Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

Ja ne razumem u cemu problem ti si i vise nego srecna da kazes svima koliko su ti "odvratni" njihovi izbori.... I niko te do sad nije napao da im vredjas ukus. Sto si sad toliko osetljiva kad je neko napisao to sto svi mislimo... da je tvoj ukus... hmm unikantan? :D
Pa Cico... ne mozes ocekivati da neces dobiti nazad to sto svima dajes :) Ako mislis da je to "vredjanje ukusa" onda bi mozda trebala da promenis prvo svoje ponasanje. ;)
Ili nemoj traziti nesto od ostalih forumasa sto ti nisi u stanju da ispostujes.

sto vi "nju "shvatate ozbiljno? :) Cuj nick vrela cica,hahaha,to se jedna te ista osoba vrti po forumu ( samo se ne secam prethodnih nikova,da li tipa nesto lutkica,modelsica,manekenkica,fufica,sta god,zaboravih ) koja ide i sprda se sa svima nama,misleci da je zapravo shvatamo ozbiljno...ja sam stavise ubedjena da se iza svih tih nikova krije muskarac kome je izuzetno dosadno :D

sto vi "nju "shvatate ozbiljno? :) Cuj nick vrela cica,hahaha,to se jedna te ista osoba vrti po forumu ( samo se ne secam prethodnih nikova,da li tipa nesto lutkica,modelsica,manekenkica,fufica,sta god,zaboravih ) koja ide i sprda se sa svima nama,misleci da je zapravo shvatamo ozbiljno...ja sam stavise ubedjena da se iza svih tih nikova krije muskarac kome je izuzetno dosadno :D

cekaj bre..zar to nije pevacica?..:think:

• Podržavam
Reactions: DD
ijao zar je modelsica ista osoba? znala sam ja da je Vrela Cica Moderna Pevacica, ali sam mislila da je top modelsica otisla u zaborav.
sto je tuga zapravo, jer je ona bila nekako najoriginalnija i mogao si da joj vjerujes prvih 5 minuta da misli ozbiljno. i ko god se zajebavao,vidio si da ima dva grama mozga u sebi, iako mu je neizmjerno dosadno u zivotu.
ove, prilicno neinspirativne i providne.

jchitch11.jpg

Mozda nije najlepsi na svetu ( mada je meni mnogo sladak ) i sta god,ali meni je i zbog toga sto mi je privlacan i zbog uloge koju je tumacio u Anne of Green Gables nekako deluje kao savrsen muskarac za mene :D Jonathan Crombie
i da,cula sam da je gay,sto moze biti i ne mora,u svakom slucaju i da je hermafrodit bio bi mi divan :D

ijao zar je modelsica ista osoba? znala sam ja da je Vrela Cica Moderna Pevacica, ali sam mislila da je top modelsica otisla u zaborav.
sto je tuga zapravo, jer je ona bila nekako najoriginalnija i mogao si da joj vjerujes prvih 5 minuta da misli ozbiljno. i ko god se zajebavao,vidio si da ima dva grama mozga u sebi, iako mu je neizmjerno dosadno u zivotu.

pazi,ja sam ubedjena da je tako,sad,moguce je da ja gresim :) ali u svakom slucaju,vidim da se mnogi ovde nerviraju zbog "njenih"postova,pa ja cisto da malo "smirim"situaciju :)

.....

Zanimljiva si ti devojka, Cico ... veoma ... :D

Svi vole Cicu.

ona ne bira,oni biraju nju :lol:

Takav je zivot.

cekaj bre..zar to nije pevacica?..:think:

Trenutno nije. ;)

ja sam poprilicno ubedjena da su sve te pevacice,igracice,vrele cice,sve iste osobe :) jer ako bolje pogledas,sve deluju nenormalno,sa nekim redovno podjebavackim postovima :)

JA sam Cica i mislim da je to dovoljno.

ko je sad top modelsica?..ja znam za ovu gore i modernu pevacicu,i one jesu ista osoba..ja se ne nerviram cak stavise zanimljivo mi da ponekad procitam kako razmislja/funkcionise neko tako ogranicen..

