Глишић кандидат Двери за председника

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Двери и Радикали добијају задатке са једног места из централе ДС-а а задаци се односе на главне противнике жутих.
После тога одапињу отровне стреле.:hahaha:

Mnogo ste bre zuti naprednjaci,cak vam je i nijansa ista -AMERICKA

Odes lepo na sajt pa procitas ,nije tesko ako si pismen

Читао сам ја сајт још пре годину дана, истина било интересантних текстова, али се њихово деловање не поклапа са написаним на сајту.

Хебеш опозицију која не скаче за врат властима због толико афера и сталних малверзација. Значи да су у талу са њима.

Сећам се кад се овај Глишић први пут појавио на ТВ-у у предизборној кампањи - довео га је Ђилас у емисију и шатро су били опоненти.

Смешно да смешније не може бити.

Aj се сад лепо сам пријави модераторима због глупости коју си поставио...

Moderatori to tolerišu u tolikoj meri da ponekad pomislim i da podržavaju. Na ovom forumu je dozvoljeno i da korisnike koji podržavaju Dveri da nazivaju zverima i klerofašistima na opštu radost simpatizera SNS-a.

zelimo d audjemo u skupstinu sa sto vise poslanickih mandata, da se cuje i nas glas, da raskrinkamo zutu bandu i njenu kopiju u vidu SNSa

А што уз СНС одмах не раскринкате жуту банду звану ДС, ж
после би вам лакше било да раскринкате и СНС, јер би били ровити на власти ?
Е видиш то се зове здрава логика озбиљних људи.... овако .... кад пукнете на овим изборима развалићете после Двери.

Читао сам ја сајт још пре годину дана, истина било интересантних текстова, али се њихово деловање не поклапа са написаним на сајту.

Хебеш опозицију која не скаче за врат властима због толико афера и сталних малверзација. Значи да су у талу са њима.

Сећам се кад се овај Глишић први пут појавио на ТВ-у у предизборној кампањи - довео га је Ђилас у емисију и шатро су били опоненти.

Смешно да смешније не може бити.

Pa to za opoziciju i ja isto kazem-HEBES OPOZICIJU KOJA SE ZALAZE ZA ISTO STO I VLAST
Nagradno pitanje za SNS I DS- PO CEMU SE RAZLIKUJETE ALI TAKSATIVNO

Moderatori to tolerišu u tolikoj meri da ponekad pomislim i da podržavaju. Na ovom forumu je dozvoljeno i da korisnike koji podržavaju Dveri da nazivaju zverima i klerofašistima na opštu radost simpatizera SNS-a.

Ја бих пре свега протестовао због назива СНП 1389 "фашистичком фалангом" !!1

Opoziciono i nacionalno opredeljen čovek u Srbiji nema za koga drugog da glasa osim za Dveri - makar im poklanjajući poverenje na neviđeno . Alternativa su radikali koji su nažalost u fazi samouništenja stranke ili tunjavi DSS sa svojim "građanskim nacionalizmom" :roll: i poslovičnom neodređenošću .

Prema tome , ma koliko mi se sviđalo ili ne sviđalo to što rade Dveri , glasaću za njih ovaj put pa ćemo videti šta će biti .

А што уз СНС одмах не раскринкате жуту банду звану ДС, ж
после би вам лакше било да раскринкате и СНС, јер би били ровити на власти ?
Е видиш то се зове здрава логика озбиљних људи.... овако .... кад пукнете на овим изборима развалићете после Двери.

mi se samo branimo, vi ste poceli mucke napada na nas, mi saljemo kontranapade

Данас сам случајно упалио тв и погледао 5 минута политичког маркетинга. дс и снс су тотално скренули са ума. Не воде кампању за себе него да оцрне једни друге. А обе странке су црње од ђавола. Остали се баве собом, лажу, мажу али не помињу друге странке. По форумима и коментарима вести на сајтовима је исто. Ужас благи. :roll:
Морам признати, снс ми је најантипачнија странка.

Sto nam nije rekao onnaj amercki smrad sto se zalagao SAMO za bombardovanje-HEBO GA *******I STO GA JE DOVEO

Бомбардовале су нас и тукле у нашој историји многе земље, кад би се на то освртали не би сарађивали барем са двадесетак земаља.
А то није у нашем интересу.

Бомбардовале су нас и тукле у нашој историји многе земље, кад би се на то освртали не би сарађивали барем са двадесетак земаља.
А то није у нашем интересу.

Ma sta mi naprica,pa onda u cemu je razlika izmedju DS i SNS .PRESLIKANA FRAZA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back