Slobodance
Ističe se
- Poruka
- 2.841
Pozdrav svima !
Kako je kod nas preveden film "War of the Worlds " glavna uloga
je Tom Kruz ?
Hvala !
Kako je kod nas preveden film "War of the Worlds " glavna uloga
je Tom Kruz ?
Hvala !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kal-El:Ako vam je ovaj lak evo još jednog malo težeg!
U njemu glumi glumi Danny Dyer kojeg znamo iz filmova footbal factory i biznis.
On sa svojom suprugom odlazi na medeni mesec u Portugal
ali ne da bi provodio vreme sa njom već da bi gledao Englesku na Evropskom prvenstvu
u Portugalu.
U filmu još glumi i Vinnie Jones.
Koji je ovo film?
snow-flake:Film je Engleski dva brata idiota imaju motel pored nuklearne elekrane, pripremaju ribu koja je ozracena, ulaze u sobe gostima preturaju po stvarima...totalno lud film ali ne znam kako se zove?
Kal-El:Noviji film u kojem glumi Mark Wahlberg.On glumi navijača Filadelfija Eagles-a (američki fudbal) koga je upravo ostavila žena i koji je izgubio posao. On jednoga dana odlazi na otvorenu probu za svoj omiljeni NFL klub i postaje jedan od najomiljenijih igrača u istoriji kluba.
Film je rađen po istinitoj priči!
Koji je ovo film?
Skorpijica79:Ajde posto sam i ja pogodila naziv jednog filma, da zadam i sama novi
Spanski film o ljubavi izmedju jednog profesora knjizevnosti i seoske devojke koju on upoznaje kada iznajmi sobu u kuci njenih roditelja. Ljubav i velika strast na kraju se pretvaraju u veliku tragediju...?
William:Langoliers pretpostavljam...
drinjaca:Да ли неко може да преведе наслов овога филма на наш језик. Ради се о ова три затвореника који беже из затвора, успут снимају музички албум и сл. Комедија.
"O Brother, Where Art Thou?" (2001)
Starring: George Clooney, John Turturro, Tim B. Nelson
Director: Joel Coen