Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

jude-law.jpg

Iako ne volim plavusane,ovaj je zaista lepppppppppppp i vrlo neobicnu lepotu ima :)

Malo se podgojio od pre desetak godina kad je bio u "Buffy" i ranim sezonama "Angela". :)

04Angel-1.jpg
16056971-23040526568-1.jpg

Bio je dobar frajer u toj seriji/serijama...
ali je tu bio jedan još bolji...:D

Obično ne volim tipove sa blajhanom kosom, ali James Marsters najbolje izgleda u tom izdanju, nego sa svojom prirodnom smeđom kosom... Privlačan je i inače, ali ne onako kao kad je igrao Spikea.

Jagodice, oči, šarm, stav, telo, pank imidž...i generalna yebozovnost. :zaljubljena:

m12__jpg-1-1.jpg
Spike_Gone-1-1.jpg
PDVD_026sm__jpg-1.jpg
PDVD_015sb__pg-1.jpg

Poslednja izmena:
seann-william-scott.jpg
Seann-William-Scott.jpg

Seann William Scott

Boze...koja all american iritantna faca...jedna od onih koje ti dodje da je gazis bez ikakvog povoda,i to Jake La Motta/De Niro style

Jake La Motta: [talks about Janiro] I'm gonna open his hole like this. Please excuse my French. I'm gonna make him suffer. I'm gonna make his mother wish she never had him - make him into dog meat... He's a nice, a nice kid. He's a pretty kid, too. I mean I don't know, I gotta problem if I should fuc*k him or fight him.

...pritom ovaj dunster nije lep vec samo iritantan ...

-----------------------------

...nije mi jasno kako neko moze dva posta iznad da prepozna u Brandu ono sto svi znamo...god like creature ...a onda da postavi ovu uvredu za ljudsku estetiku..

...molim moda da me trajno banuje ...ne zelim da trosim energiju,reagujuci na ovakve stvari...a po prirodi moram...

Problem sa ovim forumima je sto covek dolazi u kontakt sa ljudima s kojima u realnosti ne bi dolazio.

Listen, you fuc*kers, you screwheads. Here is a man who would not take it anymore. A man who stood up against the scum, the cunts, the dogs, the filth, the shi*t. Here is a man who stood up.

412693312_d36efff11e.jpg

images

i meni je stifler...yebi ga moram tako da ga zovem..uzasno iritantan
ali mi nije jasno zasto zelis da budes trajno banovan samo zato sto se neko lozi na njega?

...pa rekao sam...ja na ovakve postove moram da reagujem & da neminovno ulazim u konflikte,pa cu ionako pre ili kasnije biti banovan...ovako cu samo da sacuvam zivce i energiju za neke pametnije poduhvate ...

...hbg,da mogu na finjaka...uradio bih tako,ali moja filozofija je da pavijane u ljudskom obliku treba gaziti bez milosti...samo tako nesto mogu da shvate ...a to je pre svega za njihovo dobro...

...ali ajde ti Kameronka mi objasni - Brando,i onda dva posta nize Stifler ?...objasni mi taj zenski mozak...

Poslednja izmena:
pa ne mogu ja da ti objasnim..nisam ih ja okacila...niti je stifler(omg moram opet)po mom ukusu
brando je nesto drugo..:heart:..verovatno su njoj lepi i jedan i drugi(:think:)
a to ce morati ona da ti objasni..meni samo bio cudan tvoj zahtev za ban...mislim...ne znam za tebe ali ja se ne predajem bez borbe :mrgreen: (nemoj da je neko ovo shvatio kao poziv na nasilje :rtfm:)

...pa rekao sam...ja na ovakve postove moram da reagujem & da neminovno ulazim u konflikte,pa cu ionako pre ili kasnije biti banovan...ovako cu samo da sacuvam zivce i energiju za neke pametnije poduhvate ...

...hbg,da mogu na finjaka...uradio bih tako,ali moja filozofija je da pavijane u ljudskom obliku treba gaziti bez milosti...samo tako nesto mogu da shvate ...a to je pre svega za njihovo dobro...

...ali ajde ti Kameronka mi objasni - Brando,i onda dva posta nize Stifler ?...objasni mi taj zenski mozak...
Pobogu čoveče :roll: Skapiraj da su ukusi različiti, lepota je u oku posmatrača, a seksepil još više. Šta se tebe tiče ako se neko koga ni ne poznaješ loži na nekog ko je tebi antipatičan? Nije dosta što se na temi o turniru filmova stalno svađaju i vređaju jedni druge zbog filmskog ukusa, nego još i na ovoj temi, koja bi trebalo da služi da se ljudi lepo zabave i napare oči, počinješ sukob kao da si na Politici. :eek:

Back