Filleo
Iskusan
- Poruka
- 6.177
Veoma graciozna, a naša glumica
Postoji nešto u njenim očima i njenoj pojavi, što čo'eku ne da mira ...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Veoma graciozna, a naša glumica
![]()
![]()
jeste!..kad se on pojavi gace same padaju...![]()
Postoji nesto i ispod ociju - podocnjaci.
Iskren da budem -
bolje je i da ima podočnake, al' da joj rade celih 10tak % mozga, nego da ih nema, a da joj možda samo 1% mozga šljaka !!![]()
Uh, izgubila sam se u toj matematici sa procentima.

Jel akcenat na IZGUBILA SAM SE ili na MATEMATICI SA PROCENTIMA !?![]()
![]()
![]()

Jaoj,ovi britanci su cudo...Njega volim i kad igra negativce i pozitivce... Mnogo mi je sladak,mada na prvi pogled i nije nesto,ali kad ga gledas n afilmu je savrsen,sa tim plavim okicama i divnim glasom
![]()
Obozavam ridje ljudepicolina, tako je, Britanci baš imaju ono što se zove "presence" na ekranu, a Armitage ima stvarno predivan glas. Evo još dvojice omiljenih mi Brita (super mi je što su obojica riđi, a i fantastični su glumci)
Toby Stephens
Pogledajte prilog 248394 Pogledajte prilog 248395
Damian Lewis
Pogledajte prilog 248396
ATTACH=CONFIG]248397[/ATTACH]

NazalostMa naraFski, Sean Bean mu dođe "klasika", baš sam sinoć na onom "drugom mestu" rekla da mi je u The Game Of Thrones on odmah iza Nikolaja/Jamie -a, nažalost više nije u konkurenciji![]()
On skoro u svakom filmu ili seriji umire... U "Troji" mi je savrsen u ulozi Odiseja....NazalostOn skoro u svakom filmu ili seriji umire... U "Troji" mi je savrsen u ulozi Odiseja....
, kad je (opet) bila na TV-u pre neko veče, rekoh daj da malo ogledam samo zbog Odiseja..jedini s mozgom tamo (+ sve ostalo)
Postoji nesto i ispod ociju - podocnjaci.
hahaha isto mi je palo na pamet,hahaha ludaco ( ludace )