Глишић кандидат Двери за председника

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Прва двојица на листи „Двери“ су комунистичка деца.

Глишићев татко је био и ЈУЛ-овац, а Обрадовић је дете војног лица и још је из Вранића.

Кажем ја лепо. Сви смо ми помало деца комуниста. :mrgreen:

Зар је могло да буде другачије? Броз нам је био папе. :D

Прва двојица на листи „Двери“ су комунистичка деца.

Глишићев татко је био и ЈУЛ-овац, а Обрадовић је дете војног лица и још је из Вранића.

Кажем ја лепо. Сви смо ми помало деца комуниста. :mrgreen:

их брате, па нећеш ваљда да кажеш да си мајмун ако ти је татко (или даљ преци) био примат? Није вам реторика нека...

Зар је могло да буде другачије? Броз нам је био папе. :D
Ма пусти бре те блесиметре. Играју се мало.

Владан позива на живот Србије, а ни оженио се није. :neutral:

Спрцо 40 година живота нема ни кучета ни мачета, а хоће да буде председник... Не иде то мој Иване... Не! Отишли смо у к.

их брате, па нећеш ваљда да кажеш да си мајмун ако ти је татко (или даљ преци) био примат? Није вам реторика нека...
А не хитмене, сигурно не...

Него интересантно је то да се за позицију каже да су деца комуниста, а за опозицију се ћути. Шта су они, мање деца комуниста него ли ови у власти? :lol:

Спрцо 40 година живота нема ни кучета ни мачета, а хоће да буде председник... Не иде то мој Иване... Не! Отишли смо у к.

Па, реално, тако је како је... Да смо бољи, не би чекали ни Двери ни Николића да нам руше Тадића. Нити би њега уопште и било.

Него интересантно је то да се за позицију каже да су деца комуниста, а за опозицију се ћути. Шта су они, мање деца комуниста него ли ови у власти? :lol:

Та етикета је због начина на који власт врши свој посао.

Bilo bi lepo da, pre nego sto nesto napises, proveris podatke. Ima sve na nj.sajtu. Nije tesko. Samo ukucaj njegovo ime i malo proguglaj. Cuvaj svoj ugled iako smo ovde svi mi virtuelni.

Не знам ко их је помињао, мени су небитни. Влаико, јел си и ти паметњаковић који уме само да критикује, поставља питања, не одговара другима на иста, и вило само мало да заебава јер нема паметнија посла? Ај просветли нас и кажи шта треба радити

Па, реално, тако је како је... Да смо бољи, не би чекали ни Двери ни Николића да нам руше Тадића. Нити би њега уопште и било.
Да је Дачић пре 4 године ушао у коалицију са Радикалима и ДСС-ом сад би био председник Србије и најпупуларнији политичар у земљи.

Е, ал’ сад да видимо шта ће да бидне.

Само ми није јасно што се ова тема измрцварила на 100 страна кад Глишић неће проћи у други круг.

odgovor si dobio barem 10 puta...ali ne zelis da ga vidis...
DVERI SRPSKE = SKRACENO DS...ljudi nece da ni po cenu zivota podsecaju na DS...

Nisu DVERI SRPSKE = SKRACENO DS, no su SRPSKI SABOR DVERI,
Opis- Oblast nevladinog sektora

dveri.png
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Не знам ко их је помињао, мени су небитни. Влаико, јел си и ти паметњаковић који уме само да критикује, поставља питања, не одговара другима на иста, и вило само мало да заебава јер нема паметнија посла? Ај просветли нас и кажи шта треба радити
А не, нисам паметњаковић. А да волим да се зајеббавам и да подјеббавам волим.

А мој савет, гласајте паметно. Ако желите да Боти видите леђа гласајте за оног ко може да га победи.

Сад ја нећу нити желим да лобирам, али мислим да сам све рекао.

А не, нисам паметњаковић. А да волим да се зајеббавам и да подјеббавам волим.

А мој савет, гласајте паметно. Ако желите да Боти видите леђа гласајте за оног ко може да га победи.

Сад ја нећу нити желим да лобирам, али мислим да сам све рекао.
Да сјаше Курта а да узјаше Мурта, паметно. У праву си да си све рекао.

гласаћу ја, то што неко не рачуна мој глас је његов проблем, огледало његовог образа кад наиђе на неистомишљеника.Ко сматра да су гласови унапред нечије власништво има проблема са чеоним режњем :) И ја бих тебе посаветовао да не одбијаш да гласаш.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back