xitm3n
Aktivan član
- Poruka
- 1.284
kakve plakate hahahah etikete, citaj to malo bolje... koji si ti freak.Ko lepi plakate?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakve plakate hahahah etikete, citaj to malo bolje... koji si ti freak.Ko lepi plakate?
razbio opoziciju...uspesno postao glavni politicki lik ogrezao u politickoj korupciji---dokaz za to je njegovo trenutno vidljivo materijalno stanje koje se drasticno razlikuje od stanja od pre 22 godine---a toliko je ocigledno da se to nije moglo stvoriti samo od poslanicke plate...njegov politicki efekat za 22 godine politickog rada je katastrofalan....promena misljenja na svakom drugom javnom pojavljivanju u medijima...degradacija javnog morala politicara....
da je posteni seljak postavljen pre 22 godine u skupstinu--pod prepostavkom da je bio potpuno nepismen...za sve te godine taj seljak bi se izborio barem za 3-4 zakona koje znace selu nesto...a za sta se to nikolic izborio..??

a Tomi nisu zinule? sto je strajkovao gladju? koja je on farssa od politicara... pa ajde sad svi da strajkujemo i kukamo za boljim platama, ili da izguramo fakultet na suze i strajk gladju?!?!? nemoj da se zatupljujes
Razbio opoziciju?!
Hvala lepo na opoziciji kakva je SRS, koja nikada ozbiljno nije ni želela vlast, već je služila samo za demfovanje gneva lumpenptoletera.
Jel tvoje imovinsko stanje isto sada kao i pre 22 godine?
kad se setim one prevare sa potpisima za vanredne izbore...pa onog strajka gladju...pa nezabelezenog slucaja formiranja nove poslanicke grupe u parlamentu od stranke koja i nije bila na izborima...pa izjava sa predhodnih izbora da ako izgubi--povlaci se iz politike....PA SVIH ONIH IZJAVA DOK JE BIO RADIKAL...pa takvog coveka ni porodica ne moze da postuje...
a sad se ja pitam, kakvi to ljudi mogu da podrzavaju??? razumem onog ko dobije kintu od Velikog Isposnika Nikolica, ali ostali koji lupaju u lonce i glasaju za njega, pitam se sta im je u glavi nakon svih ovih argumenata koji govore kakav je Nikolic prvo covek, a onda sve ostalo
moje stanje je manje sad nego pre 22 godine...a tako je kod vecine postenih ljudi u srbiji---imovinu su uvecali najcesce lopuze u politici...
STA JE TRAZIO 20 GODINA ONDA U SRS..?? ZASTO SE ZAKLINJAO U CRKVI NAD IKONOM NA VERNOST SRS..?? KAD JE LAGAO ONDA ILI SAD..??
Da budem konkretna, pošto ne dobijam konkretan odgovor na pitanje - šta je to tebe i tvoju porodicu Nikolić oštetio?
a sad se ja pitam, kakvi to ljudi mogu da podrzavaju??? razumem onog ko dobije kintu od Velikog Isposnika Nikolica, ali ostali koji lupaju u lonce i glasaju za njega, pitam se sta im je u glavi nakon svih ovih argumenata koji govore kakav je Nikolic prvo covek, a onda sve ostalo
ja odgovorio...ali tebi se ocito odgovor ne svidja...
ukrao mi je 22 godine zivota...jer misi na sebe a ne na srbiju...

moje stanje je manje sad nego pre 22 godine...a tako je kod vecine postenih ljudi u srbiji---imovinu su uvecali najcesce lopuze u politici...
STA JE TRAZIO 20 GODINA ONDA U SRS..?? ZASTO SE ZAKLINJAO U CRKVI NAD IKONOM NA VERNOST SRS..?? KAD JE LAGAO ONDA ILI SAD..??

glup je onaj ko se ponasa glupo, tj ko veruje dverima, podmetnutoj sekti. pokret 1389 su se kandidovali samo na novom beogradu, lokalno, bas zbog nedostatka para, za dveri sam preneo grubu racunicu, pocetnu sumu, ali to je za vas neglupe sitnica. bas maglovita sitnca
zasto niko iz dveri nije u zatvoru kad su tako patriotske? bar su zatvori puni mladih ljudi, politickih protivnika rezima
brate, kad neko vidi casu poluprazno, mozes ti da crknes od objasnjavanja da nije tako , on vec ima predubedjenje zbog koga selektivno bira argumente za i protiv. Tako i ostali - kad su ubedjeni (bez nekog valjanog razloga) da DVERI su lose, on ce samo filtrirati lose, a ono dobro i pozitivno ce savrsiti u SPAMU.(junk folder u mozgu). Sa takvima nema price.Двери имају хиљаде финансијера који издвајају симболичне суме од својих скромних прихода; имају оне који издвајају по 100-200 евра и то шаљу из Срби расејања а имају највероватније и неке јаче финансијере а такођу су Срби из расејања који имају неки јачи приватни бизнис. То су људи који имају интерес да Двери играју значајнију улогу у политичком животу СРбије. Ради се о великим добротворима који су угостили Дверјане када су они гостовали у иностранству и држали трибине и предавања и правили Српску Мрежу. Дверјани нису у затвору јер не постоји ни један разлог да буду у затвору, нису се огрешили о закон. Што се тиче 1389. они имају уску сарадњу са СНС-ом и то се јасно може препознати у гостовањима на њиховим медијима и о свом односу према Дверима. Вучић исплаћује 1389. преко Вацића, који му лични пријатељ. Уосталом виђен је како долази код њега кући и то не једном. Можеш да верујеш а и не мораш. 1389. се кандидовао на Н. Бгд-у јер су оданде и знају их сви тамо и они неће узети неки значајан број гласова па тако не смета ни самом СНС-у.
na stranu sve optuzbe i etikete i za SNS, i DVERI, i SRS i ostale, niko ovde realno ne polemise o temi -Glisic za predsednika, nego koriste svaku priliku da vode negativnu kampanju (posto nista pametno nemaju da kazu). Nisam cuo:
Jednostavno, ili cete poverovati, ili ne, nema mesta za pljuvanje
Meni je dovoljno to što će Glišićeva partija u slučaju postizanja cenzusa ući u koaliciju sa Tadićem i Đilasom.
To je isto kao da sam glasao za Tadića, Čedu, Dinkića, Dačića i Dragišića...
Kako šta je radio ? On je osnovao SRS a Šešelj je uzurpirao sa svojim umobolnim idejama.![]()

izbegavao sam provokacije, ali eto i ja sam covek pa moram da nasednem...Meni je dovoljno to što će Glišićeva partija u slučaju postizanja cenzusa ući u koaliciju sa Tadićem i Đilasom.
Meni je dovoljno to što će Glišićeva partija u slučaju postizanja cenzusa ući u koaliciju sa Tadićem i Đilasom.
A Nikolić je bio zamenik predsednika, koje stranke?Razbio opoziciju?!
Hvala lepo na opoziciji kakva je SRS, koja nikada ozbiljno nije ni želela vlast, već je služila samo za demfovanje gneva lumpenptoletera.
Jel tvoje imovinsko stanje isto sada kao i pre 22 godine?
A Nikolić je bio zamenik predsednika, koje stranke?