Глишић кандидат Двери за председника

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nažalost, moram da izađem, ali mi se ne napušta ova tema.... Sa uživanjem je čitam....

Zaista mi je fascinantno kako su društveni marginalci zaokupili ovaj forum...

Kako u ovdašnjim političkim anketama ubedljivo vode SRS -Dveri - DSS.... Sve očajnici koji se bore za cenzus...

Ali, forum je vaš... :super:

ma samo nek si ti nama elita :lol:

Marija Antoaneta je isto tako bila fascinirana......
raz_097.gif

Nažalost, moram da izađem, ali mi se ne napušta ova tema.... Sa uživanjem je čitam....

Zaista mi je fascinantno kako su društveni marginalci zaokupili ovaj forum...

Kako u ovdašnjim političkim anketama ubedljivo vode SRS -Dveri - DSS.... Sve očajnici koji se bore za cenzus...

Ali, forum je vaš... :super:

Tako je to u savremenoj politici.
Posteni ljudi su spali na marginu, odakle ce oporaviti Srbiju?

dveri mi se sve vise dopadaju...
ako budem glasao-i ne precrtam sve listice mozda glasam za njih...razloga je mnogo...osnovni---barem su nova politicka opcija...ove jajare sto razbucase srbiju i sto sede srbiji na grbaci vise od 20 godina su pokazali svoje nesposobnosti...

Браво Пајо! Ови су постали као племство пезије су зарадили у скупштини,први и једини посао у животу им је био посао политичара и посланика..... Запослили су рођаке,снаје кумове тетке,љубавнице и кога све не..... Неко мора тај политичко-тајкунски картел да развали и да им конфискује нелегално стечену имовину! Двери ако не ураде оно што обећавају за 2 године скинућемо их са власти.....

Браво Пајо! Ови су постали као племство пезије су зарадили у скупштини,први и једини посао у животу им је био посао политичара и посланика..... Запослили су рођаке,снаје кумове тетке,љубавнице и кога све не..... Неко мора тај политичко-тајкунски картел да развали и да им конфискује нелегално стечену имовину! Двери ако не ураде оно што обећавају за 2 године скинућемо их са власти.....

nema se vremena 2 godine...rezultati moraju da se vide pre...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back