Lucky girl
Elita
- Poruka
- 18.567
Iako ne volim plavusane,ovaj je zaista lepppppppppppp i vrlo neobicnu lepotu ima

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Malo sam zbunjen ovim ...daj neku sliku da vidimo kakva je to "napadna lepota"!?
Posle ovog dase svi ostali su pedercici...
Pogledajte prilog 159635Pogledajte prilog 159636Pogledajte prilog 159637Pogledajte prilog 159638Pogledajte prilog 159639
Bas je dasa.Uf... Marlon Brando... Kakav covek
![]()

Malo sam zbunjen ovim ...daj neku sliku da vidimo kakva je to "napadna lepota"!?
Malo se podgojio od pre desetak godina kad je bio u "Buffy" i ranim sezonama "Angela".![]()
David Boreanaz

evo ja cu...ako mogu..po meni pravi primer agresivne lepote..
![]()
na to sam mislila....mislim ok,ova jeste lepaa,aliiiiiiiiiii ne znam ne odusevljava me![]()
![]()
Seann William Scott
i meni je stifler...yebi ga moram tako da ga zovem..uzasno iritantan
ali mi nije jasno zasto zelis da budes trajno banovan samo zato sto se neko lozi na njega?
..verovatno su njoj lepi i jedan i drugi(
)
(nemoj da je neko ovo shvatio kao poziv na nasilje
)...postoje ribe koje su prirodno lepe ...i one koje su lepe na silu ... sminkom,svetlima,***** palac ...
...ova Skarlet je sexipilna koliko i drvo oraha ...
Prelep osmeh,neke mile oci i tako sav cakan
Nije neki ono zavodnik,sexypil i to,ali je zato sladak za njih sto.....
![]()
Rob Lowe... Iz mladjih dana.
Pobogu čoveče...pa rekao sam...ja na ovakve postove moram da reagujem & da neminovno ulazim u konflikte,pa cu ionako pre ili kasnije biti banovan...ovako cu samo da sacuvam zivce i energiju za neke pametnije poduhvate ...
...hbg,da mogu na finjaka...uradio bih tako,ali moja filozofija je da pavijane u ljudskom obliku treba gaziti bez milosti...samo tako nesto mogu da shvate ...a to je pre svega za njihovo dobro...
...ali ajde ti Kameronka mi objasni - Brando,i onda dva posta nize Stifler ?...objasni mi taj zenski mozak...