Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

Ian Somerhalder..
damon_salvatore_by_iamdreaming.jpg

pa leeeeep je micko, malo mnogo lep :)

Kakva ironija.
Kad je bio mlad Ian je bio klempav, tupav, rumen i plav, a sad je popularni slatkis za kojim uzdisu tinejdzerke sirom sveta. Riki je bio seksi, zavodljiv i energican, a sad je gej koga slusa samo njegova familija.

To sto je neko bio smesan kad je bio klinac,ne znaci da ce biti takav kasnije.Ljudi se menjaju,a sto je najvaznije neki od njih rade na sebi...Ian i Ricky rade godinama na svojim fondacijama,Ian se posvetio zivotnoj sredini,Ricky se vise od 10 godina bavi pravima najugrozenijih,a to su deca.Ali mnogo ljudi,nazalost,o tome nista ne zna.Mnogo je vaznije sta pojedine "zvezde" jedu,koga je'u,koliko im kosta garderoba...
Mislim da je neko mnogo veci frajer ako govori 5 jezika,ne baljezga gluposti po emisijama,ne izlazi drogiran na scenu i dize svoj glas o najvecem zlu na ovom svetu,a to je-trgovina decom.Meni je bitno kako se neko predstavlja u javnosti i sta radi van scene.

Mislim da kenj'as o stvarima koje ne znas i nisam sigurna da bi tako razmisljala tvoja porodica,da te pokupi cunami i tvoje dete prezivi,a on mu da kucu i mogucnost da se skoluje....Ali pretpostavimo da imas previse malo godina da znas sta je zivot.

A,da,evo pratila ga familija na svetsku turneju,od marta,do novembra,cisto da bi napunio dva puta svaki grad.Za milionsku familiju sam platio karte i vozao ih avionom.Bogat neki covek!! :lol: I sendvici bili dzabe! ;)

Poslednja izmena:
Od muzicara je najveci smeker ipak Hendriks. Pogledajte - ako vec niste primetile - kako drzi gitaru. Meni je samo pogled na prste i taj nezni zagrljaj dovoljan : )
jimi-hendrix.jpg
Postovanje ukusa,ljudi koji razumeju da se svima svidja razlicito,uvek dobrodoslo!Bas je frajer :worth:

@wild_child,imam kuma koji lici na Gael Garciu.Znaci,ne verujem kako covek lici!!!!Istiiiiii :hahaha: Samo je ozenjen i ima troje dece.Ako ti ne smeta :zper:

Evo dugo nisam ostavio nista :D

Michelle-Rodriguez-lost-8253688-1280-800.jpg

lost_Michelle_Rodriguez_prison_arrested_3.jpg

michelle_rodriguez10.jpg

jordan-hinson-17543.jpg

021210_erica_cerra_544.jpg

Ovu sam obozavao u Buffy zbog jakog karaktera i bitchy izgleda(Isto vazi za Michelle, zbog nje sam najvise i zavoleo Resident Evil), ali onda ona uloga u Pogresnom skretanju potpuno mi je razbila fantazije :D
Negde sam vec napisao da volim devojke sa jakim karakterom, a ne princezice kao sto je Paris Hilton i njoj slicne....

eliza-dushku_56.jpg

Eliza_Dushku_009.jpg

Evo nesto i od muskih :D

ColinFerguso_Cohen_12456609.jpg

Evo i jedan Nemac :D

tumblr_let6h8jTyQ1qdh54fo1_500.jpg

Chris_Bruno_Picture.jpg

Chuck_Hittinger-2.jpg

I jos jedna devojka za kraj :D

78955-AlexisPeters2.jpg

Back