Mrs.Nero
Aktivan član
- Poruka
- 1.594
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako za kogaNije lep al' je LEGENDA....njegovo velicanstvo DR. HOUSE...Hugh Laurie
Pogledajte prilog 159626
Mada se slazem za ono da je legenda. 

Bolje ikad nego nikad.Hju Lori postao dobar frajer pred penziju, ha ha.

Treba covek sve da proba u zivotu, ako mu se vec pruzi prilika.Da, on je fenomenalan umetnik - komičar, muzičar i pisac... pa se malo i frajeriše, sad kad je već sve ostalo uradio.

Mislim da je to više zbog uloga koje je igrao. Iz mlađih dana ga znamo u ulogama budala, a sad igra baju.Hju Lori postao dobar frajer pred penziju, ha ha.![]()
A u mladim danima - užas.
kao on recimo....poprimio je tu neku muzevnost koju ranije nije imao,a i realno mislim da je dosta tome doprinela uloga Dr.Housa 

![]()
![]()
Natasha McElhone - nije preterano lepa, ali ima ono nesto...

Mislim da je to više zbog uloga koje je igrao. Iz mlađih dana ga znamo u ulogama budala, a sad igra baju.
Gari Oldman 

Odakle je ova fotka iz attachmenta? Na njoj fantasticno izgleda...Ima nešto i u tome... a možda je sada frajer zato što je rešio da bude frajer, ili zato što su tražili od njega da uključi seksipil... Dobri glumci to mogu, Gari Oldman,na primer, taj čovek je čudo, on može da bude sve, na skali od odvratnog preko nevidljivog do seks simbola... samo nemojte da me pitate na kojoj slici je kakav : )
Hugh LaurieGari Oldman
da se i ja nadovezem
![]()
Birol Ünel
![]()
David Strathairn, George Clooney