanstveno držanje, čak i iz tog perioda kad je bila sva buntovna i heroin čik nekako mi je delovala prefinjeno.Ne doktor nauka tip bistroe face ali definitivno kao neko ko ima duha i nešto fino u sebi. Slaba sam na moje horoskopske Blizance, to je.

Back