Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

Dobro, neka ti bude, ali mi nije jasno, zasto si bas mene odabrala da pogadjas tim opakim strelicama. Ja razumem da su ukusi razliciti, ali on je toliko sladak, da je za sve ukuse. A ko se tebi svidja?
Sama si rekla ukusi su razliciti,meni licno on nije niti sladak,niti harizmatican...I nikog ja ne gadjam "opakim strelicama"...Meni je na primer Viggo Mortensen neodoljiv,bas je u svakom smislu po mom ukusu,i kao glumac i kao pojava...Ima onih kojima se on ne svidja,i kad mi kazu svoje misljenje,ne vredjam se uopste...
220px-ViggoMortensenMar10.jpg

viggo-mortensen-36th-annual-toronto-international-film-festival-03.jpg

Sama si rekla ukusi su razliciti,meni licno on nije niti sladak,niti harizmatican...I nikog ja ne gadjam "opakim strelicama"...Meni je na primer Viggo Mortensen neodoljiv,bas je u svakom smislu po mom ukusu,i kao glumac i kao pojava...Ima onih kojima se on ne svidja,i kad mi kazu svoje misljenje,ne vredjam se uopste...

viggo-mortensen-36th-annual-toronto-international-film-festival-03.jpg

e i meni je on skroz privlacan...nije mi lep,ali privlacan da :) muzevan...i odlican glumac

odlican glumac da..privlacan ne..hebi ga..:)
mene sad mrzi da postavljam sliku...moj izbor bi bio Robert Downey Jr..izmedju ostalih of kors :lol:

During traffic stop for speeding, he was arrested for drunk driving, possession of heroin, and possession of an unloaded pistol in his pickup truck.

Javi se Kameronka... pa da idemo negde u zezanje... ja cu poneti flashu ruma... dedin ak 47... bocicu uppera... & kraljevskog pitona koga sam prokrijumcario preosle dine iz Tanzanije...

junior?ma jokkkk....i da si rekla da ti je neki deda sexy,sladak,sta god,tvoja stvar :) meni i jeste smesno kad se neko s nekim raspravlja kako moze neko da mu se svidja ili ne...kad bi samo znali sta je meni sexy,bolje da ni ne spominjem,pomislili bi mnogi da sam psihijatrijski slucaj
vidi 'vako...ja sam pre postavljala i onog iz spartacus-a..onog krvavog..:)..bio mi sexi..dede ne volEm..svako ima pravo da bira s kim bi se ....druzio..jel? :lol:
Javi se Kameronka... pa da idemo negde u zezanje... ja cu poneti flashu ruma... dedin ak 47... bocicu uppera... & kraljevskog pitona koga sam prokrijumcario preosle dine iz Tanzanije...
a sta ja da ponesem? :lol:

U necemu se slazemo i meni je neodoiljiv. Ja se isto palim na njega.
mortenson-nude01.jpg

Back