Vanila7
Veoma poznat
- Poruka
- 10.599
A Nikolić je bio zamenik predsednika, koje stranke?
I da dodam, SRS je pregazilo vreme, a inertniji deo nije želeo da ide napred i normalno da je došlo do razlaza.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A Nikolić je bio zamenik predsednika, koje stranke?
Kako to opozicija može da ti ukrade tolike godine? Jesi li ti uopšte živ?
A ja se pitam kakvi ljudi mogu da podržavaju diletantsku skupinu zvanu Dveri i večitu (konstruktivnu) opoziciju SRS, koja ne pokazuje ni trunku volje da se ozbiljno suprotstavi režimu, već mu na protiv služi?
zato sto samo glumi opoziciju...
Бошко Обрадовић на РТС-у!
Вечерас, 24. април 2012, у 18.15 часова, магазин "ОКО".
Београд, 24.04.2012
Тема вечерашње емисије магазина "ОКО" је "Нове снаге на политичкој сцени".
Сем Бошка Обрадовића, учестувују и Орхан Драгаш (бивши функционер СПО) из Покрета радника и сељака и Небојша Лековић (бивши функционер Нове демократије Душана Михајловића) из Социјалдемократског савеза.
Према најави РТС-а, тема емисије је "Да ли ће мале странке расути гласове, бити тас на ваги у формирању будуће власти или равноправно учествовати у подели колача?
Како ће се борити да пређу цензус? Колико су високо поставили своје циљеве и шта очекују од предстојећих избора?"
Не пропустите!
Ako je bio zamenik predsednika SRS-a, ne znači da doživotno treba da ostane zacementiran u toj stranci. Iz koje stranke je Koštunica krenuo u politički život?
Dakle bio je zamenik predsednika SRS-a koja nikada ozbiljno nije želela vlast. Znači da i on snosi odgovornost za takvu politiku SRS-a ili ne? To što su se oni razišli, pravo da ti kažem, baš me briga.I da dodam, SRS je pregazilo vreme, a inertniji deo nije želeo da ide napred i normalno da je došlo do razlaza.
Upravo zato je Nikolić osnovao novu modernu stranku, sa ambicijom da dođe na vlast.
Dakle bio je zamenik predsednika SRS-a koja nikada ozbiljno nije želela vlast. Znači da i on snosi odgovornost za takvu politiku SRS-a ili ne? To što su se oni razišli, pravo da ti kažem, baš me briga.
gospodjo..ili gospodjice...
u srbiji je jos uvek kumstvo svetinja...zakletva vernika u crkvi je nesto sto se i ne komentarise...u srbiji se jos medju obicnim ljudima cene ljudi od reci....
pa jel sam ja birao nikolicu kuma..?? jesam li ga ja terao da se kune..?? jesam li ga ja terao da bulazni o srbiji do virovitice,karlobaga a sad da lupeta o EU..??
koje su tvoje garancije da nikolic opet ne promeni misljenje..??
CEMU SU SLUZILI ONI POTPISI ZA PREVREMENE IZBORE..??
zar je toliko neuocljivo da je nikolic satkan od lazi..??
Očito ne pratiš pažljivo šta priča, već nasedaš na propagandu žutih medija, koji istrgnu iz konteksta dve reči pa ih vrte. Ako si u prilici pogledaj ponekad i Svet+Info.
I sama sam se potpisala za prevremene izbore i smatram da je velika sramota, ali ovog režima, što se oglušio na preko milion potpisa građana. U Švajcarskoj je recimo nekih 60-ak hiljada dovoljno za referendum....
Nikolić je bio jedan od kreatora politike SRS-a i logično bi bilo da snosi odgovornost za takvu politiku. Samo nemoj da mi kažeš da je sve odluke donosio Šešelj i da tu Nikolić nije mogao ništa. Smešno.Snosi odgovornost utoliko što nije ranije osnovao SNS, ali verovatno se nisu bili stekli povoljni uslovi.
I mene baš briga njihov razlaz, ali mi je smešno kad pojedinci to nazivaju izdajom.
Upravo zato je Nikolić osnovao novu modernu stranku, sa ambicijom da dođe na vlast.
naravno da nisu... ovo je demokratska zemlja - Glisic nije uhapsen, ****** vladaju, Laza Lazarevic ima pristup internetu... divno zar ne?Зар тај клеронациста Глишић и дверјани још нису похапшени?? Шта се чека досад?? Милицијо, поступи по наређењу!!
naravno da nisu... ovo je demokratska zemlja - Glisic nije uhapsen, ****** vladaju, Laza Lazarevic ima pristup internetu... divno zar ne?
Ako je tako onda bi i tebi trebalo da ukinu pristup internetu, Aj izguglaj sta je kleronacista pa se javi posle da pricamo
ko je protiv EU on je protiv Srbije...
koliko godina imas, imas li zenu, dete? isti interesi - neorobovlasnicki drustveni poredak, izopaceni LGBT frikovi, bela kuga, moralno raspadanje i jos 1000... jel su to ti ciljevi kojima SVI SRBI streme? hahaha cek da uzmem pivo da se smirimhahaha lepo me nasmeja.... znaci kleronacista je onaj ko je protiv Evrope?ko je protiv EU on je protiv Srbije...
koliko godina imas, imas li zenu, dete? isti interesi - neorobovlasnicki drustveni poredak, izopaceni LGBT frikovi, bela kuga, moralno raspadanje i jos 1000... jel su to ti ciljevi kojima SVI SRBI streme? hahaha cek da uzmem pivo da se smirim
Зар тај клеронациста Глишић и дверјани још нису похапшени?? Шта се чека досад?? Милицијо, поступи по наређењу!!