Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

davno sam gledao film pa sam i zaboravio imena ali faforit mi je ona prva
i sta tu nesto onaj amer se gura oce nece kolko se secam sam je kriv sto gu nije ukrao i otiso snjom za ameriku
da gu bude prvi i da zivedu lepo do kraja zivota

:D Ali nema tu nekog Amerikanca koliko se ja secam...Japanci su u pitanju :) Ima neki Amerikanac koji iznajmljuje ovu glavnu (zaboravih joj ime) kao gejsu, to jest, hoce, ali on je nebitan lik...

:D Ali nema tu nekog Amerikanca koliko se ja secam...Japanci su u pitanju :) Ima neki Amerikanac koji iznajmljuje ovu glavnu (zaboravih joj ime) kao gejsu, to jest, hoce, ali on je nebitan lik...

ma znam da je nebitan a palio se kao nesto oce ali nece da plati i uzose mu oni japanci devicu koja stipsa a imao je pare
da nije bio tolko fiksiran na pare mogo je da ju kupi i odvde kao sto reko za ameriku ...nesto mu kao bilo krivo ako se secam
uvatio njegovu japanku u mrkarenje pa se razocarao i posle ju nece ma idiot nek crkne

E taj o kome pricas, to je doktor, on je Japanac takodje, na kraju ju je kupio. Dvoumio se jer mu je Hacumomo rekla kako ona vise nije devica i tralala..evo ga
1zb58g4.jpg

A nju je predsednik sa onim Amerikancem nebitnim likom uhvatio u prevari xD To jest, to je bila namestaljka,ona je namestila da je onaj sa oziljkom viidi, ali usao je predsednik...
Nije to toliko bitno...xD :)

da da ona namestila onom matorom a upao predsednik
jao sto me posdsecac na taj film mnogo sam se iznervirao kako se sve desilo
i bilo mi je mnogo krivo kako se sve zavrsilo ona voli predsednika a on kilav
nista nezna nek crkne smotanko on neki predsednik nije on ni p od predsednika da ju je voleo kao sto
sam ju ja zavoleo dao bi najvise pare i doveo bi ju u srbiju

On ju je jos kao klinku zavoleo, kad joj je kupio sladoled, naravno ne na taj nacin.Pomagao joj je sve vreme, poslao kod one najvece gejse da je uci,itd.Jeste da je odugovlacio, ali na kraju su bili zajedno. :)

nisu valjda na kraju zavrsili zajedno ??

zaboravio sam film totalno ... znam da sam se nesto nervirao oko filma ali da su oni zavrsili zajedno to ne moze on je kilavko i nije ju zasluzio
on nju nije zasluzio i ne moze da bude sa njom nikako

Back