Глишић кандидат Двери за председника

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hajde ti sada nama lepo objasni kakva je veza ovog clanka (iz SNS novina) sa naslovom teme!

Možda Nikolić neće uzeti ovaj novac :mrgreen:

Ma, nema nikakve veze, ali je važno pomenuti Dveri u negativnom kontekstu. To je kampanja SNS-a, pljuvanje u dalj, pa ko više dobaci. Treba da zaboravimo da je Nikolić polupismeni raskolnik koji se obogatio baveći se politikom.

Lopovi. Izgleda da im nije dovoljno sto je gradonacelnik Djilas finansira. Srecom DS ponovo pobedjuje pa ce se sve srediti posle izbora.

Nisu lopovi, daleko od toga.

Znaju da Srbija para nema i znaju da im kandidat nece uraditi nista ozbiljno - al zato ce znati da uzmu 800 soma evra ko iz nista. Svaka cast.

Dveromobil ce dobiti garazu :lol:

Po cemu je Nikolic uopste opozicija? U cemu se razlikuje od Borisa?

A naslov je toliko potkrepljen tekstom da to najboolje govori sta bi nas cekalo u medijskoj sferi ako bi oni zamenili ove? Nista drugacije, samo "transparentnije" manipulacije!

Шта има да замишљамо. То смо већ гледали:

Александар Вучић, министар за информисање:

24. марта 1998. године, Александар Вучић постаје министар за информисање у Влади народног јединства Мирка Марјановића коју чине СПС, СРС, и ЈУЛ, и подноси оставку на место директора „Пинкија“. Његов министарски ангажман остаје упамћен по контроверзном Закону о информисању, који је увео високе новчане казне за новинаре чије се извештавање није уклапало у прописане оквире (тзв. „независни новинари“), а на основу тужби које би, позивајући се на „противдржавно и подривајуће деловање“ разних врста, подносили грађани или организације, а по којима су прекршајни судови имали обавезу да одлуче у року од 24 часа. У обраћању карактеристичном за Владину рационализацију овог Закона, Вучић на Скупштини Удружења новинара Србије (тада без „независних“) 13. јуна 1998. истиче да су се „неки медији јавно ставили у службу неких светских моћника у вођењу специјалног рата против Србије“. Опозиционе странке се мобилишу и називају Закон „пучем против Устава“ (Вук Драшковић). Међународне и невладине организације (у небројеним протестима Савета Европе, ОЕБС-а, Европске уније, новинарских удружења, па и преамбули Резолуције 1203 Савета Безбедности УН) тврде да Закон прописаним нормама, поступком и драконским санкцијама, de facto суспендује уставно право на слободу изражавања, укида елементарне демократске принципе и међународно прихваћене норме, и безуспешно захтевају од Милошевића да повуче закон. Три дана по усвајању Закона у октобру 1998, недељнику „Европљанин“ одређена је, ретроактивним дејством Закона, по тужби тзв. Патриотског савеза Београда казна у износу од 2.400.000 тадашњих динара због, како је наведено, „већег броја текстова којима се позива на насилно рушење уставног поретка, на рушење територијалне целовитости и независности Републике Србије и СРЈ“; магазин је убрзо затим и де јуре забрањен и угашен. Две недеље касније, „Дневни телеграф“ истог издавача, Славка Ћурувије, бива кажњен по тужби Савеза жена Југославије, којег заступа Братислава Буба Морина, са 1.200.000 динара због објављивања огласа студентске организације „Отпор“, чиме је „угрозио све грађане, жене и децу“. Низ казни се наставља, а сам Ћурувија је за време НАТО бомбардовања на СРЈ убијен у центру Београда 11. априла 1999. године, у периоду док је био под присмотром СДБ и јавно оптужен за издају у државним медијима. Ово убиство још увек није разјашњено; поступак је и даље „у току“.

Укупне казне изречене по Закону о информисању износиле су преко 24.000.000 динара.

Итд, итд:
http://sr.wikipedia.org/sr/Александар_Вучић

i za to vreme nam je bilo bolje nego u vreme kada je Nikolic bio potpredsednik vlade.
Ja nesto ne vidim da se iza Kostunice vuce bilo kakav rep.
Posten, moralan lik, tacno onakav kakav nam predsednik treba.
Predsednik svih gradjana Srbije a ne samo predsednik svoje stranke.

