Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

Pedesetogodisnja Nina Van Pallandt u Cutter's Way (1981) sa Jeff Bridgesom...

ninavanpallandt.jpg

Ona je glumila i u Američkom žigolu? Mmmm... super je.

Juana je smotala neka francuska glumica, mala crna.Secam se iz Long Way Down kako je Charli Borman ispizdeo, nije mogao da veruje da je ova trazila da im se prisljamci dok se oni vozikaju niz africki konrinent, i dok je u Long Way Round postojao snazni brotherhood izmedju njih dvojice, dotle su kroz ceo Long way down postojale izmedju njih tenzije...

Juana je smotala neka francuska glumica, mala crna.Secam se iz Long Way Down kako je Charli Borman ispizdeo, nije mogao da veruje da je ova trazila da im se prisljamci dok se oni vozikaju niz africki konrinent, i dok je u Long Way Round postojao snazni brotherhood izmedju njih dvojice, dotle su kroz ceo Long way down postojale izmedju njih tenzije...

Ni ja ne mogu da verujem, kako je mogao da oženi ženu koja ne shvata elementarne stvari? Dva muškarca na motorima, i sad oće ona da se nakači... što ne ide sa svojom ekipom?
Razvešće se, kad tad!
:ceka:

Samo što ovaj ima kvaran osmeh dok briše znoj sa čela jer je cepao drva, a Kenet Brana je kvarnjak iz biblioteke :)

:zcepanje: Šta god Kenet da igra (fin je bio Wallander), on će meni doveka ostati Hamlet i to vrlo sexy Hamlet.Posle mi više nije bio sexy.

tako je :) i mladji brat keneta brage, a brat od tetke son bina jeeee

Ewan_McGregor.jpg

ili samo ja to vidim?

Vidim i ja, Saro, ali nisam znala ove veze. Samo što mi on nije frajer, iako me je nekim ulogama kupio zauvek. On mi je oduvek bio neki starmali, rođen mator ko Slavko Štimac.

Ni ja ne mogu da verujem, kako je mogao da oženi ženu koja ne shvata elementarne stvari? Dva muškarca na motorima, i sad oće ona da se nakači... što ne ide sa svojom ekipom?
Razvešće se, kad tad!
:ceka:

Nema sanse, pre ce Charli i Juan da prekinu prijateljstvo nego sto ce se Juan ikad razvesti. Juan je pussy whipped*... no doubt forget 'bout it.

*adj - situation whereupon a male is undeniably at the mercy of his high-maintinence girlfriend & answers to her every beck and call, usually followed by the reprioritizing of girlfriend over friends, family, school, food, water, and air.

I jaci duhovi su padali...

:lol:

Poslednja izmena:
Da, i ja volim. Pogledah sad gde sam ga još gledala i videh da se snima Kralj Lir sa Al Paćinom. To će biti zanimljivo.

Zaboravila sam da ti kažem za Otela: film nije dobar, ne onako kao filmovi koje je režirao Brana, ali on je odličan u toj ulozi. Čisto da ne očekuješ previše od filma. Iako je meni svaka verzija Šekspira dobra, čak i kad je loša : )

Back