Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

Veoma graciozna, a naša glumica

3175_natasa-ninkovic-foto01-Goran-Srdanov_if.jpg

Postoji nešto u njenim očima i njenoj pojavi, što čo'eku ne da mira ... :whistling:
:D

picolina, tako je, Britanci baš imaju ono što se zove "presence" na ekranu, a Armitage ima stvarno predivan glas. Evo još dvojice omiljenih mi Brita (super mi je što su obojica riđi, a i fantastični su glumci)

Toby Stephens
toby_stephens.jpg
lrg_31620084110.jpg

Damian Lewis
lewis1.jpg

ATTACH=CONFIG]248397[/ATTACH]

Prilozi

• tumblr_m3rl3wJvKK1rrx899o1_1280.jpg
    tumblr_m3rl3wJvKK1rrx899o1_1280.jpg
    48,1 KB · Pregleda: 4
picolina, tako je, Britanci baš imaju ono što se zove "presence" na ekranu, a Armitage ima stvarno predivan glas. Evo još dvojice omiljenih mi Brita (super mi je što su obojica riđi, a i fantastični su glumci)

Toby Stephens
Pogledajte prilog 248394 Pogledajte prilog 248395
Damian Lewis
Pogledajte prilog 248396
ATTACH=CONFIG]248397[/ATTACH]
Obozavam ridje ljude :D Damian Lewis mi mnogo lici,bar na ovim slikama na jednog italijanskog glumca,zaboravila sam kako se zove,igra Masima Galijano u italijanskoj seriji "Kapri",ako si gledala.... ;)

picolina, odlično, meni inače tih "svetlijeg" tipa nikad dosta, a riđi su mi posebno simpatični.Ne gledam italijanske serije, pa ne znam na koga misliš,sorry, ali videću..
Evo nekog ko mi je odavno među favoritima, a zapostavila sam ga, mogu samo da zahvalim onima koji su radili kasting za The Game Of Thrones

Nikolaj Coster - Waldau (a.k.a. Jamie Lannister)
Nikolaj+Coster+Waldau+HBO+Game+Thrones+Panel+mNex4aBYHK-l.jpg

Nikolaj-Coster-Waldau.jpg

Back