Kada hoces da nekog naruzis, obicno se kaze: Dabogda imao mozga kao sto ima tip sa nikom Tomica Spanovic.
Ili ga posebno uvredis, onda se kaze:Glup si skoro kao forumas sa nikom Tomica Spanovic....

не знам шта ће ти већи реп за Коштуницу од оног што је 8 година правио Владе са Динкићем,Тадићем,Чанком,Чедом.....од тога што је за време његове власти распродат (приватизован) највећи део државе..од тога да је баш он потписао највећи део споразума са Европом а сада се ,као,гади ње....од тога да је одбио да подржи Тому на прошлим председничким изборима па је Тадић победио са пар десетина хиљада гласова разлике...од тога да није подржао Тому за председника скупштине иако је обећао..,од тога да је ослободио 2000 шиптарских затвореника после чега се ниједан отети Србин није вратио већ су завршили по жутим кућама....,од тога да су његови демолирали Колубару(заједно са жутима)...од тога да је само прошле године ДВА ПУТА ОДБИО ДА РУШИ ОВУ ВЛАСТ....КОЈА ЈЕ ТО ОН *ОПОЗИЦИЈА*?!...

Кооперативне Двери не смеју да писну против свог финансијера Ђиласа. Ни једну лошу реч о њему не говоре.

Jesi li ti odavde? Koliko puta treba postavljati link da se u nesto uveris? NIKO nije objavio sve podatke o Djilasovim firmama i profitima kao Dveri na svom sajtu.
Moderatori su smatrali da je postavljenje takvih dokumenata reklamiranje pa su zakljucavali ili brisali teme zbog toga.
Nadam se da razlog nije bio ovo sto ti sada radis.

.
Двери да подрже кооперативног Тому? Па, сами би себи пљунули у уста.

Да парафразирам Џорџа Орвела: ДС и СНС су исти, само је СНС још више иста од ДС.

Као републиканци и демократе у САД.

СНС ће дати све што се тражи од ДС, и још много више.

а ти ћеш подржати *опозицију* ДВЕРИ(које финансира Ђилас) и успешно ОПЕТ на власт поставити жуте...ал,ако...вредело је мрзети Тому толико...оно..из ината....:hahaha:...дакле заиста заслужујемо све шта нам раде...

Jesi li ti odavde? Koliko puta treba postavljati link da se u nesto uveris? NIKO nije objavio sve podatke o Djilasovim firmama i profitima kao Dveri na svom sajtu.
Moderatori su smatrali da je postavljenje takvih dokumenata reklamiranje pa su zakljucavali ili brisali teme zbog toga.
Nadam se da razlog nije bio ovo sto ti sada radis.

Zasto dveri ne pokaz odakle im novci za kampanju i dveromobil? Vi ste cisti i nemata sta da krijete.

Децо, немо се бијете. Само опуштено, дубоко удахните ваздух, пустите неку музикицу и уживајте. Мислим да поједини превише озбиљно схватају ово овде.

Али ово је Балкан, о томе је певао и господин Бајага... Тако да, лако удари крву у вугла :)

Али ово је Балкан, о томе је певао и господин Бајага... Тако да, лако удари крву у вугла :)

Али ја сам мислио да смо се ми Европеизовали за све ове године!! 12 година је прошло а ми се нисмо Европеизовали до краја. Морамо после ових избора да се још више Европеизујемо како би свим грађанима и грађанкама било боље.

Али ја сам мислио да смо се ми Европеизовали за све ове године!! 12 година је прошло а ми се нисмо Европеизовали до краја. Морамо после ових избора да се још више Европеизујемо како би свим грађанима и грађанкама било боље.

Ја сам се одавно европеизирао, читам интензивно литературу из колевке европске цивилизације, значи дајем му га по Хераклиту, Сократу, Платону и Аристотелу :)

Ја сам се одавно европеизирао, читам интензивно литературу из колевке европске цивилизације, значи дајем му га по Хераклиту, Сократу, Платону и Аристотелу :)

Ти си елитиста. Треба мало да гледаш пинк, читаш скандал и тајне српског џет-сета, како би се успешно спојио са широким народним масама. И гледаш Жикину династију, то сам заборавио да кажем.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back