Samsonight
Elita
- Poruka
- 15.656
Propatih, ima godinu-dve, sa nožnim palčevima tj. noktima na njima, to su mi prepisivali čuda, i to skupa, ali nije pomagalo, pa je uhvatilo maha i po drugim noktima. U jednom trenutku sam pomislila da nokti treba da otpadnu ili da se hirurški odstrane. Imali su neku poroznu strukturu, bili su bledo žućkasti i moglo se komotno brojati u koliko slojeva rastu. Nakon svakog kupanja sam se time bavila, turpijala i prekrivala lakom za nokte, dok mi neko veče nije došla pod ruku mast od 200din, a uzela sam je za mačka ranije po prepisu veterinara, u apoteci za lekove za ljudsku upotrebu.
Ime masti je Flogocid.
Uzastopno to mažem svako veče nakon tuširanja, i evo... nakon dve nedelje su moji nokti na nogama po izgledu kao da se ništa nikad nije desilo.
Eto, morala sam to da podelim sa vama jer ne želim da strahujete kao ja da nokte na nogama treba hirurški da vam se odstranjuju.
Možda neko od vas reši svoj manje ili više gadan problem na jeftin, a delotvoran način.
Ime masti je Flogocid.
Uzastopno to mažem svako veče nakon tuširanja, i evo... nakon dve nedelje su moji nokti na nogama po izgledu kao da se ništa nikad nije desilo.
Eto, morala sam to da podelim sa vama jer ne želim da strahujete kao ja da nokte na nogama treba hirurški da vam se odstranjuju.
Možda neko od vas reši svoj manje ili više gadan problem na jeftin, a delotvoran način.