Глишић кандидат Двери за председника

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ja se pitam kakvi ljudi mogu da podržavaju diletantsku skupinu zvanu Dveri i večitu (konstruktivnu) opoziciju SRS, koja ne pokazuje ni trunku volje da se ozbiljno suprotstavi režimu, već mu na protiv služi?

vanilice ne odgovori ti meni - kakvi ljudi podrzavaju ove batinase koji menjaju sustinske stavove i misljenje kad god vetar promeni pravac? Kakva si ti licnost i tvoja porodica kao olicenje onih koji se zalazu za Tomu? Ajde odgovori i nemoj da kukas modovima da me banuju i daju negativne poene...

Бошко Обрадовић на РТС-у!

Вечерас, 24. април 2012, у 18.15 часова, магазин "ОКО".
Београд, 24.04.2012
Тема вечерашње емисије магазина "ОКО" је "Нове снаге на политичкој сцени".

Сем Бошка Обрадовића, учестувују и Орхан Драгаш (бивши функционер СПО) из Покрета радника и сељака и Небојша Лековић (бивши функционер Нове демократије Душана Михајловића) из Социјалдемократског савеза.

Према најави РТС-а, тема емисије је "Да ли ће мале странке расути гласове, бити тас на ваги у формирању будуће власти или равноправно учествовати у подели колача?
Како ће се борити да пређу цензус? Колико су високо поставили своје циљеве и шта очекују од предстојећих избора?"
Не пропустите!

Није фер од оног новинара "Ока" што гледа испод ока. Међу овим малим странкама изоставио је ЛДП, СПО и масу оних којим ни имена не знам, а стрпали су се у коалицију "Стрмоглав"... не, није "Стрмоглав" него "Преокрет". Грешка.

Ako je bio zamenik predsednika SRS-a, ne znači da doživotno treba da ostane zacementiran u toj stranci. Iz koje stranke je Koštunica krenuo u politički život?

I da dodam, SRS je pregazilo vreme, a inertniji deo nije želeo da ide napred i normalno da je došlo do razlaza.
Dakle bio je zamenik predsednika SRS-a koja nikada ozbiljno nije želela vlast. Znači da i on snosi odgovornost za takvu politiku SRS-a ili ne? To što su se oni razišli, pravo da ti kažem, baš me briga.

Upravo zato je Nikolić osnovao novu modernu stranku, sa ambicijom da dođe na vlast.

gospodjo..ili gospodjice...
u srbiji je jos uvek kumstvo svetinja...zakletva vernika u crkvi je nesto sto se i ne komentarise...u srbiji se jos medju obicnim ljudima cene ljudi od reci....
pa jel sam ja birao nikolicu kuma..?? jesam li ga ja terao da se kune..?? jesam li ga ja terao da bulazni o srbiji do virovitice,karlobaga a sad da lupeta o EU..??
koje su tvoje garancije da nikolic opet ne promeni misljenje..??
CEMU SU SLUZILI ONI POTPISI ZA PREVREMENE IZBORE..??
zar je toliko neuocljivo da je nikolic satkan od lazi..??

Dakle bio je zamenik predsednika SRS-a koja nikada ozbiljno nije želela vlast. Znači da i on snosi odgovornost za takvu politiku SRS-a ili ne? To što su se oni razišli, pravo da ti kažem, baš me briga.

Snosi odgovornost utoliko što nije ranije osnovao SNS, ali verovatno se nisu bili stekli povoljni uslovi.
I mene baš briga njihov razlaz, ali mi je smešno kad pojedinci to nazivaju izdajom.

gospodjo..ili gospodjice...
u srbiji je jos uvek kumstvo svetinja...zakletva vernika u crkvi je nesto sto se i ne komentarise...u srbiji se jos medju obicnim ljudima cene ljudi od reci....
pa jel sam ja birao nikolicu kuma..?? jesam li ga ja terao da se kune..?? jesam li ga ja terao da bulazni o srbiji do virovitice,karlobaga a sad da lupeta o EU..??
koje su tvoje garancije da nikolic opet ne promeni misljenje..??
CEMU SU SLUZILI ONI POTPISI ZA PREVREMENE IZBORE..??
zar je toliko neuocljivo da je nikolic satkan od lazi..??

Očito ne pratiš pažljivo šta priča, već nasedaš na propagandu žutih medija, koji istrgnu iz konteksta dve reči pa ih vrte. Ako si u prilici pogledaj ponekad i Svet+Info.
I sama sam se potpisala za prevremene izbore i smatram da je velika sramota, ali ovog režima, što se oglušio na preko milion potpisa građana. U Švajcarskoj je recimo nekih 60-ak hiljada dovoljno za referendum....

Očito ne pratiš pažljivo šta priča, već nasedaš na propagandu žutih medija, koji istrgnu iz konteksta dve reči pa ih vrte. Ako si u prilici pogledaj ponekad i Svet+Info.
I sama sam se potpisala za prevremene izbore i smatram da je velika sramota, ali ovog režima, što se oglušio na preko milion potpisa građana. U Švajcarskoj je recimo nekih 60-ak hiljada dovoljno za referendum....

ah..sad nisam informisan...nasedam na propagandu...ma jos cu ja svasta cuti...
kako ti meni mozes da objasnis da se nista ne desi nakon milion potpisa..?? koja vlast moze da zaustavi milion ljudi..?? pa pobogu zar je tesko uociti prevaru..??
ali ne rece od kuda SNS u skupstini..??

