Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

Mislim da smo jedini ovde koji ne gledaju GoT :lol: Kad je isla serija North Shore mislila sam da je Brooke Burns najsavrsenija zena na svetu, bejah mlada, a i koncept je bio takav da se svi kao loze na nju, jeste atraktivna, ali....:roll:

Keegan Allen, nije lep al' je hot
Alen.jpg
d79c51dad1dcea4baaf5db3a8e5362ca.jpg

@ Sara ovo je jedna od retkih lista na kojoj je Gregory Peck na poslednjem mestu :lol:

i to sa pravom :lol:
mada, zna on da bude i na boljem mjestu...on i rasel su konstanta a ovi se mijenjaju ;)

Takopdje , i meni se svidja :)Rusi inace imaju lepih glumica , ali mislim da su ove dve pun pogodak :)

Jesu, stize repka cim mi omoguce mada ti kod mene imas dozivotnu zalihu :)

1) Сандра Булок
2)Наташа Мекелон
3)Моника Белучи
4)Кот де Пабло
5)Хилари Свонк

Nikad ali nikad ne bih pretpostavila da ti je SB na prvom mestu :eek: i Natasa je iznenadjenje i...ma sve osim Monike :lol: ali dobro, sve su lepe! Merci :)

Nikad ali nikad ne bih pretpostavila da ti je SB na prvom mestu :eek: i Natasa je iznenadjenje i...ma sve osim Monike :lol: ali dobro, sve su lepe! Merci :)

Нисам их сортирао по неком редоследу.Сандра је једноставна и због тога је мој тип,а Наташа ми је најчешћа фантазија у задње време :)

Нисам их сортирао по неком редоследу.Сандра је једноставна и због тога је мој тип,а Наташа ми је најчешћа фантазија у задње време :)

Kad smo kod fantazija, kolega pazi sad, ti sa Natasom, Hilari i Kot ;)

8151898.jpg

Ja sam Deen-i rekla moj trenutni top 5,jer ne mogu da kazem da se nece menjati,pa stoga ide trenutni :) I da,brojke ne odredjuju redosled,mislim na to ko mi je najlepsi da je na broju jedan,itd....
1.Jason Momoa
jason%20momoa.jpg
- Sexy beast
2.Robert Pattinson
robert-pattinson-photo-41183.jpg
- Blentica,umetnicka dusa,sarmantan
3.Ryan Reynolds
Ryan-Reynolds-ryan-reynolds-683861_800_600.jpg
- I muzevan i blentav i sarmantan i divan,sve u jednom :)
4.Tom Hanks
1377_tom-hanks.jpg
- Sarmantan,mio nekako i deluje kao dobrica
5.Andy Garcia
tumblr_lhke97UbW71qhc1m6o1_500.jpg
- Totalni zavodnik,smeker,skroz privlacan i muzevan,a i deluje nekako romanticno

@ HYPE

Zaljubila sam se u Emu posle ovog filma :klap: i to je bio corpus delicti da je moje ponasanje normalno nego hejterima se ne moze objasniti :roll:

@ Lucky

Super sto si okacila :D top5 sve dobri frajeri, osim Toma al' ja cu na njegovom mestu da zamislim Carlija ;) i slicice su ekstra!

Thank youuu :) Dvoumila sam se da li Toma ili Carlija,ali to bi premasilo top 5,a i Carli mi je tu slican sa njim i sa Robertom ( po tom nekom stavu ) i onda kao ajde nema veze :)

http://www.latin.cz/uvod/odkazy/foto_herci/petr_krasilov/9.jpg Pjotr Krasilov, Misa iz Kneginje Anastazije xD <3

Obozavala sam tu seriju...:) Liza i on su mi bili omiljeni par, mada, svi su najvise voleli onu Anu i Vladimira. Meni je ta glumica koja igra Anu previse vestacka...Liza mi je simpaticnija , tj. ta glumica, a i u seriji mi je bila omiljena. :)

Nisam gledala seriju ali znam da glumi Danil Strahov koji je, po meni, savrsenstvo od decka. Ne znam da li bih primetila jos nekog pored njega...
Moja trenutna lista
Danil Strahov
b_13065326043e834f561608.jpg

Gianni Giardinelli
kdg3dhnvazwwgddw.jpg

Tyler Blackburn
tyler-blackburn2.jpg

Christian Bale
Christian%20Bale%20layered%20long%20hairstyle.jpg

Jensen Ackles- on samo trenutno gostuje ovde
jensen-ackles-a0112.jpg

Poslednja izmena: