Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

pa to se podrazumeva majku mu...:lol:..sa sve glavom..

... pa secam se da glave na slici nije bilo... izgrebana faca... kao da si postavila sliku bivseg decka :lol: ... ali pretpostavljam da glava ipak postoji :lol;

i nisam ga izreklamirala...postavila sam jednu sliku,vise nisam svega mi..:lol:

e to vec ne znam, pussy mi je bila poslala link ka tvom poprsju... onda sam ja pratio jedno vreme temu u nadi da ce da izleti nastavak foto - seshna... ono jes'... nije bilo iscekivanog nastavka... pa sam izgubio interesovanje... ali to ne znaci da ga nije bilo... tako da ako neko ima linkove ka Kameronkinim grudima... neka salje na pp...

edit. a ti Kameronka, ako stvarno ne postoje slike, angazuj se malo... zenska lepota postoji da se deli... :rtfm:

Poslednja izmena:
... pa secam se da glave na slici nije bilo... izgrebana faca... kao da si postavila sliku bivseg decka :lol: ... ali pretpostavljam da glava ipak postoji :lol;

e to vec ne znam, pussy mi je bila poslala link ka tvom poprsju... onda sam ja pratio jedno vreme temu u nadi da ce da izleti nastavak foto - seshna... ono jes'... nije bilo iscekivanog nastavka... pa sam izgubio interesovanje... ali to ne znaci da ga nije bilo... tako da ako neko ima linkove ka Kameronkinim grudima... neka salje na pp...

edit. a ti Kameronka, ako stvarno ne postoje slike, angazuj se malo... zenska lepota postoji da se deli... :rtfm:

O cemu vi pricate? Ne mozete da pretvorite temu u vas privatni cet!

postoji postoji...:lol:
to je bila prva slika ...ta koju ti pussy poslala(a to eto vis' nisam znala..missim da salje moje slike :evil: )
bila jos jedna slika a tu mi glava bila ofarbana u belo...:lol:..namerno of kors..
i da..exay...aj necemo vise o mojim slikama..ne zbog Moderne vec zbog spama..neam ja veze sa ovom temom..:lol:

Poslednja izmena:
joseph-gordon-levitt.jpg

Nizak je i mrsav,sto definitivno ne odgovara opisu muskaraca kakve ja volim,ali ima nesto,lep osmeh i sarmantan je :D Ili mozda umisljam zbog filma koji sam odgledala jutros :)

Joseph Gordon Lewitt

Back