Snosi odgovornost utoliko što nije ranije osnovao SNS, ali verovatno se nisu bili stekli povoljni uslovi.
I mene baš briga njihov razlaz, ali mi je smešno kad pojedinci to nazivaju izdajom.
Nikolić je bio jedan od kreatora politike SRS-a i logično bi bilo da snosi odgovornost za takvu politiku. Samo nemoj da mi kažeš da je sve odluke donosio Šešelj i da tu Nikolić nije mogao ništa. Smešno.

Što se tiče Nikolićeve politike i politike SNS-a, barem onoga što sam ja ispratio, ekonomski program im je katastrofa. Eto recimo priča o manjim porezima, svako ko se zalaže za tako nešto je za mene velika neznalica, jer tako nešto ne može da popravi bilo šta u ekonomiji jedne zemlje ali zato može da napravi veoma veliku štetu. Ubiranjem manje mase poreza, dolazi do lošije funkcije države i državnih službi - socijalna politika, školstvo, zdravstvo, bezbednost i slično

Spoljna politika se bazira na članstvu u EU, što je u ovom vremenu više nego apsurdno, s druge strane slično kao i DS govori se o tzv. “četiri stuba” spoljne politike, zvuči kao dobar novinski naslov i reklamna poruka ali je to u realnosti je besmislica, to jednostavno nema smisla. Temeljiti spoljnu politiku na sve strane, čiji su interesi toliko suprotstavljeni ne vodi ničemu. To je urušavanje sopstvenog položaja i gubljenje vremena.

Da ne pominjem i politiku prema Kosovu i Metohiji, koja za SNS praktično i ne postoji.

Зар тај клеронациста Глишић и дверјани још нису похапшени?? Шта се чека досад?? Милицијо, поступи по наређењу!!
naravno da nisu... ovo je demokratska zemlja - Glisic nije uhapsen, ****** vladaju, Laza Lazarevic ima pristup internetu... divno zar ne?

naravno da nisu... ovo je demokratska zemlja - Glisic nije uhapsen, ****** vladaju, Laza Lazarevic ima pristup internetu... divno zar ne?

Није ово у потпуности демократска земља докле год су разни клеронацисти и великосрби на слободи. Још увек им се гледа кроз прсте а неби смело. Треба их послати у окове да раде на коридору 10 и у рудницима. Нема нам напред док су клеронацисти на слободу, они који су деведесетих терорисали читав регион, ублили Зорана, запалили америчку амбасаду, разбуцали мекдоналдс, мучки убили Бриса Татона.

Ako je tako onda bi i tebi trebalo da ukinu pristup internetu, Aj izguglaj sta je kleronacista pa se javi posle da pricamo

Клеронациста је израз који сам ја патентирао, а модификације је израза клерофашиста који је доста популаран и одомаћио се међу грађанима. И грађанкама. То су сви они против Европе и које већина грађана презире, не може очима да их види. Ко је против ЕУ он је против Србије, јер ЕУ и Србија су једно исто. Имају исте интересе и стреме ка истим циљевима.

hahaha lepo me nasmeja.... znaci kleronacista je onaj ko je protiv Evrope? :hahaha: ko je protiv EU on je protiv Srbije... :rotf: koliko godina imas, imas li zenu, dete? isti interesi - neorobovlasnicki drustveni poredak, izopaceni LGBT frikovi, bela kuga, moralno raspadanje i jos 1000... jel su to ti ciljevi kojima SVI SRBI streme? hahaha cek da uzmem pivo da se smirim

Није лепо да се смирујеш пивом. Алкохолизам је лош и не нуди решења. Нама сада требају радни и продуктивни људи, јер стижу инвестиције са свих страна откако смо добили Статус Кандидата. Мој ти се савет да енергију утрошип тако ћер отворити неко мало или средње предузеће, то је сад хит и јако профитабилно, а добићеш и сву подршку државе.

Зар тај клеронациста Глишић и дверјани још нису похапшени?? Шта се чека досад?? Милицијо, поступи по наређењу!!

Kelerabice, vreme je za nacionaliste. Vidiš li da je svaki peti gradjanin Francuske glasao za Marinu Le Pen. To je ujedno i glas protiv EU.
Uopšte nisi moderan. Brzo se distanciraj od ovih nazadnih i mračnih sila koje su za EUtanaziju.

pretpostavljam produktivan kao ti?
a investicije = uklanjanje carina, otvaranje mesta za strance da kupe Sartid za dolar, da pokupe kajmak i da zbrisu, a sada jos imaju i dugove koje naravno drzava (citaj napaceni narod srbije) treba da vrati; unistavanje domace proizvodnje i industrije... te investicije? aj aj aj to nisu investicije, raspitaj se malo, Srbija duguje 50 milijardi jurica hahaha
Sad mogu da odahnem dobili smo status kandidata, znaci sutra znam sta cu da jedem iako posla nema niti para... osnovacu malo preduzece koje ce ova drzava da mi zatvori pre nego sto stignem da otplatim kredit koji ce me oterati u duznicko ropstvo hahahahaha... podrsku drzave kao sto sam do sada sa malim detetom, a ni ja ni supruga nemamo posla? neka hvala ne treba mi takva podrska, ludnica si... svidja mi se tvoj flejmerski stav, ali si malo promasio uzrast za razgovor(probaj sa 10-14 godina) mozda prodje kod njih?
http://getosrbija.wordpress.com/201...bio-sam-dobar-dok-sam-placao-borisu-i-ruzici/

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back