gost 243178
Veoma poznat
- Poruka
- 12.084
oboje su divni![]()
Meni ona liči na Nedu Arnerić (što je loše), ali on je bombona.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oboje su divni![]()
Jaoj,da...na brata sam totalno zaboravila...i brata i brata![]()

Jaoj,da...na brata sam totalno zaboravila...Mada je meni Ralf,mnogo privlacniji nego brat... Ne znam zasto...Eto tebi brat,a meni Ralf,sta kazes?
![]()

Nece biti tako.... Sladak je,sad sam gledala u ovoj seriji na rts1 sto je isla "Skok u buducnost"... Mnogo je dobar... Ali Ralf mi je,taman,sta cu kadsu mi plavooki slaba tacka...pa saaad, bilo nekad... nisi ti njega dobro videla, evo da vidis http://www.imdb.com/name/nm0001212/ da ne bude posle izradila me cyanide![]()

oboje su divni![]()

Apollonia Kotero
![]()
Moral je upravo isto toliko »nemoralan« koliko i sve drugo na zemlji; sam je moral
oblik nemorala.
308
Der Wille zur Macht
Nece biti tako.... Sladak je,sad sam gledala u ovoj seriji na rts1 sto je isla "Skok u buducnost"... Mnogo je dobar... Ali Ralf mi je,taman,sta cu kadsu mi plavooki slaba tacka...![]()
mozda mi je mladji brat po crtama lica lepsi,ali ralph ima tu neku suptilnost,nesto romanticno,dok mi njegov mladji brat iz ne znam kog razloga deluje malo izopaceno hahahaMeni ona liči na Nedu Arnerić (što je loše), ali on je bombona.
E,uze mi rec iz usta... Ja sam mladjeg brata zapamtila po ulozi u filmu "Zaljubljeni sekspir"... Tu je stvarno bio jako sladak... A ralf cak i kad igra negaivce ima nesto sto te natera da opet budes pomalo na njegovoj "strani"meni su obojica supermozda mi je mladji brat po crtama lica lepsi,ali ralph ima tu neku suptilnost,nesto romanticno,dok mi njegov mladji brat iz ne znam kog razloga deluje malo izopaceno hahaha

On je jedan od onih koje žene vole ne zato što je lep već zato što ima izgled ''lošeg momka''
A oči su mu nekako čudne...
Aha, jeste Kit dobar frajer. U stvari je ružan, ali je zgodan i privlačan... i ima dobar glas. I kad priča i kad peva
Aха, мени је највише остао у сећању по улози у "Јужњачкој утехи" (или утеси, како ли се каже), мом најдражем филму. А слике сам поставила чисто да упоредимо. Све више личи на брата и ћалета. Време чини своје...

On je jedan od onih koje žene vole ne zato što je lep već zato što ima izgled ''lošeg momka''A oči su mu nekako čudne...
E,uze mi rec iz usta... Ja sam mladjeg brata zapamtila po ulozi u filmu "Zaljubljeni sekspir"... Tu je stvarno bio jako sladak... A ralf cak i kad igra negaivce ima nesto sto te natera da opet budes pomalo na njegovoj "strani"![]()

Bas na to sam mislila... Ja i knjigu dok sam citala,nekako mi je Hutklif bio drag,ne znam zasto... Jos posle kad sam odgledala film... To je bilo to,kupio me za sva vremenakao npr Hitklif u Orkanskim![]()