Глишић кандидат Двери за председника

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
добро, то је извод из АПР за Часопис. И шт сад?

To je izvod iz APR za Udruženje SRPSKI SABOR DVERI

bgd-1.jpg

Револуција одоздо, не одозго.
Како?
гласаћу ја, то што неко не рачуна мој глас је његов проблем, огледало његовог образа кад наиђе на неистомишљеника.Ко сматра да су гласови унапред нечије власништво има проблема са чеоним режњем :) И ја бих тебе посаветовао да не одбијаш да гласаш.
Наравно да ћу гласати. Зато и боравим под Букуљом до недеље јер се нисам изјаснио на време где ћу гласати.

А шта конкретно значи прве две реченице?

Како?

Наравно да ћу гласати. Зато и боравим под Букуљом до недеље јер се нисам изјаснио на време где ћу гласати.

А шта конкретно значи прве две реченице?

мрзи ме да ти објашњавам користећи правила логике и дедукције у која си, не сумњам, упућен, само то да ја хоћу гласати, али не за ону опцију која позива на "не расипање гласова опозиције" јер је то малоуман позив за свакога ко има 2 гр властите мождане масе.

Прва двојица на листи „Двери“ су комунистичка деца.

Глишићев татко је био и ЈУЛ-овац, а Обрадовић је дете војног лица и још је из Вранића.

Кажем ја лепо. Сви смо ми помало деца комуниста. :mrgreen:

Ма добро, важно је да су ово све млади људи потпуно чисти од те заглупљивачке идеологије. Ставови су им потпуно на мјесту.
Данас би више аналог комунистима у погледу антинационалног интернационализма био ЛСВ, ЛДП, СПС и ДС.

мрзи ме да ти објашњавам користећи правила логике и дедукције у која си, не сумњам, упућен, само то да ја хоћу гласати, али не за ону опцију која позива на "не расипање гласова опозиције" јер је то малоуман позив за свакога ко има 2 гр властите мождане масе.

Мени више личи на једноумље.

Lepo vas je Djilas naucio, videcemo u nedelju!

хехехе и ђилда, и ција, и ефесбе и тамилски тигрови, мученици ал аксе и остали... наравно да ми нисмо опозиција, били би онда исти ко си остали. Ајде Ико врати се на продавање кокица, апарата или чиме год се бавиш (мада ми се чини да ти нешто не иде?)

Што би Мачак рекао, да данас будем бољи Србин него што сам био јуче.
То је изолација. :lol:
Ма не ради се о парламентарним изборима. Пошто смо на теми о председничком кандидату мислио да водимо дискусију у том правцу.

А не хитмене, сигурно не...

Него интересантно је то да се за позицију каже да су деца комуниста, а за опозицију се ћути. Шта су они, мање деца комуниста него ли ови у власти? :lol:

Ма нема више комунизма. Помири се са тиме ! :bye:

А не, нисам паметњаковић. А да волим да се зајеббавам и да подјеббавам волим.

А мој савет, гласајте паметно. Ако желите да Боти видите леђа гласајте за оног ко може да га победи.

Сад ја нећу нити желим да лобирам, али мислим да сам све рекао.

:lol: :lol: :lol:

ко сад гледа у ставове, битно је да се не расипа опозиција, јел тако Влаико?
Па да је формиран један патриотски блок као што су стизали предлози и из Руске федерације било би много лакше.

То је изолација. :lol:

Ма не ради се о парламентарним изборима. Пошто смо на теми о председничком кандидату мислио да водимо дискусију у том правцу.

Председничко место је једна полусимболична позиција у нас Срба која долази до изражаја кад треба да се ратује, помилује кримос, донесе указ и сличне формалности. Али приметићеш Влаико да сам под утицајем осталог флејмовања и ја заборавио која је тема. Ако си мислио на други круг и питање између 2 зла, још нисам на чисто, али ми толико иде на живац онај што вило дечаке и кокошке/краве, што се не поноси ничим да би чини ми се гласао и Шећеровског само да га скинемо.

Председничко место је једна полусимболична позиција у нас Срба која долази до изражаја кад треба да се ратује, помилује кримос, донесе указ и сличне формалности. Али приметићеш Влаико да сам под утицајем осталог флејмовања и ја заборавио која је тема. Ако си мислио на други круг и питање између 2 зла, још нисам на чисто, али ми толико иде на живац онај што вило дечаке и кокошке/краве, што се не поноси ничим да би чини ми се гласао и Шећеровског само да га скинемо.
Влајко.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back