cikabosko
Primećen član
- Poruka
- 532
добро, то је извод из АПР за Часопис. И шт сад?
To je izvod iz APR za Udruženje SRPSKI SABOR DVERI
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
добро, то је извод из АПР за Часопис. И шт сад?
Како?Револуција одоздо, не одозго.
Наравно да ћу гласати. Зато и боравим под Букуљом до недеље јер се нисам изјаснио на време где ћу гласати.гласаћу ја, то што неко не рачуна мој глас је његов проблем, огледало његовог образа кад наиђе на неистомишљеника.Ко сматра да су гласови унапред нечије власништво има проблема са чеоним режњемИ ја бих тебе посаветовао да не одбијаш да гласаш.
sto vise napada kleveta i lazi .DVERI SU MI SVE DRAZI I DRAZI...
ми... а ко си ти? има ли твој став неко наличје или само флејмујеш јер ти не иде добро са апаратима?

Како?
Наравно да ћу гласати. Зато и боравим под Букуљом до недеље јер се нисам изјаснио на време где ћу гласати.
А шта конкретно значи прве две реченице?
Прва двојица на листи „Двери“ су комунистичка деца.
Глишићев татко је био и ЈУЛ-овац, а Обрадовић је дете војног лица и још је из Вранића.
Кажем ја лепо. Сви смо ми помало деца комуниста.![]()
мрзи ме да ти објашњавам користећи правила логике и дедукције у која си, не сумњам, упућен, само то да ја хоћу гласати, али не за ону опцију која позива на "не расипање гласова опозиције" јер је то малоуман позив за свакога ко има 2 гр властите мождане масе.
мрзи ме да ти објашњавам користећи правила логике и дедукције у која си, не сумњам, упућен, само то да ја хоћу гласати, али не за ону опцију која позива на "не расипање гласова опозиције" јер је то малоуман позив за свакога ко има 2 гр властите мождане масе.
ко сад гледа у ставове, битно је да се не расипа опозиција, јел тако Влаико?

То је изолација.Што би Мачак рекао, да данас будем бољи Србин него што сам био јуче.

Ма не ради се о парламентарним изборима. Пошто смо на теми о председничком кандидату мислио да водимо дискусију у том правцу.мрзи ме да ти објашњавам користећи правила логике и дедукције у која си, не сумњам, упућен, само то да ја хоћу гласати, али не за ону опцију која позива на "не расипање гласова опозиције" јер је то малоуман позив за свакога ко има 2 гр властите мождане масе.
А не хитмене, сигурно не...
Него интересантно је то да се за позицију каже да су деца комуниста, а за опозицију се ћути. Шта су они, мање деца комуниста него ли ови у власти?![]()

А не, нисам паметњаковић. А да волим да се зајеббавам и да подјеббавам волим.
А мој савет, гласајте паметно. Ако желите да Боти видите леђа гласајте за оног ко може да га победи.
Сад ја нећу нити желим да лобирам, али мислим да сам све рекао.

Па да је формиран један патриотски блок као што су стизали предлози и из Руске федерације било би много лакше.ко сад гледа у ставове, битно је да се не расипа опозиција, јел тако Влаико?
Шта даље?
То је изолација.
Ма не ради се о парламентарним изборима. Пошто смо на теми о председничком кандидату мислио да водимо дискусију у том правцу.
Ništa, ostaje nam da od Dveri saznamo ko su njihovi finansijeri, osim Rudarskog basena Kolubara ( 4.2 miliona dinara).
Причаш глупости.Ма нема више комунизма. Помири се са тиме !![]()
И прогутај ме...
Шумадијо, отвори се...
Ništa, ostaje nam da od Dveri saznamo ko su njihovi finansijeri, osim Rudarskog basena Kolubara ( 4.2 miliona dinara).
Па да је формиран један патриотски блок као што су стизали предлози и из Руске федерације било би много лакше.

Влајко.Председничко место је једна полусимболична позиција у нас Срба која долази до изражаја кад треба да се ратује, помилује кримос, донесе указ и сличне формалности. Али приметићеш Влаико да сам под утицајем осталог флејмовања и ја заборавио која је тема. Ако си мислио на други круг и питање између 2 зла, још нисам на чисто, али ми толико иде на живац онај што вило дечаке и кокошке/краве, што се не поноси ничим да би чини ми се гласао и Шећеровског само да га скинемо.