Глишић кандидат Двери за председника

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Brisanjem tema ne može se pobeći od realnosti.

Maločas objavi čovek rezultate istraživanja po kojima se predviđa 24% podrške Dverima i obrisaše dok si reko slobodaidemokratija
Човек је хтео мало да унесе ведрине а они схватили букбвално. Али да је ставио нулу и зарез испред, онда би то прихватили.

v243187m.jpg

Драга драгом шапнула
Синоћ сан сам уснула:
Ратник неки велики
крсташ барјак виори

Застава је ватрена
Из борбе донета
Окрете се ка мени
Твој ме поглед скамени

Устај драги време је, Србија те сад зове
Ја ћу кућу чувати, ти се немој плашити

Твоје речи љубави,
Тињају и у мени
Идем, драга, не брини
Србију ћу бранити

Децу нашу чувај ми
Истину им пренеси
Живот нећу жалити
Србију ћу спасити

Ново време долази, време праве љубави
Устали су сви Срби, дају живот Србији

С њиве сељак говори
Србију ћу хранити
А и радник прозбори
Окове ћу разбити

Српска војска говори
Свети Саво, помози
Свети Срби са Савом
Молитву су вазнели

Помози нам Боже Ти, подај живот Србији
Грехове нам опреости и спасење подари

Са њим или на њему
И по Божјем закону
И ја идем у борбу
За Србију вољену

Само слога спашава
Ал' и спремност челична
Отаџбина Србија
Породица велика

Покрени се Србине, ЗА живот Србије!
Цело Српство дигло се, ЗА живот Србије!

Evo i mene na 1:28 :lol:
"Celo Srpstvo diglo se
za zivot Srbije... "

"Fasisto" jedan, jel ti ovo drzis malog "fasitu". :hahaha:
Salu na stranu. Cuvaj ovo jer si ucestvovao u istorijskom dogadjaju. Kada jednog dana budes pricao unucima kako si stao na branik Srpske Vojvodine,tacnije, Severne Srbije, bice ponosni !

Ovo tim pre, jer evo gledam Dnevnik RTV i "Sta radite, bre?", i ni reci ni sekunde sa porodicne setnje u NS!

"Fasisto" jedan, jel ti ovo drzis malog "fasitu". :hahaha:
Salu na stranu. Cuvaj ovo jer si ucestvovao u istorijskom dogadjaju. Kada jednog dana budes pricao unucima kako si stao na branik Srpske Vojvodine,tacnije, Severne Srbije, bice ponosni !

Ovo tim pre, jer evo gledam Dnevnik RTV i "Sta radite, bre?", i ni reci ni sekunde sa porodicne setnje u NS!
Ja sam ovaj "zabrinutiji" pored malog "fasiste":mrgreen:.Inace,citam Cankovu izjavu kako Dveri treba ukinuti zbog fasizma.Ako su ovo fasisti,ne znam u sta spadaju njegovi saborci.Treba samo da ih vidis...
Juce je Glisa rekao da je ubedjen da nijedna tv nece hteti da govori o skupu u NS-u,posebno ne rtv,jer je skup "zabrinuo" vlasti u gradu.Na setnju u NS-u nisu dovozeni ljudi autobusima,kao sto to sve stranke rade.bilo je svega par ljudi iz okoline koji su dosli u svojoj reziji,sto pokazuje da je pokret sve jaci.Video sam mnogo stranackih mitinga u gradu i na svaki od njih,stranke dovode ljude iz cele zemlje i jos im kupuju sendvice:lol:,dok su juce na mitingu Dveri dosli lokalci...

Ja sam ovaj "zabrinutiji" pored malog "fasiste":mrgreen:.Inace,citam Cankovu izjavu kako Dveri treba ukinuti zbog fasizma.Ako su ovo fasisti,ne znam u sta spadaju njegovi saborci.Treba samo da ih vidis...
Juce je Glisa rekao da je ubedjen da nijedna tv nece hteti da govori o skupu u NS-u,posebno ne rtv,jer je skup "zabrinuo" vlasti u gradu.Na setnju u NS-u nisu dovozeni ljudi autobusima,kao sto to sve stranke rade.bilo je svega par ljudi iz okoline koji su dosli u svojoj reziji,sto pokazuje da je pokret sve jaci.Video sam mnogo stranackih mitinga u gradu i na svaki od njih,stranke dovode ljude iz cele zemlje i jos im kupuju sendvice:lol:,dok su juce na mitingu Dveri dosli lokalci...

свака чат Новосађанима, показују да им онај крмак аутономаш још није испрао сиве ћелије :)

Зар тог Глишића и Дверјане још нису ухапсили?? Заиста срамота!! Прво отказивање прајда, па сад ово. Одавно тврдим да је главни проблем Србије вишак и злоупотреба демократије.

Што се тиче масовности скупа Двери, то није ништа необично. У свим мултиетничким срединама су јаки неонацистички покрети. Зато су Шумадија и југ бастиони Европејства, посебно Баточина, Прокупље, Куршумлија и Батуловце.

Kаква је ово песма?? Шта представља?? Докле више маршеви и ратови?? Јел вам није доста смрти и разарања??

Србија је чрвсто решила да никад више не ратује. Све се може решити дипломатијом и нема потребе за екстремним средствима. Имамо добре дипломате који постижу фантастичне резултате, тако да су ратови и војске изгубили сваки смисао.

Покрени се Србине, ЗА живот Србије!
Цело Српство дигло се, ЗА живот Србије!

Прекини више да пушташ ту клеронацистичку музику. Прекини!! Како те није срамота??

Имаш толико лепих песама. Препоручуј песму "дођи и ти", која говори о јаким регионима у јакој Србији. Такође је добра и верзија оде радости, коју је испевала талентована ДС омладина из Прокупља. Права милина и мелем за очи и душу.

Прекини више да пушташ ту клеронацистичку музику. Прекини!! Како те није срамота??

Имаш толико лепих песама. Препоручуј песму "дођи и ти", која говори о јаким регионима у јакој Србији. Такође је добра и верзија оде радости, коју је испевала талентована ДС омладина из Прокупља. Права милина и мелем за очи и душу.

:mazi:

Ето. То су сви аргументи клеронациста из Двери. Још један доказ да су Евроинтеграције једини исправни пут. Немате одговор на нашу мудру политику и феноменалне резултате које постижемо. Можете само да цркнете и пукнете. Ако вам се баш ратује, идите у Авганистан и тамо браните демократију. Тако ћете се макар борити за исправне циљеве.

Verovatno nisi video autobuse parkirane u okolini stranda:hahaha:

Ето. То су сви аргументи клеронациста из Двери. Још један доказ да су Евроинтеграције једини исправни пут. Немате одговор на нашу мудру политику и феноменалне резултате које постижемо. Можете само да цркнете и пукнете. Ако вам се баш ратује, идите у Авганистан и тамо браните демократију. Тако ћете се макар борити за исправне циљеве.

реци како да ти помогнем
psihologvi0.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back