Глишић кандидат Двери за председника

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hajde posteno kazi koji je cilj ovog tvog pisanja da znamo.
Kada pominjes zakon po kome "moraju ti da predstave", navedi koji je to zakon i gde mogu da se vide podaci za ostale liste prijavljene za izbore. Ako imas to a da tamo nema samo Dveri, onda je u redu ovo na cemu insistiras. Ako nemas, onda je besmisleno dalje raspravljanje.

Evo ti tvrdis da ih finansira DSS, ovi iz SNS-a tvrde da ih finansira DS (Djilas), LDP-ovci tvrde da ih finansira SPC, neki tvrde da ih finansira KGB, neki CIA, neki...ko ce se svega setiti.
Ocito price o finansiranju imaju za cilj da potisnu mogucnost da se cuju glavne tacke njihovog programa.

Dveri su bile finansirane od strane dss. Ili tvrdis da to nije tacno?

Па зашто тако нешто причаш? Николић је модерни библијски Савле који је постао Павле и ја га због тога неизмерно ценим. Доживео је катарзу, покајао се за грехе из прошлости што је за сваку похвалу. Сви ми морамо да пођемо његовим путем, путем напретка и просперитета.

Opet priča o finansiranju kao da plakati i bilbordi koštaju čitavo bogatstvo. Ali to nije tema. Tema je zašto Dveri ne podržavaju Nikolića. Kao da je 800 000 evra glavni i jedini razlog da se ne podrži neko ko nije zaslužio podršku. Taj Nikolić je sramota za Srbiju, dokazani prevarant, lažov i lopov koji je pokrao SRS. I ko bi od nas koji podržavamo Dveri glasao za Nikolića sve i kad bi dverjanima pozlilo pa da upute poziv svojim pristalicama da glasaju za njega? Ja razmišljam svojom glavom i na takav poziv se ne bih odazvala

Dveri su se odvojile od dss.

Хтео је да нам стави до знања да Двери ИЗЛАЗЕ НА ИЗБОРЕ ЗБОГ ПАРА - а Тома Гробар ИЗ ЉУБАВИ ПРЕМА ГРОБЉУ, пардон НАРОДУ...:hahaha:

Neobavesteni iz ljubavi prema zutima?

Moguce, dugo je bio s njima, zajdeno s njima ucestvovao u obaranju Milosevica, primao pare za Zapada, Amerike, da, moguce je!

Умало да паднем са столице: одем до Б92 да бацим поглед на прошлонедељни "Утисак недеље" и видим шта кажу гости о изборној кампањи, кад угледах на насловној страни сајта сличицу-линк за емисију "Између две ватре" - a на слици Владан Глишић (Двери) и Александра Јерков (ЛСВ)! Па још и модератор Југослав Ћосић...

Оштар дуел!

B92-27179514.jpg

http://www.b92.net/video/videos.php?nav_category=1337&yyyy=2012&mm=04&dd=06&nav_id=598240

Одавно се на форуму није појавила глупља тема.Чуј, зашто су одбили да подрже кандидата друге странке и то оне која никаквих додирних тачака нема с њиховом..свашта.
Напредни изгледа опасно пуцају, чим их оволико иритирају остали кандидати.Толико су застранили да ће се једног дана појавити тема о томе како су Тому прогласили преподобним или светим!!!

Da ne bude zabune:

Original postavio eremita
Хтео је да нам стави до знања да Двери ИЗЛАЗЕ НА ИЗБОРЕ ЗБОГ ПАРА - а Тома Гробар ИЗ ЉУБАВИ ПРЕМА ГРОБЉУ, пардон НАРОДУ

-------------
Je li on pljuvao "potenicjalnog" koalicionog partnera?
Meni se cini da jeste, ako se tebi ne cini, nesto nije u redu s jednim od nas dvoje:think:

Sto nisi rekao MITI da ne pljuje GROBARA, kako se izrazio?
Dvostruki arsini?
Samo sam odgovorila na njegovo pljuvanje, pogledaj malo bolje...

Ти немаш кредибилитета да другима указујеш на пропусте.Обрукала си се 31.03. када си срамно пропустила да укориш свог страначког пријатеља снејкса који је ладно слагао да сам ја вређала твоју мајку.Била си присутна и допустила да та лаж остане у посту, иако сам те тада пристојно замолила да реагујеш и покажеш да си коректан форумаш.

to je bas jedna slatka emisijilica

Мене било страх да почнем да гледам, јер Александра Јерков је много жесток ЕУфил, а Владан Глишић много жесток ЕУскепс, па сам се плашио свађе, а ја не подносим насиље :)

Мене било страх да почнем да гледам, јер Александра Јерков је много жесток ЕУфил, а Владан Глишић много жесток ЕУскепс, па сам се плашио свађе, а ја не подносим насиље :)
ma ti si sav pacifista, neego sto je ruzna biila ona jerkov nista sminka nista leepa odeca, a vladan je toliko ljubomoran na cedomira i to se videlo u svakoj njegovoj recenici

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back