Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Nadam se da ce neko uspeti da prepozna...
Radi se o momku koji gine trkajuci se kolima u maniru Dzejmsa Dina,padajuci u provaliju.Odlazi u raj i vraca se na Zemlju kako bi pomogao sinu koji se u medjuvremenu rodio i kome je bila namenjena ista sudbina.Na kraju ga spasava i vraca se u raj.
Hvala puno,stariji je film,svaka cast ko mi pomogne!!!!
Pozdrav :)

bojanamarkovic:
Nadam se da ce neko uspeti da prepozna...
Radi se o momku koji gine trkajuci se kolima u maniru Dzejmsa Dina,padajuci u provaliju.Odlazi u raj i vraca se na Zemlju kako bi pomogao sinu koji se u medjuvremenu rodio i kome je bila namenjena ista sudbina.Na kraju ga spasava i vraca se u raj.
Hvala puno,stariji je film,svaka cast ko mi pomogne!!!!
Pozdrav :)

Bojana...znam na koji mislis film...ne mogu ti trenutno pomoci...ali za par dana saznacu kako se zove film...dok prelistam striju stampu jer je film upravo bio na RTS...pre 2 ili 3 meseca i bas sam ga gledao. Tu mi je negde naziv...lebdi u secanju...ali trenutna blokada...seticu se mozda i danas. Pozdrav

Radovan 3.:
Bebin slobodan dan.

Italijanski film koji sam gledao "90 ili "91.god na RTS-u prikazuje razvoj covecanstva.
U praistorijskom selu zivi 15-ak muskaraca a samo jedna zena i naravno svi bi da je smuvaju i sve se vrti oko nje.Podseca na film Grrrrr.Izludeo sam od trazenja,ali ne vredi.Pomozite

Mislim da se likovi u tom filmu zovu Uli i Fili ili nesto slicno....Secam se tog filma, ali ne i naziva, slican je kao Rrrrr.

U filmu se radi o jednoj porodici, otac radi kao profesor u skoli, i otac i majka su jako striktni, imaju nekoliko cerki ( ne secam se tacnog broja) i nista im ne dozvoljavaju. One odlaze na matursko vece i ova najstarija se ne vraca u dogovoreno vreme. Tada ih roditelji stavljaju u karantin, ne pustaju ih u skolu, nista. A njihova mladja sestra se pre toga ubila na svojoj rodjedanskoj zabavi, skocivsi sa krova. Decaci, njihovi drugovi, zele da im pomognu da pobegnu, i tada kada treba da se izvrsi bekstvo, sve devojke se ubiju.
Kod nas su film preveli kao stradanje nevinih.
Da li neko zna engleski naziv?

hvala vam

Ovaj film je bio na TV-u pre 10-ak meseci[neznam na kojoj televiziji].Nisam ga lepo gledao,ali sam shvatio da je mjuzikl.Ima crtanih delova i sve je pesma.Kolko sam skapirao radi se o dechaku koji pati od neke smrtonosne bolesti.Mislim da se film zove Monstrum,ali nisam siguran.Jel mi mozete pomoci?

Unapred hvala!!!

Evo imam i ja jedno pitanje koje me muci od...juce ;)
Pricala sam sa tatom o filmovima u 3d tehnici,kako bi bilo cool da nam se filmovi odigravaju u sobi, da ih gledamo iz buukvalno svih uglova, bla blaaa.... I on mi isprica za neki film koji je (po njemu) bio na TV pre 5-6 meeci (neki od filmskih kanala). Prica je ovakva:
*Film se odigrava u 30tim godinama ovog veka. U bioskopu,na projekciji snimljenog filma, jedan lik na filmu u publici vidi neku lepu devojku. Ona valjda ranije napusti bioskop i on IZADJE IZ FILMA i krene za njom. Glumci koji su ostali u filmu ne znaju sta da rade, pricaju sa publikom kroz ekran, ne mogu da glume bez ovog sto je otisao.....

Odlucila sam da pitam ovde pre nego na Imdb-u, i bila bih do neba zahvalna ako neko zna naziv. Obozavam tako cudne, 'uvrnute' filmove

Pazite ovako, fil je bio na pinku leta 2005, triler, serijski ubica ubija apostole....
Nalazi ljude koji su se zvali, imaju isto godina, bave se istim zanatom kao dvanaest apostola Hristovih, i da ubija ih na dan kada se taj apostol slavi i na isti nacin na koji su oni postradali, zna li neko koji je to film??????

Kako se zove crnogorska drama ( ili je u pitanju jedna od epizoda serije Volim i ja nerandze ) u kojoj Vida priprema sve ukucane za dolazak muzevog prijatelja koji zivi na moru . Farba se u plavo , za rucak "sprema zasivenu kokos" seta kredenac , "pitu treba sjeci nozem i viljuskom" , "na astal ce biti dva pjata" -"Samo dva pjata na tolike goste " :)
Ko je gledao , znace na sta mislim .
Voljela bih da mi neko pomogne . :)
Hvala

Film je emitovan prošle godine na TV-u (ne sećam se na kom kanalu), a radnja ide otprilike ovako:
negde u budućnosti omogućen je nov način putovanja (kroz prostor) - putnik namernik ode u agenciju gde ga priključe na neki aparat pomoću kog se njegov duh prebacuje u telo, koliko se sećam, klona posebno napravljenog za tu priliku koji se nalazi na željenoj lokaciji. Putnik u telu klona ima ograničeno vreme posle kog se vraća u svoje telo. Glavni lik u filmu preduzima jedno takvo putovanje, medjutim, ne sećam se iz kog razloga, glavni negativac mu krade telo i naravno dolazi do jurnjave.
Daljeg toka filma se slabo sećam...

Da li je neko gledao i kako glasi naziv filma?

Back