Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

MadonnaGirl:
a kako se zove film sa meryl streep kada je ona kao opsednuta time da bude mlada,i onda kao popije neki eliksir,da bude vecno mlada,a tu je i neka druga zena koja je takodje popila taj eliksir i one se na kraju ubiju,ali koliko god da pucaju jedna u drugu kidaju glave ili sl. ostaju zive
i zadnja scena kao njihove glave hodaju niz stepenice neke vile.........
Death Becomes Her

Horor je u pitanju...
Ne znam ko tačno glumi, ali radnja filma se odvija na brodu (nije u pitanju "Ghost Ship"), i oni odlaze na kraju u Bermudski Trougao i tada počinju da se dešavaju sr-nja... Ne mogu da se setim ništa preciznije jer sam davno gledala film.

Jel neko zna kako se zove ovaj film? :confused:

Thanx... :-D

Pomozite sad meni.U pitanju je komedija.Radi se o nekom liku koji zivi u nekoj raspaloj kuci ali mu se useljavaju crvi koji znaju da pricaju i svasta....On se sa njima sprijatelji a oni mu pomazu kada mu udju lopovi u kucu itd.Film sam gledao jako davno pa se ne sjecam nicega vise samo znam da je extra komedija.Da li iko zna naziv ovog filma?

Ljudi pomagajte!
Potrebni su mi pravi nazivi sledeca 2 filma na engleskom!

Prvi film je o decaku cije se naocari polome (mislim da ih je neko zgazio na zurci),dobije nove naocari,ali sada vidi ljude i zivotinje drugachije(smeshno),secam se josh da ga napadne neki pas,a on mu zabode olovku u oko

Drugi film:devojcica cije brat padne sa konja i pogine(Chini mi se da mu je nosna kost usla u lobanju) :( ,a ona optuzi nekog koji ode u zatvor
Sto pre preeeeeeeeeeeklinjem vas!

Davno sam gledala film... Sećam se da njih dvoje žive zajedno u nekoj Hi - tec kući. Ona se polomila na skijanju ili negde slično i u gipsu je i kreće se pomoću kolica. On odlazi negde, da l' na put ili izlazi i nju ostavlja samu. Ona visi za kompom i uskoro stupa u kontakt sa serijskim ubicom koji joj šalje snimke ubistva. Onda joj dolazi na vrata i pokušava da je ubije, ali ona ga sprži sa vratima i, ne znam ni ja šta sve, i na kraju filma dolaze panduri i sve se zavrašava sa HAPPY END -om.
Da li neko zna kako se zove ovaj film? Ne znam ni glumce, ni režisere... :roll:

Thanx! :wink:

Zna li neko naziv ovog filma!
Koliko se secam, neki decko se muva samo sa do jaja zgodnim devojkama i po tome je poznat , medjutim ne secam se sta mu se desi ali uglavnom on se smuva sa nekom bucom i on ne vidi da ona nije zgodna ali voli je i kao njegov ortak se iznenadio kad je video sa kim se smuvao....
Znam da je komedija extra!!!

Film je juce prikzivan na OBN i preveden je kao "Neodoljiva ponuda" ,ali mi treba naziv na engleskom da bih ga skinuo ili barem neki od glumaca

Na engleskom nije "Iresistibile propolas" vec ne znam kako

Radnja

"mladi bracni par odlazi u las vegas,gde gube 30000 dolara koje su pozajmili od lokalnog krimosa.Vlasnica casina nudi spas coveku,tako sto ce provesti noc sa njom.on na to pristaje ali se potom stvari komplikuju"

zanr-akciono erotski triler

Back