Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

I jos malo :D

Ova je malo vise za mene '93 god :D

http://2.***************/_rYG8bpDBmaI/S_ugclQqPnI/AAAAAAAAADY/pr-niyfamN0/s1600/Annasophia+Robb's+Keep+Your+Mind+Wide+Open.jpg

A ovaj je punoletan tako da moze za sve :D

josh-hutcherson-5.jpg

Brittany me je podsetila na moju dugogodišnju (celoživotnu) zaljubljenost u Eliota Gulda, kog još nisam spomenula na ovim stranama. Lep je i mlad i star.
(Sada uopšte nema takvih šmekera u američkom filmu - potpuno su nestali tipovi poput Kasavetesa, Eliota Gulda ili Roja Šajdera, tj. muškarci koji ne izgledaju kao manekeni i igračke. Zlo i naopako.)
gould_elliott.jpg

elliott_gould01.jpg

Poslednja izmena:
Ja sam ga gledao kao mali i secam se kako mi se ona svidjala kao zena, a plasio sam se iscekujuci kako ce da izvrsi sledece ubistvo. Tako sam se mucio do kraja zbog ljubavi :lol:

:lol:

Da, strašno je zgodna... Meni je najdraža u onom avanturističkom filmu sa Majklom Daglasom, Romancing the Stone, i u Časti Pricijevih... ali sve njene filmove gledam uredno po milioniti put, kad ih se dokopam. I to baš zbog njenih oblina i glasa. Nisam ljubitelj oružja, ali njoj stvarno stoji : )

images

:lol:

Da, strašno je zgodna... Meni je najdraža u onom avanturističkom filmu sa Majklom Daglasom, Romancing the Stone, i u Časti Pricijevih... ali sve njene filmove gledam uredno po milioniti put, kad ih se dokopam. I to baš zbog njenih oblina i glasa. Nisam ljubitelj oružja, ali njoj stvarno stoji : )

Dobra je i u filmu Body Heat, The War of the Roses...itd. Nema zenstvenu figuru u obliku pescanog sata koja je inace privlacna muskarcima. Ima uske kukove, male grudi, ali je jako zgodna. Ima neodoljivu harizmu i boju glasa.

Back