Глишић кандидат Двери за председника

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Глишић је сналажљивији од Обрадовића и одлично се сналази у свим спинованим емисијама. Чанкову профашистичку јуришницу, која се фрљала празним фразама, типа;екстремисти, буквално је дотукао. ;)

Слажем се ... Обрадовић је добар али Глишић има ту сталоженост која је често неопхода ... Желео сам да он буде кандидат, говорио да ће бити и тако се остварило....

Слажем се ... Обрадовић је добар али Глишић има ту сталоженост која је често неопхода ... Желео сам да он буде кандидат, говорио да ће бити и тако се остварило....

Има јаке живце, добру концентрацију и мозак му врло брзо шљака. Верзиран тип, а није надобудан. Закључио сам то на основу десетак емисија у којима је гостовао и на врло незгодна питања у секунди реаговао на прави начин.

Kad čujem da neko hoće da glasa za dveri, a u rl do sada nisam još naišao na takvog lika, odmah shvatim da se radi o looseru...

images

Kad čujem da neko hoće da glasa za dveri, a u rl do sada nisam još naišao na takvog lika, odmah shvatim da se radi o looseru...

Највећи неуспех запада је што није успео свима нама да испере мозак. Ти којима нису испрали мозак тренутно су looseri...
А врло ускоро биће winneri (на српском се каже победник :tongue2:)

Кажи шта је смешно, да се мало и ми насмејемо! Јадна ти мајка из Новог Сад, Београда, Ниша, Крагујевца... Тако сам и мислила.
smesno je to sto ova tzv partija pokret whatever kandiduje glisica za koga se zna da je ljkubomoran na cedomira i da hooce da buudeee kao i on i zaato se kandidovato za predsednika

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back