Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

Mislim da sam ga vec kacila,ali moram opet... Covek me odusevljava,glas,stas,a sto se tice glume,odlicna je...Blago receno obozavam ga :zaljubljena:
20120125_2012+05q&a_w.jpg

177792.jpg

Nece biti tako.... Sladak je,sad sam gledala u ovoj seriji na rts1 sto je isla "Skok u buducnost"... Mnogo je dobar... Ali Ralf mi je,taman,sta cu kadsu mi plavooki slaba tacka...:rumenko:

meni su obojica super :) mozda mi je mladji brat po crtama lica lepsi,ali ralph ima tu neku suptilnost,nesto romanticno,dok mi njegov mladji brat iz ne znam kog razloga deluje malo izopaceno hahaha

meni su obojica super :) mozda mi je mladji brat po crtama lica lepsi,ali ralph ima tu neku suptilnost,nesto romanticno,dok mi njegov mladji brat iz ne znam kog razloga deluje malo izopaceno hahaha
E,uze mi rec iz usta... Ja sam mladjeg brata zapamtila po ulozi u filmu "Zaljubljeni sekspir"... Tu je stvarno bio jako sladak... A ralf cak i kad igra negaivce ima nesto sto te natera da opet budes pomalo na njegovoj "strani" ;)

Aha, jeste Kit dobar frajer. U stvari je ružan, ali je zgodan i privlačan... i ima dobar glas. I kad priča i kad peva :)

Aха, мени је највише остао у сећању по улози у "Јужњачкој утехи" (или утеси, како ли се каже :D), мом најдражем филму. А слике сам поставила чисто да упоредимо. Све више личи на брата и ћалета. Време чини своје...

Aха, мени је највише остао у сећању по улози у "Јужњачкој утехи" (или утеси, како ли се каже :D), мом најдражем филму. А слике сам поставила чисто да упоредимо. Све више личи на брата и ћалета. Време чини своје...

Južnjačka uteha
je zakon :heart:

Back