zplja
Poznat
- Poruka
- 7.688
Hahaha..... Kakav trip.....
Ахха....Мандраче, оманула ти чаролија овог пута...или си и ти љубио прстен Куму и Шиптару..или можда возио багер који је сравнио зграду у Шилеровој...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha..... Kakav trip.....
sraam te biloo skidaj to kako te nijee sramota to o srpskom heroju da postavis?

pa SNS je kandidovao Nikolica,sta je on u svom radnom veku ucinio sa cime moze da se pohvali?
Глишић је сналажљивији од Обрадовића и одлично се сналази у свим спинованим емисијама. Чанкову профашистичку јуришницу, која се фрљала празним фразама, типа;екстремисти, буквално је дотукао.![]()
Povodom pisanja portala eIzbori da je rep grupa Beogradski sindikat podržala pokret “Dveri”, oglasio se Boško Ćirković poznatiji kao Škabo na svojoj Fejsbuk fan stranici navodeći da Beogradski sindikat kao ni on lično ne podržavaju ni jednu političku partiju na predstojećim izborima.
- “Boško Ćirković Škabo, niti iko od članova BS (Beogradskog sindikata) ne podržava ni jednu političku partiju ili izbornu listu na predstojećim izborima. Ni prikriveno, a kamoli otvoreno” – navodi se u saopštenju.
Podsetićemo članovi grupe Beogradski sindikat su gostujući u emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem” izjavili dа “konačno imaju za koga da glasaju”, što je slogan pokreta “Dveri”.
Boško Ćirković je već učestvovao na tribinama pokreta Dveri, međutim da li zbog jedinstva grupe ili ličnog stava, članovi poznatog rep sastava čiji su tekstovi uglavnom politički, su odlučili da javno ne podrže niti jednu političku partiju.
Samo ovaj stil
ma *inteligentan stil*...mala izlaznost=Ceda,Canak,Dinkic,Draskovic i ostala pljackaska iydajnicka gamad prelaye cenzus i-prave novu Vladu!...ko ne izadje na izbore i ne glasa taj direktno glasa za gorepomenute...pa vi izvolite...*bojkotujte*....siguran sam da je ta *ideja* potekla bas iz njihovih kuhinja....
Gde je sad ona temilica gde su se mnogi hvalili sa ovim?
Meni je ovo saopstenje sasvim normalno. Grupu cine razliciti ljudi i svaki od njih moze (javno ili tajno) da iskaze svoj politicki stav vezan za izborne liste.
Zato je nelogicno i reci da BS podrzava ili ne podrzava nekoga.
Ali, ono sto je sustina jesu poruke koje proizlaze iz njihovih pesama.
Neka svako ko ih saslusa sam zakljuci cijim stavovima su najblize.
Meni je sve jasno. A vama?
ma *inteligentan stil*...mala izlaznost=Ceda,Canak,Dinkic,Draskovic i ostala pljackaska iydajnicka gamad prelaye cenzus i-prave novu Vladu!...ko ne izadje na izbore i ne glasa taj direktno glasa za gorepomenute...pa vi izvolite...*bojkotujte*....siguran sam da je ta *ideja* potekla bas iz njihovih kuhinja....
To nisu pesme, to je ništa.Ako pričamo o muzici, oni nisu muzičari, već replika, loša, Idola.Naravno, nisu im ni prineti.

Taj Vacic je beznacajna Silikonceva pudlica i prava je misterija ko toj budali daje toliko medijskog prostora , ustvari i nije .