Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Treba mi naziv filma koji je bio u subotu na hrvatskoj Nova tv.
Pocinje detinjstvom glavnog glumca kada mu pogine neka drugarica pri begu iz sirotista.Kasnije je on spijun,lopov sta vec,i pokusava da ukrade od naucnice teoriju o hladnoj fuziji za nekog ruskog mafijasa kojeg glumi Rade Serbedzija.....medjutim izmedju njih se razvije ljubav i oni pocinju zajedno da beze od njega jer on zeli njega da ubije a nju da uhvati da bi joj uzeo tu teoriju.........
plz help!!!

Ljudi pomoc,film koji trazim sam gledao kao mali u bioskopu pre 15-ak godina.Secam se da je bio 2 deo,da li to bese Zla smrt 2 ili ne, ne secam se,znam samo da je u pitanju horor.Pocetak filma se desava u nekom hotelu.Pokazuju desavanja iz sobe u sobu,neko pravi zurku,drugi se smaraju,treci kupaju,cetvrti(neka porodica) klopa za stolom i gledaju na tv-u kako neka ekspedicija vrsi istrazivanja u nekom porusenom gradu,gde su svi izumreli neobjasnjivom smrcu.Nailaze na nekog monstruma koga je pritisla neka stena,zombi neki.Tada se neka od clanova ekspedicije posece ne naki ostar deo i iz prstiju joj kaplje krv direktno u usta tog prikljestenog monstruma.Naravno on ozivi ,pobije clanove posade i onda ona najaca scena je kada taj monstrum izadje iz televizora i pojavi se u hotel.Zatim krece sa ubistvima i svakog koga ugrize ili ogrebe pretvori u samog sebe.Secam se takodje scene sa kerom,kao i njihovo svetlucanje ociju u mraku.Nadam se da sam vam bar malo objasnio.Pozdrav

Pomoc.U pitanju je triler,od pre nekih 10-ak godina,stvarno nemam pojma.Ne znam ni ko glumi.Secam se samo da je u pitanju neki psihopata,serijski ubica.Ono sto karakterise taj film je to sto se uvek u pozadini cuje neki cudan glas koji govori nesto kao-Saymon says this......,Saymon says that.......Moze li mi neko pomoci?Pozzzz

a kako se zove film sa meryl streep kada je ona kao opsednuta time da bude mlada,i onda kao popije neki eliksir,da bude vecno mlada,a tu je i neka druga zena koja je takodje popila taj eliksir i one se na kraju ubiju,ali koliko god da pucaju jedna u drugu kidaju glave ili sl. ostaju zive
i zadnja scena kao njihove glave hodaju niz stepenice neke vile.........

Back