Ja nisam top modelsica, ali sam je bas zavolela. Ja jesam uzasno ogranicena i tako funkcionisem/razmisljam, ali ja sam ovde dosla, da kod svih vas veoma inteligentnih, obrazovanih, nagledanih nesto naucim. I mogu da vam kazem da ste odlicni.

Ali ti si tu da me zabavis. ;)

Je l' ti ovde dovoljno harizmatican?

http://1.***************/_g9P0cMZDBsQ/ShjtjDb2bnI/AAAAAAAAAp8/ZTnGeVID3wk/s1600-h/Negro-Salas300.jpg

Luis%20Fernando%20Salas%20es%20Robin.jpg

http://1.***************/_g9P0cMZDBsQ/ShjtjS05B1I/AAAAAAAAAqE/bdm2Y6SBNyQ/s1600-h/SalLtv206.jpg

http://2.***************/_g9P0cMZDBsQ/ShjtjVg6WtI/AAAAAAAAAqM/KDgGxLJ7DKs/s1600-h/SalLtv365.jpg

http://1.***************/_g9P0cMZDBsQ/ShjtjuxYPYI/AAAAAAAAAqU/PkVmZTiGIo4/s1600-h/IMAGEN-3868671-1.jpg

6a00e54ef49d0a883301538dd926ff970b-500wi

6a00e54ef49d0a8833014e60edb002970c-500wi

http://4.***************/_g9P0cMZDBsQ/Shjtj_fqonI/AAAAAAAAAqc/4VYGI_wfHMo/s1600-h/IMAGEN-3868668-1.jpg

http://2.***************/_CzeSA8btYss/S2nDF5dLd5I/AAAAAAAACAE/zonjarPA-vM/s400/luis+f+salas.jpg

Ovaj lik meni izgleda kao teska sirovina... Po mom misljenju nema ni H od harizme,i odmah da se razumemmo ne zelim da vredjam niciji ukus,to je moje misljenje...

Poslednja izmena:

Одлучио човек да се жени. Двоумио се између три сличне кандидаткиње па је свакој поклонио по 5.000$ да види шта ће урадити са тим новцем.
Прва је отишла у салон за улепшавање. Средила је фризуру, тело, нашминкала се и дотерала, купила нову гардеробу и рекла му да је све то урадила за њега јер га воли.
Био је импресиониран!
Друга је отишла у шопинг и купила му штапове за голф, неке нове додатке за компјутер, скупу гардеробу. Дала му је те поклоне и рекла да је све паре потрошила на њега јер га воли.
Поново је био импресиониран!
Трећа је уложила паре на берзи. Зарадила је неколико пута више него што је уложила. Вратила му је 5.000$ а остатак уложила на заједнички рачун. Рекла је да жели да улаже у заједничку будућност јер га воли.
Наравно, био је импресиониран!
Дуго је размишљао о новцу, женама и о томе шта су урадиле. Коначно је одлучио.

Ожениће се оном која има највеће сисе.

Такви су мушкарци.

НАРАВОУЧЕНИЈЕ:
Данас се у свету потроши више пара на повећање груди и Виагру него на унапређење лечења Алцхајмерове болести. То значи да ће 2040. преовладавати велика популација старих људи са великим, штрчећим грудима и чврстом ерекцијом који неће имати појма шта да раде с тим.

• Podržavam
Reactions: DD
Dobro tebi je sladak...Meni nije,ja sam samo rekla ono sto mislim za njega... Niti sam te napadala, niti te vredjala... Bolje da zavrsimo raspravu na ovome,jer nemam nameru da se dalje raspravljam...

Dobro, neka ti bude, ali mi nije jasno, zasto si bas mene odabrala da pogadjas tim opakim strelicama. Ja razumem da su ukusi razliciti, ali on je toliko sladak, da je za sve ukuse. A ko se tebi svidja?

Back